reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Biedronko, o rany! [emoji29]Tylko nie to!! Brak mi słów na pocieszenie. Trzymaj się dzielnie. Ściskam mocno.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@BIEDRONKA strasznie mi przykro.
@Gosica tule[emoji8] następnym razem napewno się uda, znam dużo kobiet u których w następnym cyklu po biochemicznej w była ciąża i wszystko było ok.
@szczypiorkowa12345 współczuję mdlosci
@leeleeth, @baby_girl
Już raportuje [emoji3]
Miałam mnóstwo postów do nadrobienia ufff ale dałam radę [emoji6]
Święta i po świętach wszystko ok czuje się bardzo dobrze, czasem wieczorem mam lekkie mdlosci lub w czasie dnia czuje zmęczenie a to tak wsio ok.
W czw wizyta [emoji33] matko odliczam i umieram ze strachu... Jutro już środa[emoji16]
A u nas już 10tc[emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Kruszynka123 trzymam kciuki za wizyte :)
@Biedronka0506 tulimy mocno :( następnym razem się uda na pewno.
Mam do was prośbę...poprzednia ciąza mam wrazenie ze była "mechaniczna", monitoring, leki od lekarza i to wszystko
Mam wrażenie, że wasze rady i sposoby są bardziej naturalne dlatego kochane trzy pytania...
1. Jaką lukrecję polecacie? producent itp i czy może ona przesunąć owulacje??
2. jakie paski do ph polecacie??
3. jestem kawocholikem (5-6 kaw dziennie pije jak wode przy czym ostatnia pije tuz przed snem :) ) i czy waszym zdaniem moge sobie pozwolic chociaz na jedna kawe rozpuszczanlna z mlekiem??
4. myślałyscie kiedys zeby po za dietą, wspomoc sie np magnezem w tabletkach?
Wybaczcie ze milion moich pytań, ale czuje ze pozostale wyniki beda ok i w kwietniu juz bedziemy działać

reklama
@Biedronka0506 ściskam, bardzo mi przykro.

Kochane chyba muszę odpuścić starania. I zrezygnować z 2 dziecka. Wczoraj mąż powiedział mi wiele przykrych słów. Teraz jedyne myśli jakie mam w głowie to to, że nie chcę takiego życia.. boję się, że jak zdecyduję się na dziecko to będę tego żałowała..

Do góry