reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Biedronka0506 ściskam, bardzo mi przykro.

Kochane chyba muszę odpuścić starania. I zrezygnować z 2 dziecka. Wczoraj mąż powiedział mi wiele przykrych słów. Teraz jedyne myśli jakie mam w głowie to to, że nie chcę takiego życia.. boję się, że jak zdecyduję się na dziecko to będę tego żałowała..
o jej co się stało??? może to tylko w nerwach powiedział?? nie znam Twojej sytuacji, ale patrzac na zycie mojej siostry...to jesli widzisz, że od pewnego czasu jest cos nie tak to lepiej odpusc..moze na jakis czas chociaż...ściskam mocno !!

reklama
Trzymaj się Biedronka0506

Grabcia123 ja mam takie paski:
Link do: Paski 4-7 do badania PH w moczu, pochwie - 100szt
Lukrecje mam swasona 750 pijemy z mężem 1 *dziennie do owu
Ja tak jak ty zapijalam się herbata czarna Po 5-7 dziennie z dwiema łyżeczki cukru i na ten czas starań rzuciłam to. Ciężko było bo tydzień cierpiałam, bolała mnie głowa, miejsca nie mogłam znaleźć sobie ale udało się, już chyba trzeci miesiąc leci bez herbaty (kawy wogole nie pije). Czasem wypije jak jestem u kogoś.
A co do magnezu to musze zacząć pić bo od tej diety dziewczynkowej czuje niedobory

Ja w tym cyklu nie wylapalam owulacji a tak pięknie od kilku miesięcy szło regularnie Nie miałam tego silnego bólu jajnika co zawsze, ani temp nie skoczyła, szyjka się podniosła była miękka, śluz też trochę płodnego i to wszystko. Tylko dlaczego tego skoku temp nie było? Dopiero drugi cykl badam temp to nie wiem jak to jest u mnie teraz bo kiedyś parę lat temu skoki były wyraźne. Testów owu nie robilam bo w tym szale świątecznym to głowy do tego nie miałam. Tak więc dup. blada. W tym cyklu się przylozylam i przez 2 tyg piłam lukrecje może to ona coś tu zepsuła?
A tak jeszcze zapytam bo mam te testy z allegro niebieskie co na nie narzekacie tu. Jakie są zasady badania takimi testami jak często? Pisalyscie o nie piciu, o trzymaniu moczu Nic z tego nie rozumie. Napisze mi któraś :D

Baby girl ale się uśmiałam :)

Grabcia kawka akurat polecana na dziewczynkę ale może nie 6 hehe chociaż sama nie wiem ja pije 3 z cynamonem

Biedronka serce pęka...:( tak mi przykro

Kruszynko ale ten czas leci, już 10 tydzień szok.

Asya przemysl jak nerwy opadną, bo w czasie emocji to różnie bywa. Ja czasem mam ochotę wziąć rozwód za złe odłożony kubek , zbyt impulsywna jestem . Mam nadzieje ze wam się ułoży

Luisa to była ciężka sekunda rozmyślań zanim się zorientowałam, że głupia jestem :D

Dziewczyny nie wiem co zrobić - obudziłam się pół godziny wcześniej niż zawsze. Zmierzyłam temp i była 36.73. poleżałam te pół godziny, nie wstawałam, nie ruszałam się, nie gadałam hehe i zmierzyłam temp o tej godz co zawsze - 36.90. różnica duża, wykres totalnie inny. Którą temp wpisać? :confused:

Myślami dzisiaj z Biedronką. Trzymaj się!

Leeleeth jak testy? Ruszasz coś w końcu? Miałyśmy razem testować, a teraz za 5 dni robię ciążowy, a Ty dalej bez owu? No jak to tak :D

Luisa to była ciężka sekunda rozmyślań zanim się zorientowałam, że głupia jestem :D

Dziewczyny nie wiem co zrobić - obudziłam się pół godziny wcześniej niż zawsze. Zmierzyłam temp i była 36.73. poleżałam te pół godziny, nie wstawałam, nie ruszałam się, nie gadałam hehe i zmierzyłam temp o tej godz co zawsze - 36.90. różnica duża, wykres totalnie inny. Którą temp wpisać? :confused:

Myślami dzisiaj z Biedronką. Trzymaj się!

Leeleeth jak testy? Ruszasz coś w końcu? Miałyśmy razem testować, a teraz za 5 dni robię ciążowy, a Ty dalej bez owu? No jak to tak :D

Już Cię gonie z testami, od wczoraj bardzo pięknie ciemnieją ( nie wiem czemu narzekacie [emoji6]na świetne pro dziewczynkowe podpaski [emoji23][emoji23][emoji23] swoją droga chwile mi zajęło dojście o czym Ty piszesz i co za nowości dziewczyny znalazły) dodatkowo czuje bardzo mocno ta owu po tej Lukrecji chyba [emoji15]
I czekam co dzisiaj pokażą, wczoraj było tak
1522824339-22275c258737f6be-aaaaaa.jpeg

Dzisiaj szyjka, i śluz pieknie sie ułożyły, teraz dojdzie pik i mam owu jak malowanie z lewego jajnika [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kruszynka kciuki za wizytę ✊✊✊ a o której masz wizytę?
Biedronka jesteśmy z Tobą :-*
Chyba więcej dziewczyn ma mieć jutro wizyty? Szczypiorkowa Ty chyba też?
A ja walczę z przeziebieniem i mam urwanie głowy bo mali też sa zasmarkani a ja jestem tak słaba jak g..no.
Dziewczyny i powiedzcie co na mdłości, już chwilami nie wytrzymuje całe dnie i noce mnie męczy, nawet próbowałam zwymiotowac ale nie puści.
Asya może potrzebujecie więcej czasu aby mąż sam zaczął chcieć kolejnego bobasa. U mnie było podobnie też chciałam dziecka zaraz po urodzeniu 2 dziecka ale mąż stanowczo odmawiał przez co co chwilę były między nami spiecia i też były nie raz przykre słowa aż odpuscilam i czekałam cierpliwie i w końcu się doczekalam tego dnia kiedy się zgodził na kolejne maleństwo. Życzę i wam aby wszystko się ułożyło ✊

reklama
Leeleeth takie wiadomości to ja lubię [emoji1] dawaj dawaj z tą owu! Ileż można czekać [emoji6]

Marzycielka kup sobie mamarin. Zdecydowanie polecam! ;)

Dobra apki mi nagle przesunęły owu na jutro [emoji15][emoji85] i zepsuły plan!
Co teraz robić? Seksy dzisiaj? Czy zaczekać na o+12?
Normalnie panika jakaś [emoji23][emoji23][emoji23]

@Marzycielka123 są takie opaski akupresurowe ba mdłości w ciąży

[emoji166][emoji166] PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166]

Do góry