reklama
asya
Zaciekawiona BB
Raczej nie chodzi tu o 2 dziecko. Byl czas jakies 2-3 lata temu, że ja chciałam a on nie. I rok temu role sie odwróciły. On chciał, a ja już nie. Ale to nie ma znaczenia wlasciwie.. Chyba chodzi o to, że tracimy do siebie szacunek. Padaja przykre slowa, ktorych nie sposob zapomniec. I boje sie, ze jak jednak zajde w ciaze to bedzie jeszcze gorzej..
gorligorligor
Fanka BB :)
marzycielka herbata z imbirem oraz Prevomit. Ogólnie, to tylko łagodzi, bo swoje trzeba raczej przejść...
melduję się kobitki, że jutro mam wizytę gin AAAAA może powiem, by nie mówiła mi płci?...wiecie, teraz sobie czasem mówię do Kornelki (póki nie wiem, to mogę się jeszcze podniecać)
jestem zaziębiona (gluty, zatoki, opryszczka)
Miałam sen wczoraj, że urodziłam czwartego syna....
trzymajcie się dziewczyny. Jestem z Wami, choć nie udaje mi się tak na bieżąco codziennie.
melduję się kobitki, że jutro mam wizytę gin AAAAA może powiem, by nie mówiła mi płci?...wiecie, teraz sobie czasem mówię do Kornelki (póki nie wiem, to mogę się jeszcze podniecać)
jestem zaziębiona (gluty, zatoki, opryszczka)
Miałam sen wczoraj, że urodziłam czwartego syna....
trzymajcie się dziewczyny. Jestem z Wami, choć nie udaje mi się tak na bieżąco codziennie.
Marzycielka86
Asya smutne jest to co piszesz ale może to takie chwilowe i przejdzie i będzie między wami wszystko w porządku :-)
Gorligorligor nie rób tego nam bo jajo zniesiemy z tej ciekawości
Leeleeth a jak wychodzą Ci dzisiaj testy?
Gorligorligor nie rób tego nam bo jajo zniesiemy z tej ciekawości
Leeleeth a jak wychodzą Ci dzisiaj testy?
Imama
Cześć dziewczynki [emoji8] ja się już rewelacyjnie czuje. Coś się odmieniło a to końcówka a ja fruwam hehe. Dzisiaj mam 37+3 także mogę już rodzic. Ale pewnie teraz będę czekać i czekać.
@BIEDRONKA bardzo mi przykro. Szkoda ze musisz do szpitala na zabieg. Mogli Ci kurde jakieś tabletki dać może by pomogło. Bo tak to będziesz musiała 3 miesieca czekać ze starankami. Ale trzymam kciuki żeby wszystko było Ok i trzymaj się tam
Leeleth ja bym działała dzisiaj. Masz super dogodne warunki. O+12 to wątpię żeby to jakieś większe szanse a zaś rozczarowanie ze się nie trafiło bo jednak ciazko to wyczuć. Babycomp stwierdza ze przed sama owu najwiecej córek. Zreszta masz synków z różnych dni wiec myśle ze sama stwierdzasz ze timing nic nie daje. Szkoda by było dla mnie cyklu. Także ja trzymam kciuki mocno! Ale wiadomo musisz robić żeby jednak Ty czułaś się ze dużo zrobiłaś i nie analizować.
Gosica kciuki za cykl. Niech owu przychodzi.
I za wizytujące tez kciuki. Gorligor pytaj tam o płeć a raczej zdjęcie z boku nuba. Który będziesz tc?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
@BIEDRONKA bardzo mi przykro. Szkoda ze musisz do szpitala na zabieg. Mogli Ci kurde jakieś tabletki dać może by pomogło. Bo tak to będziesz musiała 3 miesieca czekać ze starankami. Ale trzymam kciuki żeby wszystko było Ok i trzymaj się tam
Leeleth ja bym działała dzisiaj. Masz super dogodne warunki. O+12 to wątpię żeby to jakieś większe szanse a zaś rozczarowanie ze się nie trafiło bo jednak ciazko to wyczuć. Babycomp stwierdza ze przed sama owu najwiecej córek. Zreszta masz synków z różnych dni wiec myśle ze sama stwierdzasz ze timing nic nie daje. Szkoda by było dla mnie cyklu. Także ja trzymam kciuki mocno! Ale wiadomo musisz robić żeby jednak Ty czułaś się ze dużo zrobiłaś i nie analizować.
Gosica kciuki za cykl. Niech owu przychodzi.
I za wizytujące tez kciuki. Gorligor pytaj tam o płeć a raczej zdjęcie z boku nuba. Który będziesz tc?
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Dziewczynki testy cały czas ciemnieją, ale nadal nie ma pozytywu. Prawdopodobnie będzie wieczorem lub w nocy [emoji23]
Chciałam w tym cyklu leciec e4d, a tu nie bardzo wyszło [emoji23]
Bo seksy powinny byc 6 te docelowe już i co teraz? @Imama co myslisz?
Przepraszam, że tak Ci d... zajmuje [emoji23][emoji6]
Ty już w myslisz dziecinke tulisz a ja Ci tutaj o starankach [emoji23]
@gorligorligor pytaj o płeć i dawaj zdjęcia!!! Jak Ci sie śnił chłopak to będzie dziewczynka [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Mój cykl tak wyglada i co sądzicie ? [emoji23][emoji23][emoji23]
Masakra z tym planowaniem, nic nie idzie jak trzeba [emoji23][emoji166][emoji23]
[emoji166][emoji166] PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166]
Chciałam w tym cyklu leciec e4d, a tu nie bardzo wyszło [emoji23]
Bo seksy powinny byc 6 te docelowe już i co teraz? @Imama co myslisz?
Przepraszam, że tak Ci d... zajmuje [emoji23][emoji6]
Ty już w myslisz dziecinke tulisz a ja Ci tutaj o starankach [emoji23]
@gorligorligor pytaj o płeć i dawaj zdjęcia!!! Jak Ci sie śnił chłopak to będzie dziewczynka [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Mój cykl tak wyglada i co sądzicie ? [emoji23][emoji23][emoji23]
Masakra z tym planowaniem, nic nie idzie jak trzeba [emoji23][emoji166][emoji23]
[emoji166][emoji166] PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166]
Ostatnia edycja:
Kruszynka123
@baby_girl
Temp tylko i wyłącznie ta po przebudzeniu jest wiarygodna druga przeważnie będzie podwyższona i jej się nie bierze pod uwage.
@Marzycielka86
Wizyta od 16 tej [emoji6] a która wejdę to się okaże[emoji6]
Dziś odmiana okrutnie się czuję, wymiotowalam [emoji33] słabo się czuję ledwo dałam radę zakupy zrobić, zjadłam na siłę i leżę.. Byłam pewna że 10tc to ja takie akcje mam już za sobą.
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Temp tylko i wyłącznie ta po przebudzeniu jest wiarygodna druga przeważnie będzie podwyższona i jej się nie bierze pod uwage.
@Marzycielka86
Wizyta od 16 tej [emoji6] a która wejdę to się okaże[emoji6]
Dziś odmiana okrutnie się czuję, wymiotowalam [emoji33] słabo się czuję ledwo dałam radę zakupy zrobić, zjadłam na siłę i leżę.. Byłam pewna że 10tc to ja takie akcje mam już za sobą.
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: