reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Biedronko, o rany! [emoji29]Tylko nie to!! Brak mi słów na pocieszenie. Trzymaj się dzielnie. Ściskam mocno.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@BIEDRONKA strasznie mi przykro.
@Gosica tule[emoji8] następnym razem napewno się uda, znam dużo kobiet u których w następnym cyklu po biochemicznej w była ciąża i wszystko było ok.
@szczypiorkowa12345 współczuję mdlosci
@leeleeth, @baby_girl
Już raportuje [emoji3]
Miałam mnóstwo postów do nadrobienia ufff ale dałam radę [emoji6]
Święta i po świętach wszystko ok czuje się bardzo dobrze, czasem wieczorem mam lekkie mdlosci lub w czasie dnia czuje zmęczenie a to tak wsio ok.
W czw wizyta [emoji33] matko odliczam i umieram ze strachu... Jutro już środa[emoji16]
A u nas już 10tc[emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Kruszynka123 trzymam kciuki za wizyte :)
@Biedronka0506 tulimy mocno :( następnym razem się uda na pewno.
Mam do was prośbę...poprzednia ciąza mam wrazenie ze była "mechaniczna", monitoring, leki od lekarza i to wszystko
Mam wrażenie, że wasze rady i sposoby są bardziej naturalne dlatego kochane trzy pytania...
1. Jaką lukrecję polecacie? producent itp i czy może ona przesunąć owulacje??
2. jakie paski do ph polecacie??
3. jestem kawocholikem (5-6 kaw dziennie pije jak wode przy czym ostatnia pije tuz przed snem :) ) i czy waszym zdaniem moge sobie pozwolic chociaz na jedna kawe rozpuszczanlna z mlekiem??
4. myślałyscie kiedys zeby po za dietą, wspomoc sie np magnezem w tabletkach?
Wybaczcie ze milion moich pytań, ale czuje ze pozostale wyniki beda ok i w kwietniu juz bedziemy działać

reklama
@Biedronka0506 ściskam, bardzo mi przykro.

Kochane chyba muszę odpuścić starania. I zrezygnować z 2 dziecka. Wczoraj mąż powiedział mi wiele przykrych słów. Teraz jedyne myśli jakie mam w głowie to to, że nie chcę takiego życia.. boję się, że jak zdecyduję się na dziecko to będę tego żałowała..

Do góry