reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Gosica, nie docelowy 6 [emoji23] tak mam wyliczone, że masakra. Dxisiaj zaczynaja ciemniec paski a ja zaczynam czuć, że cos sie dzieje. Mam nadzieje, że owu poczeka na nasz termin, bo teraz co? Seksy były wczoraj i mamy czekac do 6 żeby odstęp był [emoji23]
Nie ogarniam tematu, co w takiej sytuacji robić? Jakby owu wczesniej wyszła? [emoji848]
J&d po 10 min.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Luisa, jeśli chodzi o paski pH to ja używam tych merca. Ale zastanawiam się czy nie kupić tych tańszych. Mam tez miernik cyfrowy, ale nie wiem jak robić pomiary. Może się orientujecie?

To może nie przejmuj się tymi odstępami tylko w dniu docelowego działania zróbcie sex z zabezpieczeniem albo spuszczenie OK.8-12h przed docelowym.

Hej Dziewczyny!

Leeleeth dzięki, że pytasz. Testuję za tydzień jakoś. Ale szczerze mówiąc już wątpię w to wszystko. Przeraża mnie wizja trzeciego dziecka, jak z 2 jest ciężko. Samo ubranie ich na spacer, a potem rozebranie to jak wielka wyprawa za morze. Nawet mi się gadać nie chce, nie odzywam się żeby Wam nie truć.

Jak nasze Mamusie w dwupakach się czują?

Gosica, bardzo fajnie, że masz takie zdrowe pojdeście!

Oooo widzę, że wszystkie odleciały wątpliwości [emoji23]a dzieciaki w chodzącą antykoncepcję [emoji23][emoji23][emoji23]
Świetnie Cię rozumiem, u mnie tez tak to właśnie wyglada i czasem myśle sobie po co to zmieniać? Teraz chłopaki coraz starsze bedą i będzie coraz lepiej [emoji23][emoji23][emoji23]
No ale... przychodzi czas owu i robię co trzeba [emoji23][emoji23][emoji23] bo ta nadzieja, że jednak [emoji166] Kukardka do nas trafi [emoji6]
To chyba jakieś przesilenie wiosenne, siły dzieweczki życzę i Wam i sobie [emoji1320]

Po tej Lukrecji to mega czuje zbliżająca sie owu, także chyba działa [emoji6]

Mam też taką nadzieję, że to przesilenie wiosenne. Zacznie się wiosna, nie będzie tego ubierania, złej pogody, będzie można dzieci na całe dnie na dwór wystawiać :p to może będzie lepiej o_O

Cieszę się, że lukrecja działa. Jeśli będziemy się jeszcze starać, to i ja lukrecję wypróbuję.

Baby_girl, trzeba iść do przodu. Mamy wiosnę, musi być dobrze!
Oo widzę, ze nie tylko mi ostatnio dzieci dają w kość. Wieczorem padam na pysk, pomimo tego chce trzeciego dziecka.
Leeleth, cieszę się ze czujesz rosnące jako, takie dodatkowe z okazji Świat Wielkanocnych [emoji12] oby z niego wykluł się żółty kurczaczek z różowa kokardka [emoji6]
Baby_girl, lukrecja jest mega! Wczoraj wzielam druga tabletkę i cos dzisiaj już żyłam jajnik. Trochę wczesnie [emoji51] ale może jajeczko zaczyna rosnąć.

reklama
Do góry