Leeleeth-co ty! Czuje lekka ulge dzis ale wczoraj myslalam ze szpital zalicze :/, taki mialam nagły bol eh, musze uwazac i w razie ostrego bolu szpital bo moze sie jajnik skrecic a wtedy kaplica -masakra caly czas stres
Ja wlasbie kupie teraz inofolic i zobacze jak bedzie dzialac
Kruszynka oby wyszlo z obraczki prawidlowo, tylko ja chyba jak robie to zawsze odwrotnie ze kolko to chlopy a przod tyl laski, ale a kazdym razie wychodzi mi 2x kolko i 3 razy wahadlo to mi to obojetne byle by 2 płcie byly [emoji23], prenatalne to tylko usg,
Marzycielka-corki po inozytolu a plus clo to juz w ogole wiecej jak 50/50
, takze czekam na nuba twojej dzidzi! Sama w moim girl.sway tez zastosuje inositol i clo,
gdzie nie zapytam to dziewczyny pisza "sways girl" takze jak najbardziej brac
Kredka-jak to sie.mowi -czego sie nie zrobi dla tej corki [emoji23]
Mi sie akurat cos w cyklu miesza to bede napewno pic, tak widze z czytania ze dziewczyny sie łapia wszystkiego zeby byla ta corka ,jak wiesz kiedy masz owulacje dokladnie to ja bym dawala.od razu
tylko ja to ryzykantka jestem[emoji23]
Grabcia to dobrego masz gina
! Jesli zawsze masz 2 kreski cd16 to ja bym sie starala cd 14 wieczorem albo cd 15 rano,
Ja oczywiscie szpital w domu... zarazona od naszego bąbla :/, siedzimy przymusowo w domu a taka fajna pogoda dzis :/ eh, za to szopinguje online i maz mnie chyba zastrzeli.zmieniam nam kolory w salonie/jadalni buhaha [emoji23] dobrze ze swoja karta place ale maz i tak mnie zje
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom