reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ej laski mam wogole mega dylemat. Czy to juz w tym cyklu probowac a musze podjac decyzje juz juz [emoji14] bo wiecie w zasadzie to wg kalendarza chinskiego to od kwietnia do lipca wychodzi mi dziewczynka a w marcu syn [emoji14] i se wkrecam. No i sama nie wiem. Oczywiscie nie powiedziane ze si3 uda od razu ;)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kredkaczarna trudno Ci powiedzieć, rób tak czy rób inaczej [emoji23]
Musisz sama to jakoś ogarnąć, zobacz, że staranka dziewczynkowe mega rzadko końca sie po pierwszym cyklu [emoji6]
A był w ogóle taki przypadek? Z wykluczeniem @Ana87 [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ej laski mam wogole mega dylemat. Czy to juz w tym cyklu probowac a musze podjac decyzje juz juz [emoji14] bo wiecie w zasadzie to wg kalendarza chinskiego to od kwietnia do lipca wychodzi mi dziewczynka a w marcu syn [emoji14] i se wkrecam. No i sama nie wiem. Oczywiscie nie powiedziane ze si3 uda od razu ;)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
@kredka ten chiński to naprawdę z przymrużeniem oka traktuj większość to się nie sprawdza nie polagaj starań tylko na tym kalendarzu i działaj [emoji12]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciur-ka dwie jednakowe kreski mam 16dc, a juz druga ale o wiele jasniejsza pojawia sie 14dc...dlatego myslałam o złotym strzale zaraz po pojawieniu sie pierwszej jasnej kreseczki...tyle badan przez guza na przysadce..niby juz sa jego sladowe ilosci ale dopki nie bedzie czysto - o ile kiedys bedzie to beda mi zlecac takie badania..no i w poprzedniej ciazy mialam kamienie i zastoj moczu na nerce no i te uciazliwe wymioty których przyczyna do dzis jest nie znana a moj gin chce zrobic wszystko aby sie sytuacja nie powtórzyła

@leeleeth Boże jak super, że masz taka gromadke!! no coreńka ewidentnie by się przydała :D starsz sie w tym miesiącu??

Leeleeth ja też wczoraj dostałam @ to znaczy, że tak samo zaczynamy cykl :) kibicuje, żeby tym razem Ci się udało ustrzelic zdrowa dziewczynkę :)

Kruszynka fajna ta wróżba z obrączka :) mi wyszła 2 dzieci, dziewczynka i chłopczyk :D hehe, ciekawe jaka sprawdzalnosc :D

Grabcia powodzenia z badaniami. Oby wszystko wyszlo w normie :)

Kredka działaj i nie wierz w zabobony ;)

Leeleeth-co ty! Czuje lekka ulge dzis ale wczoraj myslalam ze szpital zalicze :/, taki mialam nagły bol eh, musze uwazac i w razie ostrego bolu szpital bo moze sie jajnik skrecic a wtedy kaplica -masakra caly czas stres

Ja wlasbie kupie teraz inofolic i zobacze jak bedzie dzialac

Kruszynka oby wyszlo z obraczki prawidlowo, tylko ja chyba jak robie to zawsze odwrotnie ze kolko to chlopy a przod tyl laski, ale a kazdym razie wychodzi mi 2x kolko i 3 razy wahadlo to mi to obojetne byle by 2 płcie byly [emoji23], prenatalne to tylko usg,

Marzycielka-corki po inozytolu a plus clo to juz w ogole wiecej jak 50/50 :) , takze czekam na nuba twojej dzidzi! Sama w moim girl.sway tez zastosuje inositol i clo, :) gdzie nie zapytam to dziewczyny pisza "sways girl" takze jak najbardziej brac :D

Kredka-jak to sie.mowi -czego sie nie zrobi dla tej corki [emoji23]
Mi sie akurat cos w cyklu miesza to bede napewno pic, tak widze z czytania ze dziewczyny sie łapia wszystkiego zeby byla ta corka ,jak wiesz kiedy masz owulacje dokladnie to ja bym dawala.od razu :) tylko ja to ryzykantka jestem[emoji23]

Grabcia to dobrego masz gina :) ! Jesli zawsze masz 2 kreski cd16 to ja bym sie starala cd 14 wieczorem albo cd 15 rano,

Ja oczywiscie szpital w domu... zarazona od naszego bąbla :/, siedzimy przymusowo w domu a taka fajna pogoda dzis :/ eh, za to szopinguje online i maz mnie chyba zastrzeli.zmieniam nam kolory w salonie/jadalni buhaha [emoji23] dobrze ze swoja karta place ale maz i tak mnie zje ;)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciur-ka zdrówka życzę [emoji6]
A na tych prenatalnych jest możliwość zobaczyć płeć? [emoji51]
Co do wróżby to mi zawsze babcia mówiła że z dziada pradziada kółko to dziewczynka a wahadło przód tyl chłopak i o dziwo moim znajomym się sprawdza a najdziwniejsze że mojemu staremu wych tak samo jak mnie[emoji15]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

@Miciur-ka jest sens brać inozytol od 6 dnia cyklu przy owu w 14-15dc? Bo to tylko do owu? Mimo, że w ulotce nic takiego nie jest napisane żeby przestać brać? Nie wiem czy mam kupić na szybko? Tylko no będę brać od 6dc, mogę tak? Dodam, że cykle mam regularne.

reklama
Do góry