reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleth, rzeczywiście mega dziwny miałaś cykl. Ważne, ze jest plan. Trzymam kciuki za kolejne staranka.dzieki za kciuki, ale jakieś mam przeczucia ze nic z tego cyklu [emoji24]
Baby_girl, tak dobrze pamiętasz. Wkrótce chyba zatestuje. Wczoraj zapomniałam wziasc dupka i tempa dzisiaj zeszła o 0,2kreski ponizej bazowej. Chyba już z tego cyklu nici. Dzisiaj 8 dpo, zatestuje nie wcześniej niż we wtorek.
Miciurka, dobrze ze tknęło Cię i poszłaś na wizytę do gina. Do czerwcalipxs wydobrzejesz i będzie złoty strzał za pierwszym razem! A potem będzie słodka córeczka z niebieskimi oczami [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Inofem 1dc do ovu, clo-wiadomo jak ,

Kinga-NAC na chlopca dla meza

Marzycielka-oj bardzo jestem ciekawa no i mam.nadzieje ze dziewczynka u Ciebie, dziewczyny co robia girl sway pija wlasnie inositol czyli taki inofem co piłas :) kciuki trzymam! :)!
Sama kupie sobie inofem teraz ;)

Gosica-moze dip na implantacje masz,co sie martwisz ;), jest ok!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Grabcia-jak wiesz juz jak zwykle.masz testy owu to dzien lub 2 przed tym pozytywem działaj , raz w cyklu :), a ktorego dbia cyklu zwykle.masz te rowne kreski ?.zawsze jest np. Cd 14 lub cd15? Czy jak to wyglada wstecz :)? No i powidzenia na badaniach a czemu az tyle.?przez problemy w poprzedniej. Ciąży?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Grabcia123, tak ja rownież staram sie o dziewuszke. Mam pięciu synków wiec przydałaby sie ta choć jedna [emoji6] ( bo liczę na dwie [emoji23])
@anija82 polecił mi lekarz, i nawet nie konkretny preparat tylko Inozytol a to i miovaran, ovarin, informacje, inofolic itp tylko dodatki są inne.
W ovarinie jest dodatkowo d3
@Miciur-ka leki działają? Lepiej sie czujesz? Leki cos pomagają?

Marzycielka, Kruszynka, odezwijcie się mamusie :)

Gosica, czy Ty niedługo testujesz?

Hej. Tyle żeście naskrobaly przez weekend że ciężko was nadrobić[emoji12]
U mnie ok. [emoji6]
Mdlosci mam chyba mniejsze zależy też od dnia ogólnie senność i zmęczenie mnie gnębi.
Jutro zaczynam 8tc [emoji7]
@kinga_z1
Starszy syn jeszcze nie wie[emoji53]
Czekam na jego dobry humor [emoji57] a to prawie nastolatek więc z tym ciężko [emoji51]
Dziewczyny gin mi mówił o badaniach pranatalnych że jak będę 5 go na wizycie to mi da namiary itd.
Powiedzcie mi jak to wygląda to jest samo usg czy test z krwi też ?

Edit... Robiliście kiedyś wróbe z obrączki? Mi zawsze wychodzi chłopak chłopak córka, staremu też...
A wczoraj zrobiłam na brzuchem i zataczala piękne kółeczko [emoji7] [emoji7]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Kurcze a ja pamietam sie pytalam o to to chyba Imama minodradzala bo jak nie ma sie problemow z cyklem to moze namieszac... i w koncu nie kupilam

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze a ja pamietam sie pytalam o to to chyba Imama minodradzala bo jak nie ma sie problemow z cyklem to moze namieszac... i w koncu nie kupilam

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Mo gin właśnie polecał ponieważ pow że po tym owulacja jest lepsza i pewniejsza.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kredkaczarna [emoji23][emoji23][emoji23]No nie trafisz, zawsze jest cos co super działa ale nie działa [emoji85]

Bądź mądry i pisz książki, ale z tego co czytam i rozmawiam z dziewczynami to bardzo popularne jest. I te co brały to maja dziewczynki, wśród moich znajomych wszystkie [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale ja mam wrażenie, ze to taki chichot losu, wszyscy wokół maja dziewczynki [emoji17]
No nic wszyscy maja girls’ będę miała i ja [emoji6]

Do góry