reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleth, rzeczywiście mega dziwny miałaś cykl. Ważne, ze jest plan. Trzymam kciuki za kolejne staranka.dzieki za kciuki, ale jakieś mam przeczucia ze nic z tego cyklu [emoji24]
Baby_girl, tak dobrze pamiętasz. Wkrótce chyba zatestuje. Wczoraj zapomniałam wziasc dupka i tempa dzisiaj zeszła o 0,2kreski ponizej bazowej. Chyba już z tego cyklu nici. Dzisiaj 8 dpo, zatestuje nie wcześniej niż we wtorek.
Miciurka, dobrze ze tknęło Cię i poszłaś na wizytę do gina. Do czerwcalipxs wydobrzejesz i będzie złoty strzał za pierwszym razem! A potem będzie słodka córeczka z niebieskimi oczami [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Inofem 1dc do ovu, clo-wiadomo jak ,

Kinga-NAC na chlopca dla meza

Marzycielka-oj bardzo jestem ciekawa no i mam.nadzieje ze dziewczynka u Ciebie, dziewczyny co robia girl sway pija wlasnie inositol czyli taki inofem co piłas :) kciuki trzymam! :)!
Sama kupie sobie inofem teraz ;)

Gosica-moze dip na implantacje masz,co sie martwisz ;), jest ok!

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Grabcia-jak wiesz juz jak zwykle.masz testy owu to dzien lub 2 przed tym pozytywem działaj , raz w cyklu :), a ktorego dbia cyklu zwykle.masz te rowne kreski ?.zawsze jest np. Cd 14 lub cd15? Czy jak to wyglada wstecz :)? No i powidzenia na badaniach a czemu az tyle.?przez problemy w poprzedniej. Ciąży?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

@Grabcia123, tak ja rownież staram sie o dziewuszke. Mam pięciu synków wiec przydałaby sie ta choć jedna [emoji6] ( bo liczę na dwie [emoji23])
@anija82 polecił mi lekarz, i nawet nie konkretny preparat tylko Inozytol a to i miovaran, ovarin, informacje, inofolic itp tylko dodatki są inne.
W ovarinie jest dodatkowo d3
@Miciur-ka leki działają? Lepiej sie czujesz? Leki cos pomagają?

Marzycielka, Kruszynka, odezwijcie się mamusie :)

Gosica, czy Ty niedługo testujesz?

Hej. Tyle żeście naskrobaly przez weekend że ciężko was nadrobić[emoji12]
U mnie ok. [emoji6]
Mdlosci mam chyba mniejsze zależy też od dnia ogólnie senność i zmęczenie mnie gnębi.
Jutro zaczynam 8tc [emoji7]
@kinga_z1
Starszy syn jeszcze nie wie[emoji53]
Czekam na jego dobry humor [emoji57] a to prawie nastolatek więc z tym ciężko [emoji51]
Dziewczyny gin mi mówił o badaniach pranatalnych że jak będę 5 go na wizycie to mi da namiary itd.
Powiedzcie mi jak to wygląda to jest samo usg czy test z krwi też ?

Edit... Robiliście kiedyś wróbe z obrączki? Mi zawsze wychodzi chłopak chłopak córka, staremu też...
A wczoraj zrobiłam na brzuchem i zataczala piękne kółeczko [emoji7] [emoji7]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Kurcze a ja pamietam sie pytalam o to to chyba Imama minodradzala bo jak nie ma sie problemow z cyklem to moze namieszac... i w koncu nie kupilam

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze a ja pamietam sie pytalam o to to chyba Imama minodradzala bo jak nie ma sie problemow z cyklem to moze namieszac... i w koncu nie kupilam

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom
Mo gin właśnie polecał ponieważ pow że po tym owulacja jest lepsza i pewniejsza.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kredkaczarna [emoji23][emoji23][emoji23]No nie trafisz, zawsze jest cos co super działa ale nie działa [emoji85]

Bądź mądry i pisz książki, ale z tego co czytam i rozmawiam z dziewczynami to bardzo popularne jest. I te co brały to maja dziewczynki, wśród moich znajomych wszystkie [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale ja mam wrażenie, ze to taki chichot losu, wszyscy wokół maja dziewczynki [emoji17]
No nic wszyscy maja girls’ będę miała i ja [emoji6]

Do góry