reklama
Miositogyn, bo tylko on był dostępny i ma ma wysoką dawkę tego inozytolu.
Zgłupiałam z tym czy brać do owu czy nie pomartwię się po owu najwyżej hehehe
Czytałam o tym dzisiaj, myslisz ze większa dawka to lepiej?
Płaciłam mniej niż 20zl? [emoji15]
U mnie w aptece jest po 39,90
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
baby_girl
Fanka BB :)
Nieeee, ten za mniej niż 20zł to miał dawkę 500mg. Więc wziełam ten miositogyn za dwa razy tyle, ale dawka 4 razy taka
Nie wiem czy lepiej, ale skoro niektóre dziewczyny biorą nawet 2 saszetki po 2000mg każda, to co to jest te 500-1000mg jak w ovarinie czy jak mu tam było.
Nie wiem czy lepiej, ale skoro niektóre dziewczyny biorą nawet 2 saszetki po 2000mg każda, to co to jest te 500-1000mg jak w ovarinie czy jak mu tam było.
Marzycielka86
Ja brałam na początku tylko 1 saszetke ale później zaczęłam brać po 2 i od tego czasu miałam regularne cykle i hormony mi się unormowaly bo miałam rozwalone na maxa.
Miciurka no sama jestem ciekawa kto zamieszkał pod moim serduszkiem :-)
Jutro idę na badania a w piątek wieczorem na wizytę, już powinno być widać wszystko.
Miciurka no sama jestem ciekawa kto zamieszkał pod moim serduszkiem :-)
Jutro idę na badania a w piątek wieczorem na wizytę, już powinno być widać wszystko.
Imama
Leeleth No ciekawa sytuacja. Ale wydaje mi się ze jednak nifty pewniejsze. Na usg to różnie czasem widać i No nawet przy dobrym sprzęcie idzie się pomylić a skoro tylko po tym miała raz usg to pewnie pomyłka i ten siurek gdzie tam się zawinął.
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: