reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miositogyn, bo tylko on był dostępny i ma ma wysoką dawkę tego inozytolu.

Zgłupiałam z tym czy brać do owu czy nie :o pomartwię się po owu najwyżej hehehe

reklama
Miositogyn, bo tylko on był dostępny i ma ma wysoką dawkę tego inozytolu.

Zgłupiałam z tym czy brać do owu czy nie :o pomartwię się po owu najwyżej hehehe

Czytałam o tym dzisiaj, myslisz ze większa dawka to lepiej?
Płaciłam mniej niż 20zl? [emoji15]
U mnie w aptece jest po 39,90

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nieeee, ten za mniej niż 20zł to miał dawkę 500mg. Więc wziełam ten miositogyn za dwa razy tyle, ale dawka 4 razy taka :)

Nie wiem czy lepiej, ale skoro niektóre dziewczyny biorą nawet 2 saszetki po 2000mg każda, to co to jest te 500-1000mg jak w ovarinie czy jak mu tam było.

Ja brałam na początku tylko 1 saszetke ale później zaczęłam brać po 2 i od tego czasu miałam regularne cykle i hormony mi się unormowaly bo miałam rozwalone na maxa.
Miciurka no sama jestem ciekawa kto zamieszkał pod moim serduszkiem :-)
Jutro idę na badania a w piątek wieczorem na wizytę, już powinno być widać wszystko.

Leeleth No ciekawa sytuacja. Ale wydaje mi się ze jednak nifty pewniejsze. Na usg to różnie czasem widać i No nawet przy dobrym sprzęcie idzie się pomylić a skoro tylko po tym miała raz usg to pewnie pomyłka i ten siurek gdzie tam się zawinął.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny mam plamienia takie brązowe, myślicie że może być to zagnieżdzanie? Nigdy nie miałam tak. Zrobiłam test ciążowy ale ujemny. Do czwartku jeszcze 3 dni więc albo zagnieżdzanie (daj Boże) albo początki @ :(

Do góry