reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A to musi być inofem lub ovarin? Znalazłam inozytol kapsułki 45szt i to za mniej niż 20zł :D 500mg w kapsułce, a w takim ovarinie jest 550mg. Co myślicie?

reklama
Cześć dziewczyny
Ja po meldunku w szpitalu wiec jedno z głowy mam.
Ale ledwo chodzę tak mnie boli już. Oby ten tydz przetrzymac bo mam 35+5.
Andzelisia Od nas po inozytolu ma syna trzeciego także to niestety nie pewniak.
Leeleth cudny sen hehe jeszcze ze mi odbierałas poród [emoji7][emoji23]. Ah No nadzieja na pomyłkę chyba do końca jest. Ty z Emilem pamietam ze wszystko było jak na córeczkę tylko te usg siurek, prawda?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Imama tak, u mnie wszyscy byli pewni, że dziewczynka będzie [emoji23]a tu w 21czy22tc na usg siusiak wyskoczył [emoji15]

Bardzo bym chciała żeby to pomyłka była u Ciebie [emoji1307]

Ostatnio moja koleżanka w ciąży robiła prenatalne, z usg wyszło ze dziewczynka, robiła nifty i wyszło, ze chłopczyk, ale nt wysokie miała wiec poszli jeszcze na usg i ze dziewczynka jest [emoji23]
Wysokie tętno maluszek ma, i miała duży przyrost bety chyba 230%
Co o tym myślicie ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Zamówiłam, może będzie jutro, to wezmę od 5dc, jak nie, to 6dc. Tylko jak mam regularne cykle, to czy sobie nie namieszam nim :confused::baffled:

I jak brać, do owu czy cały czas w końcu?

reklama
Do góry