reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@Luisa2018 cięzko mi powiedzieć ile czasu staraliśmy się o córkę, bo to było po poronieniu i zanim hormony spadły i w ogóle to zaskoczyliśmy w 3 cyklu takim już w miarę normalnym. Z synkiem w pierwszym od razu rach ciach i dlatego myślałam że i tym razem będzie łatwo ale cóż, nastawiam się na negatyw, jakoś w sumie się już oswoiłam z tym, najwidoczniej nie miał być to BOY :) na mojego chłopaka będę czekać ile trzeba będzie:)
Choć bardzo bym sie ucieszyła z dwóch kresek w czwartek. Oj bardzo bardzo...:)

@leeleeth no cóż, następny cykl w gotowości. Będzie dobrze. Warto na córcię czekać;)

@Miciur-ka czyli w końcu jakie wnioski że ten NAC jest na chłopca czy na dziewczynkę? wczoraj debaty były i na czym stanęło?

reklama
Grabcia a kiedy zaczynasz?

W środę ide do gin...na bank bede musiala zrobić milion badać od krwi poprzez nerki az do rezonansu głowy ale i tak zaczynam od tego cyklu a właśnie skonczyla się mi @... :)

a co do planowania płci długa historia ( lekarz nie zasugerowł planowani płci ale ze lepiej by bylo jakby byla dziewczynka) mam problem tylko z testami owulacyjnymi..bo teoretycznie na dziewczynke 2-3- dni przed owulacją a moje testy wychodzą 2 dni jasniejsza kreska i 3 dnia juz taka jak kontrolna natomiast 4 dnia juz slabsza..i nie wiem kiedy mogę wykorzystac meża :/

Ostatnia edycja:
Do góry