reklama
Grabcia123
Fanka BB :)
@leeleeth, @Luisa2018 o ile dobrze doczytałam, wy równiez o dziewczynki się staracie??
kinga_z1
@Luisa2018 cięzko mi powiedzieć ile czasu staraliśmy się o córkę, bo to było po poronieniu i zanim hormony spadły i w ogóle to zaskoczyliśmy w 3 cyklu takim już w miarę normalnym. Z synkiem w pierwszym od razu rach ciach i dlatego myślałam że i tym razem będzie łatwo ale cóż, nastawiam się na negatyw, jakoś w sumie się już oswoiłam z tym, najwidoczniej nie miał być to BOY na mojego chłopaka będę czekać ile trzeba będzie
Choć bardzo bym sie ucieszyła z dwóch kresek w czwartek. Oj bardzo bardzo...
@leeleeth no cóż, następny cykl w gotowości. Będzie dobrze. Warto na córcię czekać
@Miciur-ka czyli w końcu jakie wnioski że ten NAC jest na chłopca czy na dziewczynkę? wczoraj debaty były i na czym stanęło?
Choć bardzo bym sie ucieszyła z dwóch kresek w czwartek. Oj bardzo bardzo...
@leeleeth no cóż, następny cykl w gotowości. Będzie dobrze. Warto na córcię czekać
@Miciur-ka czyli w końcu jakie wnioski że ten NAC jest na chłopca czy na dziewczynkę? wczoraj debaty były i na czym stanęło?
Grabcia123
@Luisa2018 no to super! ja tez..tylko u mnie bedzie ciężej..masz jakis okreslony plan działania?
anija.82
To lekarz ci przepisał? Bo chyba można bez recepty to kupic.To Inozytol, reguluje hormony. @Miciur-ka pisała o tym. Nie pamietam czemu działa dziewczynkowo ja dostałam na regulacje cyklu [emoji6]
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
Grabcia123
oj już szukam trzymam kciuki i dawaj znac czy się udało bo pewnie Ty zdążysz urodzić a ja jeszcze będę sie staraćGrabcia stronkę albo dwie temu pisałam jaki plan na kwiecień
reklama
Grabcia123
Grabcia a kiedy zaczynasz?
W środę ide do gin...na bank bede musiala zrobić milion badać od krwi poprzez nerki az do rezonansu głowy ale i tak zaczynam od tego cyklu a właśnie skonczyla się mi @...
a co do planowania płci długa historia ( lekarz nie zasugerowł planowani płci ale ze lepiej by bylo jakby byla dziewczynka) mam problem tylko z testami owulacyjnymi..bo teoretycznie na dziewczynke 2-3- dni przed owulacją a moje testy wychodzą 2 dni jasniejsza kreska i 3 dnia juz taka jak kontrolna natomiast 4 dnia juz slabsza..i nie wiem kiedy mogę wykorzystac meża :/
Ostatnia edycja:
Podziel się: