reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ostatnia edycja:
Dzieki, odebralam dzisiaj wszystkie wyniki i jest ok cytomegalia toxo itd ujemne jutro idę na wizytę.
Mam mega stres, mdlosci dziś mi nie dokuczaja a zawsze 16 /17 już były denerwuje się. [emoji29]
Ana87 gratuluję [emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Będzie dobrze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Kruszynka123 no jasna sprawa ze bedzie dobrze!!! Musi być, jutro na usg zobaczysz już tutu w brokacie[emoji39] tlko nie zapomnij oddychać - przyda się podczas wizyty [emoji39] Ci zazdroszczę braku mdłości bo ja walczę nadal, całodzienny kac i wieczorne gorzkie żale to już tradycja ehhh

@Ana87 GRATULACJE!!! oby każda z nas miała wymarzone zdrowe dzieci A najlepiej z wpadek bez tych wszystkich dodatkowych atrakcji! :)

@kinga_z1 ehhh Ty mój głosie rozsądku. Ja z jeden strony wiek, że Igor ot tak wiem (albo sobie na tyle realnie wmówić am) [emoji23] a z drugiej kurde boję się...

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

A dlaczego magnez chcesz zostawić? Masz jakieś niedobory?
Ja oczywiscie skleroza ciążowa i nie umie sobie przypomnieć. Ale myśle ze magnez tylko po to był łykany żeby wapno się wchłanialo. Wiec myśle jak nie masz niedoboru to nie ma sensu

Niestety mam niedobory :( tzn niby mieści się w normie, ale na samym dole, a co gorsze - jak nie biorę magnezu mam skurcze nóg i drgania mięśni twarzy. Skutek picia coli i energetyków niestety, ale bez kofeiny nie żyję :(

Hejka dziewczyny, jakiś czas temu udzielałam się tutaj pamiętam Cię Miciurka (trzymam cały czas kciuki teraz za czerwiec) i Immama bardzo Ci kibicowałam:-)
Ja też mam 2 chłopców- za drugim razem też się nie udało :-) a teraz z mężem planowaliśmy zadziałać tak za 2 lata ale ten cykl mi zwariował i idę do Was po porady dziś mam 25dc i co testy owu ciemnieją! do tego bóle jak na @ a jej brak test owu wyszedł pozytywny 12dc a następnego dnia póxnym południem była owu bo po prostu czuje ból owulacyjny, przytulanka były średnio 12h po owu ale uwaga z podwójnym zabezpieczeniem heh wiem ale jestem po prostu przezorna :p wpadka dla mnie to coś abstrakcyjnego także kurcze nie wiem czy to może sprawka torbielki- tylko jak miałam kiedyś torbielke to @ normalnie wystepowała i nigdy nie miałam bóli jak na @? co myślicie nie chce się umawiać jeszcze do lekarza bo czekam na miesiączkę

Magic przy podwojym zabezpieczneiu raczej ciezko o wpadke.

Co do testow owu u mnie wychodzily pozytywne przed @..

Ana serdeczne gratulacje! Wazne ze malenka juz z Wami!

Napisane na LG-M160 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka dzięki za info :-) mi przed @ nie wychodziły teraz 1-wszy raz także przez to schizowałam ale bardziej pod kątem torbielki i raczej dużej :-/

reklama
Asyż, witaj. Oo ostatnio większy ruch u staraczek chłopczykowych;) powodzenia!
Leeleth, cykl jest przedziwny ale cierpliwie czekamy na testowanie. Idziemy łeb w łeb [emoji123]
Miciurka, nie to był wirus. Dzisiaj już jestem na nogach. Zaległości się nazbierało [emoji15]o rany spora ta torbiel! Masakra, dobrze ze już łykasz leki. Pości i na czerwiec będziesz jak nowa [emoji7]
Luisa, boisz się ze Vitex rozreguluje cykl? Na mnie wydaje się działa OK.

Imama, wytrzymaj jeszcze troszeczkę! Już z górki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry