reklama
Kruszynka123
Fanka BB :)
Dzieki, odebralam dzisiaj wszystkie wyniki i jest ok cytomegalia toxo itd ujemne jutro idę na wizytę.
Mam mega stres, mdlosci dziś mi nie dokuczaja a zawsze 16 /17 już były denerwuje się. [emoji29]
Ana87 gratuluję [emoji4]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Dzieki, odebralam dzisiaj wszystkie wyniki i jest ok cytomegalia toxo itd ujemne jutro idę na wizytę.
Mam mega stres, mdlosci dziś mi nie dokuczaja a zawsze 16 /17 już były denerwuje się. [emoji29]
Ana87 gratuluję [emoji4]
Będzie dobrze
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
szczypiorkowa12345
@Kruszynka123 no jasna sprawa ze bedzie dobrze!!! Musi być, jutro na usg zobaczysz już tutu w brokacie[emoji39] tlko nie zapomnij oddychać - przyda się podczas wizyty [emoji39] Ci zazdroszczę braku mdłości bo ja walczę nadal, całodzienny kac i wieczorne gorzkie żale to już tradycja ehhh
@Ana87 GRATULACJE!!! oby każda z nas miała wymarzone zdrowe dzieci A najlepiej z wpadek bez tych wszystkich dodatkowych atrakcji!
@kinga_z1 ehhh Ty mój głosie rozsądku. Ja z jeden strony wiek, że Igor ot tak wiem (albo sobie na tyle realnie wmówić am) [emoji23] a z drugiej kurde boję się...
O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]
@Ana87 GRATULACJE!!! oby każda z nas miała wymarzone zdrowe dzieci A najlepiej z wpadek bez tych wszystkich dodatkowych atrakcji!
@kinga_z1 ehhh Ty mój głosie rozsądku. Ja z jeden strony wiek, że Igor ot tak wiem (albo sobie na tyle realnie wmówić am) [emoji23] a z drugiej kurde boję się...
O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]
baby_girl
A dlaczego magnez chcesz zostawić? Masz jakieś niedobory?
Ja oczywiscie skleroza ciążowa i nie umie sobie przypomnieć. Ale myśle ze magnez tylko po to był łykany żeby wapno się wchłanialo. Wiec myśle jak nie masz niedoboru to nie ma sensu
Niestety mam niedobory tzn niby mieści się w normie, ale na samym dole, a co gorsze - jak nie biorę magnezu mam skurcze nóg i drgania mięśni twarzy. Skutek picia coli i energetyków niestety, ale bez kofeiny nie żyję
Kruszynka123
@szczypiorkowa też tak miałam do wczoraj... A dziś zero mdlosci.... Dlatego mam stres.
Magic_87
Hejka dziewczyny, jakiś czas temu udzielałam się tutaj pamiętam Cię Miciurka (trzymam cały czas kciuki teraz za czerwiec) i Immama bardzo Ci kibicowałam:-)
Ja też mam 2 chłopców- za drugim razem też się nie udało :-) a teraz z mężem planowaliśmy zadziałać tak za 2 lata ale ten cykl mi zwariował i idę do Was po porady dziś mam 25dc i co testy owu ciemnieją! do tego bóle jak na @ a jej brak test owu wyszedł pozytywny 12dc a następnego dnia póxnym południem była owu bo po prostu czuje ból owulacyjny, przytulanka były średnio 12h po owu ale uwaga z podwójnym zabezpieczeniem heh wiem ale jestem po prostu przezorna wpadka dla mnie to coś abstrakcyjnego także kurcze nie wiem czy to może sprawka torbielki- tylko jak miałam kiedyś torbielke to @ normalnie wystepowała i nigdy nie miałam bóli jak na @? co myślicie nie chce się umawiać jeszcze do lekarza bo czekam na miesiączkę
Ja też mam 2 chłopców- za drugim razem też się nie udało :-) a teraz z mężem planowaliśmy zadziałać tak za 2 lata ale ten cykl mi zwariował i idę do Was po porady dziś mam 25dc i co testy owu ciemnieją! do tego bóle jak na @ a jej brak test owu wyszedł pozytywny 12dc a następnego dnia póxnym południem była owu bo po prostu czuje ból owulacyjny, przytulanka były średnio 12h po owu ale uwaga z podwójnym zabezpieczeniem heh wiem ale jestem po prostu przezorna wpadka dla mnie to coś abstrakcyjnego także kurcze nie wiem czy to może sprawka torbielki- tylko jak miałam kiedyś torbielke to @ normalnie wystepowała i nigdy nie miałam bóli jak na @? co myślicie nie chce się umawiać jeszcze do lekarza bo czekam na miesiączkę
Magic przy podwojym zabezpieczneiu raczej ciezko o wpadke.
Co do testow owu u mnie wychodzily pozytywne przed @..
Ana serdeczne gratulacje! Wazne ze malenka juz z Wami!
Napisane na LG-M160 w aplikacji Forum BabyBoom
Co do testow owu u mnie wychodzily pozytywne przed @..
Ana serdeczne gratulacje! Wazne ze malenka juz z Wami!
Napisane na LG-M160 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Gosica
Asyż, witaj. Oo ostatnio większy ruch u staraczek chłopczykowych powodzenia!
Leeleth, cykl jest przedziwny ale cierpliwie czekamy na testowanie. Idziemy łeb w łeb [emoji123]
Miciurka, nie to był wirus. Dzisiaj już jestem na nogach. Zaległości się nazbierało [emoji15]o rany spora ta torbiel! Masakra, dobrze ze już łykasz leki. Pości i na czerwiec będziesz jak nowa [emoji7]
Luisa, boisz się ze Vitex rozreguluje cykl? Na mnie wydaje się działa OK.
Imama, wytrzymaj jeszcze troszeczkę! Już z górki.
Leeleth, cykl jest przedziwny ale cierpliwie czekamy na testowanie. Idziemy łeb w łeb [emoji123]
Miciurka, nie to był wirus. Dzisiaj już jestem na nogach. Zaległości się nazbierało [emoji15]o rany spora ta torbiel! Masakra, dobrze ze już łykasz leki. Pości i na czerwiec będziesz jak nowa [emoji7]
Luisa, boisz się ze Vitex rozreguluje cykl? Na mnie wydaje się działa OK.
Imama, wytrzymaj jeszcze troszeczkę! Już z górki.
Podziel się: