reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ostatnia edycja:
Dzieki, odebralam dzisiaj wszystkie wyniki i jest ok cytomegalia toxo itd ujemne jutro idę na wizytę.
Mam mega stres, mdlosci dziś mi nie dokuczaja a zawsze 16 /17 już były denerwuje się. [emoji29]
Ana87 gratuluję [emoji4]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Będzie dobrze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Kruszynka123 no jasna sprawa ze bedzie dobrze!!! Musi być, jutro na usg zobaczysz już tutu w brokacie[emoji39] tlko nie zapomnij oddychać - przyda się podczas wizyty [emoji39] Ci zazdroszczę braku mdłości bo ja walczę nadal, całodzienny kac i wieczorne gorzkie żale to już tradycja ehhh

@Ana87 GRATULACJE!!! oby każda z nas miała wymarzone zdrowe dzieci A najlepiej z wpadek bez tych wszystkich dodatkowych atrakcji! :)

@kinga_z1 ehhh Ty mój głosie rozsądku. Ja z jeden strony wiek, że Igor ot tak wiem (albo sobie na tyle realnie wmówić am) [emoji23] a z drugiej kurde boję się...

O mnie: mamy dwie córki, 'walczymy' o syna [emoji4]

A dlaczego magnez chcesz zostawić? Masz jakieś niedobory?
Ja oczywiscie skleroza ciążowa i nie umie sobie przypomnieć. Ale myśle ze magnez tylko po to był łykany żeby wapno się wchłanialo. Wiec myśle jak nie masz niedoboru to nie ma sensu

Niestety mam niedobory :( tzn niby mieści się w normie, ale na samym dole, a co gorsze - jak nie biorę magnezu mam skurcze nóg i drgania mięśni twarzy. Skutek picia coli i energetyków niestety, ale bez kofeiny nie żyję :(

Hejka dziewczyny, jakiś czas temu udzielałam się tutaj pamiętam Cię Miciurka (trzymam cały czas kciuki teraz za czerwiec) i Immama bardzo Ci kibicowałam:-)
Ja też mam 2 chłopców- za drugim razem też się nie udało :-) a teraz z mężem planowaliśmy zadziałać tak za 2 lata ale ten cykl mi zwariował i idę do Was po porady dziś mam 25dc i co testy owu ciemnieją! do tego bóle jak na @ a jej brak test owu wyszedł pozytywny 12dc a następnego dnia póxnym południem była owu bo po prostu czuje ból owulacyjny, przytulanka były średnio 12h po owu ale uwaga z podwójnym zabezpieczeniem heh wiem ale jestem po prostu przezorna :p wpadka dla mnie to coś abstrakcyjnego także kurcze nie wiem czy to może sprawka torbielki- tylko jak miałam kiedyś torbielke to @ normalnie wystepowała i nigdy nie miałam bóli jak na @? co myślicie nie chce się umawiać jeszcze do lekarza bo czekam na miesiączkę

Magic przy podwojym zabezpieczneiu raczej ciezko o wpadke.

Co do testow owu u mnie wychodzily pozytywne przed @..

Ana serdeczne gratulacje! Wazne ze malenka juz z Wami!

Napisane na LG-M160 w aplikacji Forum BabyBoom

Maziajka dzięki za info :-) mi przed @ nie wychodziły teraz 1-wszy raz także przez to schizowałam ale bardziej pod kątem torbielki i raczej dużej :-/

reklama
Asyż, witaj. Oo ostatnio większy ruch u staraczek chłopczykowych;) powodzenia!
Leeleth, cykl jest przedziwny ale cierpliwie czekamy na testowanie. Idziemy łeb w łeb [emoji123]
Miciurka, nie to był wirus. Dzisiaj już jestem na nogach. Zaległości się nazbierało [emoji15]o rany spora ta torbiel! Masakra, dobrze ze już łykasz leki. Pości i na czerwiec będziesz jak nowa [emoji7]
Luisa, boisz się ze Vitex rozreguluje cykl? Na mnie wydaje się działa OK.

Imama, wytrzymaj jeszcze troszeczkę! Już z górki.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry