reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Luisa, ja miete piję codziennie dwie i nic się nie zmieniło. Na każdego inaczej wszystko działa. Ja się boję brać cokolwiek co przyspiesza owu bo i tak mam 10 dnia.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

Faktycznie ruch chłopczykowy wskoczył. Ja wam oddam te moje[emoji170] fluidki, nawet tego siurka mogę oddać co mam w brzuszku niech odpada Haha
Magic pewnie to coś nie tak z testami. Chociaż moja znajoma jak jej córka miała 3 miesiące to wpadła i niby tylko jeden sex z prezerwatywa, ale jakoś aż mi ciężko było w to uwierzyć.
Gosica dobrze ze już na nogach. Ja się jeszcze trzymam ale co chwile jakieś kłucia i zgłupieć idzie. No ale tak to już końcówka.
Szczypiorkowa mi ostatnio się sni ze muszę wyprawkę zmieniać pod córkę, takie moja głowa tez już bzikuje przed porodem... ale Ty jeszcze pare tyg i już się dowiesz na 100%.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Czy widzici tu cień? Cień cienia [emoji23][emoji23][emoji23]
Bo ja świruje i mam chyba mroczki w oczach
1521110950-0f6cb09920893673-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa- lekarz powiedział ze sluzowka (co widac ze jest do okresu gotowa) inaczej wyglada anizeli powinna, dlatego tak powiedzial, ja mysle ze moze sie przrstymulowalam lukrecja , i rosly conajmniej 2 pęcherzyki nie wiem sama, i tak juz nie ma co myslec w sumie tylko sie leczyc, i tyle

Ana87-widzisz a do konca nie wierzyłas ze dziewczynka hah :D, wielkie gratulacje :* !

Kinga-moze lepiej jak.masz duzo na glowie nie myslisz o tym i latwiej sie zdarzy anizeli siedziec od 7dpo i testowac i szukac kresek ;) -ps. Czutajac twoje starania na chłopca-super ! Kciuki trzymam

Leeleeth i Gosica-powodzenia
Dla was z testowaniem!

Szczypiorkowa.- bez sensu ze cie gin nastraszyla, po co tak gadac jak nie lubie takiego ględzenia bez sensu teraz sie bedziesz zamartwiac niepotrzebnie,

Babygirl-jak musisz to bierz co poradzic,

Kruszzynka-ciesz sie ze dziecko cie oszczedza [emoji23] a nie.sie martwisz jest ok :)!

Marzycielka- daj znac po wizycie koniecznie nam tutaj !

Magic- czesc :), dzieki ;)
Hm zrob ciazowy dla zasady , ale.jak tak sie zabezpieczałas to mysle.ze bedzie ujemny, moze torbiel cos namieszała? Nie mam pojecia jak mialas.regularnie Z to powinno byc tak dalej chyba ze cos sie dzieje? Ja akurat od gina wróciłam i nie mam okresu a torbiel cholenderna jest,tylko ze mnie bolalo i poszłam dlatego , chyba pozostaje Ci czekac, a bedziesz probowac na corke teraz czy jeszcze nie :)?

Kurdeee u bas mlodszy sie rozchorował, starazy kaszlal 2 dbi i przeszlo na mlodszego starszy sie wykaraskał witaminami a witaminy nie zdziałaly u mlodszego , bede inhalowac, ciekawe jak zareaguje bedzie jego pierwsza inhalacja pewnie bedzie ostry ryk bo on taki wrazliwy, a ja bede chyba płakac razem z nim bo mam tak hormony pojebane ze płacze na wszystko [emoji14]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry