Justyna_maj2017
Fanka BB :)
Luisa ja mam to samo dzisiaj jakiś kryzys...Kurczę ale mam smaka na słodkie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Luisa ja mam to samo dzisiaj jakiś kryzys...Kurczę ale mam smaka na słodkie.
Dziewczyny wskakuje na chwilę się pochwalić. 12 marca przyszła na świat moja córka Nadia. Wkoncu spełniło się moje Marzenie. Trzeci poród mega ciężki. Wywoływany. 6 dni po terminie. Jutro wychodzimy. W domu czekają 9 i 3 latek-który nie może się doczekać. Życzę każdej z Was by spełniło się Marzenie. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za wsparcie jakie mi dawalyscie po,,wpadce" jaka zaliczyłam z moją księżniczka. Buziaki
Już chyba za późno na ucieczke hahahha. Śledzę forum mniej kilka miesięcy z przerwami dopiero nabrałam odwagi, żeby założyć konto i z Wami popisać.Asya uciekaj pókiś normalna [emoji6] nie no żarcik.
Wiesiolka jak najbardziej powinnas brać, tylko do owu. Poprawia śluz
Miciurka no tego to bym się nie spodziewała! Sorry ale skąd dr może wiedzieć czy rzeczywiście cykl był bez owu! No skąd? Skoro test był pozytywny tak jak mówisz.
No Szczypiorkowa następny hit, no nie... Choć ja coś pamiętam że na początku ciąży miałam dziwny śluz wg mnie (lekarz mi na to uwagi nie zwrócił) nawet pamiętam pytałam się o niego tu na forum. Odpowiedzi były różne. Mój śluz byl lekko gesty, biały. Więc się nie przejmuj to tylko śluz w który tc okazał się wtedy jak byłaś u lekarza?
No patrz ale fajnie ma ta twoja koleżanka i glupia załamana jest hehe powinna się cieszyć co by się nie urodziło a nie... [emoji55]
Ana87 super!! Brawo gratuluję [emoji7]Odpoczywajcie i nie zapomnij o nas
Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Tak, metoda BDM czyli w owu i dzień po.@kinga_z1 trzymam kciuki za udane staranka . Jak rozumiem próbowaliście w owu i dzień po owu? Czy wspomagałaś się jeszcze czymś? Suplementy, dieta, odkwaszanie?