reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Dziewczyny wskakuje na chwilę się pochwalić. 12 marca przyszła na świat moja córka Nadia. Wkoncu spełniło się moje Marzenie. Trzeci poród mega ciężki. Wywoływany. 6 dni po terminie. Jutro wychodzimy. W domu czekają 9 i 3 latek-który nie może się doczekać. Życzę każdej z Was by spełniło się Marzenie. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za wsparcie jakie mi dawalyscie po,,wpadce" jaka zaliczyłam z moją księżniczka. Buziaki

@Ana87 gratulacje z całego serca:)
Masz swoją wymarzoną dziewczynkę.
Z wpadki? A podpowiedz jak ta "wpadka" się zadziała,kiedy ile razy:p Może to jest sposób aby obejść te wszystkie stresy z planowaniem.
Zdróweczka.

Asya uciekaj pókiś normalna [emoji6] nie no żarcik.
Wiesiolka jak najbardziej powinnas brać, tylko do owu. Poprawia śluz
Miciurka no tego to bym się nie spodziewała! Sorry ale skąd dr może wiedzieć czy rzeczywiście cykl był bez owu! No skąd? Skoro test był pozytywny tak jak mówisz.
No Szczypiorkowa następny hit, no nie... Choć ja coś pamiętam że na początku ciąży miałam dziwny śluz wg mnie (lekarz mi na to uwagi nie zwrócił) nawet pamiętam pytałam się o niego tu na forum. Odpowiedzi były różne. Mój śluz byl lekko gesty, biały. Więc się nie przejmuj to tylko śluz :) w który tc okazał się wtedy jak byłaś u lekarza?
No patrz ale fajnie ma ta twoja koleżanka :) i glupia załamana jest hehe powinna się cieszyć co by się nie urodziło a nie... [emoji55]
Ana87 super!! Brawo gratuluję [emoji7]Odpoczywajcie i nie zapomnij o nas

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny wskakuje na chwilę się pochwalić. 12 marca przyszła na świat moja córka Nadia. Wkoncu spełniło się moje Marzenie. Trzeci poród mega ciężki. Wywoływany. 6 dni po terminie. Jutro wychodzimy. W domu czekają 9 i 3 latek-który nie może się doczekać. Życzę każdej z Was by spełniło się Marzenie. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję za wsparcie jakie mi dawalyscie po,,wpadce" jaka zaliczyłam z moją księżniczka. Buziaki

Kochana tak sie cieszę! Niech rośnie duża i silna. Przesyłaj n różowe fluidki [emoji8]
Ucałuj Malutka [emoji8]
Gratulacje[emoji322][emoji322]

Matko ależ Ci zazdroszczę [emoji55]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Asya uciekaj pókiś normalna [emoji6] nie no żarcik.
Wiesiolka jak najbardziej powinnas brać, tylko do owu. Poprawia śluz
Miciurka no tego to bym się nie spodziewała! Sorry ale skąd dr może wiedzieć czy rzeczywiście cykl był bez owu! No skąd? Skoro test był pozytywny tak jak mówisz.
No Szczypiorkowa następny hit, no nie... Choć ja coś pamiętam że na początku ciąży miałam dziwny śluz wg mnie (lekarz mi na to uwagi nie zwrócił) nawet pamiętam pytałam się o niego tu na forum. Odpowiedzi były różne. Mój śluz byl lekko gesty, biały. Więc się nie przejmuj to tylko śluz :) w który tc okazał się wtedy jak byłaś u lekarza?
No patrz ale fajnie ma ta twoja koleżanka :) i glupia załamana jest hehe powinna się cieszyć co by się nie urodziło a nie... [emoji55]
Ana87 super!! Brawo gratuluję [emoji7]Odpoczywajcie i nie zapomnij o nas

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom
Już chyba za późno na ucieczke hahahha. Śledzę forum mniej kilka miesięcy z przerwami :D dopiero nabrałam odwagi, żeby założyć konto i z Wami popisać.
I chyba przepadłam haha. Już nie mogę się doczekać kwietnia. Oby zaowocowało chłopaczkiem i szybko sie udało.

@asya Witaj, ja też na chłopca. Póki co pierwsza próba w ubiegły czwartek i piątek. Czy coś z tego będzie, nie wiem.

@Ana87 wielkie gratulacje! Niech malutka się zdrowo chowa.

@leeleeth, @Gosica kiedy testujecie?

@szczypiorkowa12345 ja Ci mówię że Igor głowa do góry!

Dziewczyny, dużo pracuję w tym tygodniu, chyba robota spadła mi z nieba, bo nie mam czasu siedzieć i czytać o metodach planowania płci. Dopiero wieczorem przypominam sobie, że za tydzień wyjaśni się czy będę miała dzidziusia. Bardzo tego pragnę. Wczoraj widziałam tyle wózków na ulicy że zazdrość mnie zżerała w środku. Dziś coś mnie kłuło po prawej stronie ale może to tylko jakieś zwykłe kłucie na które w innych okolicznościach nie zwróciłabym uwagi...nie wiem...oby to On...

@kinga_z1 trzymam kciuki za udane staranka :D. Jak rozumiem próbowaliście w owu i dzień po owu? Czy wspomagałaś się jeszcze czymś? Suplementy, dieta, odkwaszanie?

reklama
@kinga_z1 trzymam kciuki za udane staranka :D. Jak rozumiem próbowaliście w owu i dzień po owu? Czy wspomagałaś się jeszcze czymś? Suplementy, dieta, odkwaszanie?
Tak, metoda BDM czyli w owu i dzień po.
Wcześniej brałam wiesiołek, kwas foliowy, wit. D, piłam zieloną herbatę, jadłam banany, ziemniaki i pomidory w dużych ilościach, dużo soli, mięsa, musialam nauczyć się podjadać między posiłkami. Mąż przed starankami wypił kawę. Ja też użyłam żelu Pre Seed. Zobaczymy co z tego wyjdzie:)

Do góry