reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Ja też mam roczniaka i planuje mu siostrzyczke. Zawsze chciałam mieć małą przerwę miedzy dziećmi. Wiem, ze na poczatku bedzie ciężko, ale podobno później za to jest fajnie.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam 6lat i 1rok, uważam, że tj za duża przerwa i teraz z perspektywy czasu widzę że takie 2lata są idealne :) żałuję że u nas wyszła tak duża przerwa ale złożyło się na to różne aspekty :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

No ka tez chcialam.siostrzyczke dla chlopakow i juz koniec by byl i chyba od razu lepiej isc za ciosem my mamy 3.5 r , roznicy miedzy dziecmi i nym wolala gdzies tak z 2 lata , no ale tez nie bylo jak ;)

Testuje nie wiem.zobacze jak sie rozwinie sytuacja na wykresie ;)

Luisa-a ile.miety pilas ?.i do owu czy dalej bo cjyba miete tez tylko do owu mozna ,imama tak to bylo? Ja o mięcie nie mam zbytnio wiadomosci :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Szczypiorkowa kciuki za siusiaka [emoji6]
@Miciur-ka
8 go będzie 18 dp spodziewanej @, gin kazal przyjść po 10 dniach ale stwierdziłam że poczekam i jutro już poniedziałek[emoji7]czas leci na szczęście.
3 mam kciuki za twój owocny cykl, u mnie 8dpo był spadek a 9 już temp w górę[emoji6]

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam 6lat i 1rok, uważam, że tj za duża przerwa i teraz z perspektywy czasu widzę że takie 2lata są idealne :) żałuję że u nas wyszła tak duża przerwa ale złożyło się na to różne aspekty :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Ja mam Szczypiorkowa tez 5 lat różnicy. Synowie w czerwcu 7 i 2 latka. Z jednej str tez myśle ze wczesniej mogliśmy myśleć o dziecku a z drugiej to bym pewnie trójki nie miała. Syn bardzo pomaga przy młodszym i myśle ze to wygoda. Zobaczymy jak urodzę to mały pewnie zazdrośnik

Miciurka te kciukasy trzymam oczywiscie!
Luisa miętę odstaw całkowicie przy tak krótkiej fazie. Przy kp to wogole hardcore. Hormony masz dziewczynkowe i cukier tez także spokojnie nie przejmuj się tym

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry