reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka, wykres ładny. Daj jutro znać jak przedstawia się kolejny dzień. Nie zakładaj ze będzie spadek, ktos musi przejąć pałeczkę w pozytywach [emoji6]
Imama, możesz podpowiedzieć co z vitexem? Ovu będę miała w najbliższy wtorek, a raczej środę. Kiedy powinnam go odstawić?
Wy już w DE? Jak ziółka? Pijesz już?[emoji6] macie już imię dla Synka?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Gosica jak różnie u Ciebie z owu to odstawiaj w 14 dc. Tak pisała Atomic. I ja tez jak brałam to odstawiałam w 14 dc żeby owu spokojnie przyszła itd [emoji6]
No my tydzień w de. Brzuch mam nisko i mały strasznie napiera także już jutro jadę szybko na zakupy żeby dopakowac torbę.
A ziółka od jutra akurat zaczynam. Z imieniem nadal problem. Ale rodzina teraz mężowi myśle ze powiedziała do rozsądku z tym elvisem wiec pewnie coś innego uff hehe

Miciurka, wykres ładny. Daj jutro znać jak przedstawia się kolejny dzień. Nie zakładaj ze będzie spadek, ktos musi przejąć pałeczkę w pozytywach [emoji6]
Imama, możesz podpowiedzieć co z vitexem? Ovu będę miała w najbliższy wtorek, a raczej środę. Kiedy powinnam go odstawić?
Wy już w DE? Jak ziółka? Pijesz już?[emoji6] macie już imię dla Synka?

Spadek a potem wzrost często może oznaczać implantacje.

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

O kurcze! To ja ta miete pije 2 razy dziennie już od około 2 miesiecy. A czy jak dwa cykle odpuszczam to chyba nie muszę robić przerwy od miety. To chodzi o ewentualną ciążę czy trzeba zrobić tą przerwę?

Imama dziękuje za radę. Możliwe ze ta mięta mi tak skróciła fazę lutealna i wywołała dziwne reakcje organizmu. Kurczę a to przecież zwykle ziółko!

Wiecie co wkurzyłam się na ta miętę. Rezygnuje z supli dla siebie tylko zurawina do owu + dieta moja i sport.

Resztę supli bierze mąż:)

Imama a jak efekty sesji ciążowej ? Widziałaś już coś ?

Imama, dzięki! Dzisiaj mam 15dc, pęcherzyk cos OK.15 mm, już zdarzyłam wypić Vitex, ale od jutra niet [emoji12]
Szykuj się kochana, bo nigdy nie wiadomo. Jak mały tak się garnie na świat to kto wie pewnie zechce wyjść wcześniej. Dobrze, ze rodzina trochę przemówiła mezowi do rozsądku i Elvisa wykluczycie [emoji6]
Luisa, ale zes się ustawiła [emoji12]

Anja po pierwsze ciąża a po drugie właśnie nie odstawiona może opóźnić owu bardz @ itd. Rozregulowac cykl. Wiaodmo każda reaguje inaczej wiec bezpieczniej brać do owu
Luisa ja tez nie widziałam. Dopero na zagranicznych forach doczytałam bo tam jednak te statystyki i „badania” pod katem planowania i problemy itd. Dlatego tam ostrzegają.
Z sesji mam już cztery zdjęcia, jak narazie śliczne. Czekam na resztę

Dziewczyny a napar z imbiru z cytryna i miodem dziewczynkowy czy chłopczykowy a może obojętny ?
Trzymam kciuki Miciurka

Ten cykl jest beznadziejny :(
Temp dziwna, powinna pójść do góry, a nie w dół... Owu powinna być 24h po pozytywnym owu, a wg temp teraz nie wiem kiedy była/będzie? :confused:
Jeszcze wczoraj wieczorem myślałam, że owu już była w nocy z 14 na 15 dc i nas poniosło i zrobiliśmy "staranka" z zabezpieczeniem, ale z moim O :( z resztą te jedne właściwe staranka 13dc też były z moim O :(
Także czekam na @, oby przyszła, bo zawaliłam sprawę :(
Screenshot_2018-03-05-08-34-46-154_com.android.chrome.png

Załączniki

• Screenshot_2018-03-05-08-34-46-154_com.android.chrome.png
    Screenshot_2018-03-05-08-34-46-154_com.android.chrome.png
    68 KB · Wyświetleń: 86
reklama
Do góry