reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Mierze temp narazie caly czas w gorze ale objawy mam na owu woec moze jakis spadek zaliczy drugi... hmmm
1520163385-150cd170db326159-aaaaaa.jpeg

reklama
Wiecie co mam 8dpo i dostaje co raz większego plamienia jakby @.
Moja faza miała 10 dni zawsze , nie 8... to patologicznie krótko :( eh :( w życiu nie zajdę w ciąże w 8dn fazy lut.

Jestem załamana :(
Zawsze miałam 10 dni i lekarka uparła się by na czas starań wydłużyć ja duphastonem, brałam go ale i tak moja faza miała 10 dni! Olałam sprawę w ciąże zaszłam i tak ( ale po długim czasie ....)

Ale 8 dni to za krótko

Luisa , może spróbuj sobie te fazę literalna bo ona jest zdecydowanie za krotka. Ja z koleimjewalam OK.20 dniowe, nawet przy braniu progesteronu schodzili do 17 dni. Widzisz, wczoraj się martwiłas ze może wpadka a dzisiaj ze nie zajdziesz w ciaze.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Szczypiorkowa to napewno z przemęczenia
, postaraj się odpocząć może weź paracetamol, ale tak ogólnie to podziwiam że majac roczne dziecko chciałaś drugiego malucha wow[emoji15]
Mnie nic nie boli odkąd zaczęłam brać duphaston 2*1 czasem coś delikatnie ale szybko przechodzi za to mdlosci i zmęczenie mnie gnębi idę 8 go do lek i będę Was prosić moje kochane o mega kciuki [emoji8].

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

No to odpoczelam [emoji23]
Jak zasnęła mała i ogarnęłam dom przyszła ciocia, to mała wstała, jak ogarnęłam obiad i dom i mała poszła spać to przyszła znajoma z dzieckiem.
Tak, mój odpoczynek jest bardzo efektywny [emoji23] do tego małej ISA 3 zęby na raz i jest dramat nonstop na rękach.

Dziewczyny ale ja się też zwyczajnie boję co będzie jak się Iggor urodzi, tka poprostu od strony organizacji szkoła, przedszkole, dom, moja praca (ta druga bez macierzyńskiego), mąż w delegacjach i pracach na zmiany i ja w zasadzie sama...
Ale z drugiej strony dokładnie tyle samo się cieszę :)

Następna wizyta 5.04 czyli na 10tyg, więc końcem kwietnia usg prenatalne na 12tygodni i wtedy liczę zobaczyć mojego siusiaka!!! [emoji7]
Będzie siusiak prawda?! Powiedzcie że będzie... Bo tutaj czym że wychodzi ze te nasze metody poczęcia są naprawdę 50/50, że najważniejsze żeby była dieta a za chwilę sobie myślę kurde no to jak dzidziuś młodszy to kiedy ta owu była i tak w kółko...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

reklama
Luisa-ja bym brala duphaston bo to powinno wyrownac ci po czasie , tylko musisz ustawic sobie to czyli brac 'dupka' kilka cykli , 8 dni to za krotko 10 to i tak troche krotko ale jak juz zaszlas.przy takiej

Kruszynka-super to juz do gina 8? :) zobaczysz serducho to sie uspokoisz :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry