reklama
szczypiorkowa12345
Fanka BB :)
Ja mam 6lat i 1rok, uważam, że tj za duża przerwa i teraz z perspektywy czasu widzę że takie 2lata są idealne żałuję że u nas wyszła tak duża przerwa ale złożyło się na to różne aspektyJa też mam roczniaka i planuje mu siostrzyczke. Zawsze chciałam mieć małą przerwę miedzy dziećmi. Wiem, ze na poczatku bedzie ciężko, ale podobno później za to jest fajnie.
Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
szczypiorkowa12345
No ka tez chcialam.siostrzyczke dla chlopakow i juz koniec by byl i chyba od razu lepiej isc za ciosem my mamy 3.5 r , roznicy miedzy dziecmi i nym wolala gdzies tak z 2 lata , no ale tez nie bylo jak
Testuje nie wiem.zobacze jak sie rozwinie sytuacja na wykresie
Luisa-a ile.miety pilas ?.i do owu czy dalej bo cjyba miete tez tylko do owu mozna ,imama tak to bylo? Ja o mięcie nie mam zbytnio wiadomosci
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Testuje nie wiem.zobacze jak sie rozwinie sytuacja na wykresie
Luisa-a ile.miety pilas ?.i do owu czy dalej bo cjyba miete tez tylko do owu mozna ,imama tak to bylo? Ja o mięcie nie mam zbytnio wiadomosci
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Kruszynka123
Szczypiorkowa kciuki za siusiaka [emoji6]
@Miciur-ka
8 go będzie 18 dp spodziewanej @, gin kazal przyjść po 10 dniach ale stwierdziłam że poczekam i jutro już poniedziałek[emoji7]czas leci na szczęście.
3 mam kciuki za twój owocny cykl, u mnie 8dpo był spadek a 9 już temp w górę[emoji6]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
@Miciur-ka
8 go będzie 18 dp spodziewanej @, gin kazal przyjść po 10 dniach ale stwierdziłam że poczekam i jutro już poniedziałek[emoji7]czas leci na szczęście.
3 mam kciuki za twój owocny cykl, u mnie 8dpo był spadek a 9 już temp w górę[emoji6]
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
Imama
Ja mam 6lat i 1rok, uważam, że tj za duża przerwa i teraz z perspektywy czasu widzę że takie 2lata są idealne żałuję że u nas wyszła tak duża przerwa ale złożyło się na to różne aspekty
* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna
Ja mam Szczypiorkowa tez 5 lat różnicy. Synowie w czerwcu 7 i 2 latka. Z jednej str tez myśle ze wczesniej mogliśmy myśleć o dziecku a z drugiej to bym pewnie trójki nie miała. Syn bardzo pomaga przy młodszym i myśle ze to wygoda. Zobaczymy jak urodzę to mały pewnie zazdrośnik
Imama
Miciurka te kciukasy trzymam oczywiscie!
Luisa miętę odstaw całkowicie przy tak krótkiej fazie. Przy kp to wogole hardcore. Hormony masz dziewczynkowe i cukier tez także spokojnie nie przejmuj się tym
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Luisa miętę odstaw całkowicie przy tak krótkiej fazie. Przy kp to wogole hardcore. Hormony masz dziewczynkowe i cukier tez także spokojnie nie przejmuj się tym
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
Podziel się: