reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Luisa, dopytaj gin czy warto brać Vitex. Na mnie osobiście dobrze działa Vitex, chociaż z tego co Miciurka mi pisała to on ogranicza szanse na ciaze. O rany im dluzej siedzieć tym planowaniu tym mniej wiem [emoji19]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochane jesli cykl jest w miare ok to nie bralabym vitexu bo moze ostro namieszac cykl wystarczy tylko progesteronem wydluzyc FL, i tyle ,

Wczoraj gdzies na GD czytalam ze Atomic pisala o vitexie ze on zmniejsza jeszcze ten % na ciaze , i ze sa osoby ktorym pomaga i ktorym miesza , ttzeba uwazac , na krotka FL najlepiej luteina/duphastonem wydluzyc, to juz lekarz przepisze co "preferuje" ja akurat dostalam fuoka zeby moj cykl byl w miare notmalny bo tempki lipnie nisko,

Szczypiorkowa-trzymam kciuki za siusiaka caly czas :D

Ale wyszlo ze dobrze sie wstrzelilismy mamy prpbe 2 dni przed i owu plus 7h,to moze moze :), w koncu sie FF zdecydowal mi wyznaczyc owu wg siebie [emoji23] yay

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, to fajnie ze jednak pokladasz nadzieje w tym cyklu. Kciuki za pomyślność! Ile masz dpo? Tempke masz cały czas w gorze?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Miciurka mocne kciuki!!!!

Przez chwile chciałam kupić castangusa bo niby wydłuża fazę lutealna. Niby vitex to jego odpowiednik ale nie wiem jak miałby wydłużyć fazę brany tylko do owu

Moj wykresik , dzis 6dpo, pewnie jutro spadek ,

1520188486-0ae767b5d791adee-aaaaaa.png

Ja kombinowalam z ziolami w 1 xiazy i mi sie cykl rozwalił :/

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też mam roczniaka i planuje mu siostrzyczke. Zawsze chciałam mieć małą przerwę miedzy dziećmi. Wiem, ze na poczatku bedzie ciężko, ale podobno później za to jest fajnie.

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry