reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@mihasiaaa na tej diecie tak dramatycznie nie schudniesz! Bo dużo jest węglowodanów, ja stosuje ja od grudnia na apce i dokładnie liczę kcal i zaledwie 4 kg spadłam [emoji3]
Obniżyłam pule kcal bo wciąż mi mega dużo zostawało zeszłam do 1600kcal i nadal nie wyjadam tyle [emoji85]
@Luisa2018 w czekoladzie dużo tłuszczy jest [emoji23]
Ale ja mam takie podejście, że rano bombę kaloryczna, a na kolacje lżej, wiec owsianki,kasze, paczki polecam ciasteczka belvita [emoji6]
A na kolacje jogurt z owocami, i płatkami

Emil nie daje sie odłożyć wiec sie chustujemy
1519032315-087449ae2f1bdfa4-aaaaaa.jpeg

I już mam orzygane plecy [emoji23]

Sorry a bajtle w tle, ale przygotowałam rzeczy do wywiezienia do domu dziecka, i jakoś nie możemy sie zebrać. Swoją droga w dd jest dziewczynka 1,5 roczku i serce mi pęka. Są dziewczynki bez mam i są mamy bez dziewczynek, nie sprawiedliwe [emoji17]☹️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Nie dziękuje dziewczyny czekam jak na szpilkach....
Szczypiorkowa mój stary też komenuje moje cycki dość dosadnie haha :laugh2:
[emoji23] tyle tylko, że przy dziewczynach znów miałam duuuze piersi juz w 4tyg (wiem bo wł miałam jakieś obawy a test negatywny wychodził). A teraz jedna pierś ciut większa od drugiej i tyle..

Strasznie mi ciężko teraz, bo wszystko mówi że się mogło udać i faktycznie będzie Igor a za 5' myślę sobie nieee to nie mogło się udac tyle szczęścia i taka pełna rodzina... Zwariueje...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Leeleth jaka ty śliczna!!! Aaaaaaa!!!!! Ja natomiast wczoraj przeczytałam artykuł
Jak matka rzuciła o ziemie 3 miesięczna dziewczynkę :( dramat !!!!!!!

Omg zjadłam 800 kcal na śniadanie ;(

reklama
Do góry