reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
@mihasiaaa na tej diecie tak dramatycznie nie schudniesz! Bo dużo jest węglowodanów, ja stosuje ja od grudnia na apce i dokładnie liczę kcal i zaledwie 4 kg spadłam [emoji3]
Obniżyłam pule kcal bo wciąż mi mega dużo zostawało zeszłam do 1600kcal i nadal nie wyjadam tyle [emoji85]
@Luisa2018 w czekoladzie dużo tłuszczy jest [emoji23]
Ale ja mam takie podejście, że rano bombę kaloryczna, a na kolacje lżej, wiec owsianki,kasze, paczki polecam ciasteczka belvita [emoji6]
A na kolacje jogurt z owocami, i płatkami

Emil nie daje sie odłożyć wiec sie chustujemy
1519032315-087449ae2f1bdfa4-aaaaaa.jpeg

I już mam orzygane plecy [emoji23]

Sorry a bajtle w tle, ale przygotowałam rzeczy do wywiezienia do domu dziecka, i jakoś nie możemy sie zebrać. Swoją droga w dd jest dziewczynka 1,5 roczku i serce mi pęka. Są dziewczynki bez mam i są mamy bez dziewczynek, nie sprawiedliwe [emoji17]☹️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Nie dziękuje dziewczyny czekam jak na szpilkach....
Szczypiorkowa mój stary też komenuje moje cycki dość dosadnie haha :laugh2:
[emoji23] tyle tylko, że przy dziewczynach znów miałam duuuze piersi juz w 4tyg (wiem bo wł miałam jakieś obawy a test negatywny wychodził). A teraz jedna pierś ciut większa od drugiej i tyle..

Strasznie mi ciężko teraz, bo wszystko mówi że się mogło udać i faktycznie będzie Igor a za 5' myślę sobie nieee to nie mogło się udac tyle szczęścia i taka pełna rodzina... Zwariueje...

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Leeleth jaka ty śliczna!!! Aaaaaaa!!!!! Ja natomiast wczoraj przeczytałam artykuł
Jak matka rzuciła o ziemie 3 miesięczna dziewczynkę :( dramat !!!!!!!

Omg zjadłam 800 kcal na śniadanie ;(

reklama
Do góry