reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczyny chyba za wcześnie się cieszyłam :-(
Zrobiłam rano test z rossmanna i nic tzn jest jakby cien cienia ale to pewnie sama tylko widzę i zrobiłam też z clearblue i kreska jest dobrze widoczna nawet ciemniejsza niż ta wczoraj. I co mam teraz myśleć? Boję się, już się cieszyłam. Czy te z rossmanna jeszcze nie wykryly ciąży czy te drugie są felerne, ale to oba by byly?
1519021407-2d8ba06d8387bae8-aaaaaa.jpeg
1519021424-15f9d06cd48f7b85-aaaaaa.jpeg

Jeśli możesz o tym marzyć, znaczy, ze możesz też to zrobić... [emoji166][emoji175][emoji64]

Jutro idę na betę bo dziś nie mam jak. Dziś mam 9 dpo.

reklama
Zrobiłam rano test z rossmanna i nic tzn jest jakby cien cienia ale to pewnie sama tylko widzę i zrobiłam też z clearblue i kreska jest dobrze widoczna nawet ciemniejsza niż ta wczoraj. I co mam teraz myśleć? Boję się, już się cieszyłam. Czy te z rossmanna jeszcze nie wykryly ciąży czy te drugie są felerne, ale to oba by byly?

Jeśli możesz o tym marzyć, znaczy, ze możesz też to zrobić... [emoji166][emoji175][emoji64]

No ja nie wiem, albo my o oie mamy coś z wzrokiem albo znów będę gratulować matko polko [emoji41][emoji39]
Te testy niebieskie a szczególnie ten na dole przecież jak cholera widać kreche [emoji39][emoji7]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Hej dziewczyny czytam was tu cały czas nawet po kilka razy. No i już sama nie wiem. Do tej pory byłam pewna kiedy mam owulacjie. Bo czułam ból, jednocześnie śluz najwięcej i najlepszy i do tego szyjka wysoko i miękka. Czy potrzebuje jeszcze testów żeby to określać? I tak tu piszecie że pozytyw jest nawet dwa dni wcześniej.

reklama
Leeleth dziękuje za odp bo się wystraszyłam ze ciagle maja być zanurzone haha

Proste rzeczy a wszystko sie nagle miesza, wiem, znam [emoji23][emoji23][emoji23]

U mnie te z Rossmana bardzo słabo pokazywały, wiec bym sie nie przejmowała, bardzo wcześnie jest wiec spokojnie. Nie rób już testów!

Hej dziewczyny czytam was tu cały czas nawet po kilka razy. No i już sama nie wiem. Do tej pory byłam pewna kiedy mam owulacjie. Bo czułam ból, jednocześnie śluz najwięcej i najlepszy i do tego szyjka wysoko i miękka. Czy potrzebuje jeszcze testów żeby to określać? I tak tu piszecie że pozytyw jest nawet dwa dni wcześniej.

Tak, przed starankami to wszystko takie logiczne i zrozumiałe a potem wszystko sie komplikuje [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Powodzenia [emoji1307]

@Miciur-ka nie kupiłam tych elektronicznych testów, na bdm odradzają je i twierdzą, że lepsze są stripsy [emoji3]
Zamówiłam ale długo idą [emoji17] i kupiłam domowe laboratorium, dzisiaj wieczorem zatestuje.
Ogólnie to od którego dnia zaczynacie testować? Dzisiaj 10dc, to chyba wystarczająco szybko?
I znowu każda aplikacja inaczej wyznaczyła dni płodne, wiec zupełnie nie wiem jak ogarnąć ta owu i seks trzy dni przed [emoji854]

Plan na ten cykl: bdm 2dni cutoff, j&d, bez zakwaszania specjalnego, chyba, że pH skoczy powyżej 5 to wtedy dzień przed rephresh
Jak liczysz te dni odstępu? Seks i dzień po to 1? Czy jak?
Matko jakie rozkminy [emoji85]
@Miciur-ka a Ty kiedy masz death line?

A tak to witam sie z kawką [emoji477]️
Która ze mną pije?

Dziewczynki [emoji1307][emoji1307][emoji1307]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Do góry