reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Leeleth przyłączam się do kawusi:)

U mnie owu tak średnio 17/18 dc
Wiec testy to zaczynam w okolicach 15dc w ogóle robić

Wkurzyłam się strasznie bo kupiłam zielone testy owu a baba wysłała niebieskie mówiąc ze to to samo! A ja chce zielone!

reklama
@Kruszynka123 TRZYMAMY KCIUKI ja i mój 5tydz ciąży czyli Igor [emoji7]
Na bank będzie dobrze! Wcxoraj myślałam że sama pojadę do przychodni bo mnie ciaglo pikalo itd mega dziwne uczucie już silniejsze jak na okres a tego nie miałam wcześniej...

Naorawde ta ciąża jest zupełnie inna jak 2 poprzednie, w zasadzie pod każdym względem... Ja wiem ze tak myśląc tylko się nakręcam ale no kurcze tak jest.
DODATKOWO mój Pan Mąż zauważył, że piersi mi rosną niesymetryczne [emoji23] ahahahaha to też może być objaw?! [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Leeleth tak zielone i pinda mi odpisała ze zielone roowe i niebieskie maja taka sama czułość i to to samo.
Wystawie jej negatywa, olać te pare zł ale o zasadę chodzi wrrrrr.

Leeleth, jeszcze nie mam PDF-a. Wczoraj była niedz, może kobieta się nie loguje. Teraz jeszcze w USA noc, mam nadzieje ze dzisiaj wieczorem może cos przyślą ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

DIewczynki na diecie dziewczynkowej - jakie jecie śniadania? Czytałam ze powinny być albo białkowe albo węglowe, nie powinno się mieszać.:/

DIewczynki na diecie dziewczynkowej - jakie jecie śniadania? Czytałam ze powinny być albo białkowe albo węglowe, nie powinno się mieszać.:/

Trudno jest niemieszane bo często białko jest w tak wielu produktach [emoji17]
Ja wszystko układam pod ilość węglowodanów, ma byc dużo a reszty mało [emoji6]
Wiec paczek dzisiaj był [emoji1320]
Albo krem z pszenicy [emoji23][emoji23][emoji23] (wciąż mnie to bawi )albo owsianka,bułka z twarożkiem, dżemem malinowym, takie rzeczy.

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

O matko ile zaległości :) Wczoraj miałam cały dzień gości, nie miałam czasu odpisywać.

@leeleeth ja dodatkowo modlitwę odmawiałam z synkiem. Za córcie zacznę dopiero ;)
@Gosicia paseczek jest za darmo. Mail pasekgrodek@dominikanie.pl

Ja mam tez ogromny problem z kalorycznością posiłków. Boje się, właśnie, ze przez mój spadek wagi ovu moze nie wystąpić :(

@Marzycielka dwie krechy jak nic :D

Napisane na LG-H870 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleth właśnie ciężko bardzo nie mieszać. Dosłownie mam ochotę zjeść właśnie czekoladę na śniadanie hahahah.

Do góry