reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dziewczynki wy mądre głowy jesteście. Mam problem.

Dziś 13dzien cyklu i mam plamienie czerwone. Ale to na 99% nie owulacja. Nie ma śluzu żadnego + testy owu blade.

Owu najczęściej występuje u mnie 17/18 dzień cyklu wtedy śluz trochę inny itp.

Co mogą oznaczać takie plamienia jeszcze przed owulacja??

reklama
Kitqa, tak podeśle PDF-a, tylko musze go dostać. Na razie cisza:(
Dam Wam znać jedli tylko mi przyślą.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Imama na tym z Rossmanna właśnie ze nic nic nie widać a na tym z allegro jest minimalny cień cienia. Tylko te clearblue pokazują w miarę kreskę.
Majorcia pamiętam że Ty pilas inofem/inofolc przed ciąża z córcia, do kiedy? jak wyszedł Ci test pozytywny to przestalas go pic?

Przestałam pić zanim zaszłam najpewniej bo też już nie wszystko dokładnie pamiętam do końca brałam tylko Castagnus ale piłam go długo z kilka opakowań poszło

Majorcia castagnus to i ja pije długo ale nie wiem czy nie przestać i Inofem chyba też już przestanę.
Dziewczyny które mają córki a w którym dpo wyszły wam cienie/pozytywy na teście ciazowym?

Szczypiorkowa - [emoji23] dzieki ! Wow jaka krecha ladna ! Wlasnie nie wiem gdzie ja testy twoje przegapiłam :) - no Moze Igor i Adrian tam juz siedza hah, Ty to podobnie jak ja w 2013 weszlam.na forum i po 2 tyg bylam juz w ciazy z synem [emoji23] , haha , mi z synami zawsze wczesnie wychodziło :), trzymam kciuki za chlopaczka!

Marzycielka- jak jest juz krecha to juz sie cos skroiło, nie masz co sie martwic a 2 roznych testow sie nie porownuje do siebie, a te 2 clearblue co robilas to widac ze kreska ściemniala takze nie masz co sie martwic ! Zaczynasz nasza kolejke dziewczynkowa a zaraz leeleeth,ja i gosica sie wbijamy po Tobie :D, bo bardzo blisko jestesmy z cyklami ,

Leeleeth- ale ty drobniutka jestes !ale slodki! Zaraz to Emil Ciebie na rekach bedzie nosil hehe,
Wiem ze niw polecaja tych testow elektrobicznych ale ja kupilam.dodatkowo- widzialas jak mi te paskowe wychodza - wszystkie pozytywy [emoji23]
Ja zawsze zaczynam od 10 dc testowac,ale cos mnie jajnik wczoraj bolał i juz pierwszy test poleciał,ja zwykle robie 2 testy o 10 rano i kolo 18-20, ale od 13 dc robie 3 testy dziennie dopoki nie wyłapie pozytywa tempką, a cut off licze godzinowo ile mi wychodzi bo mierze temp czasem sie zdarzy ze z 2 razy w nocy /nad ranem i ostatnie kilka cykli bylo tak ze pierwszy raz zmierzyłam i byla nisko a za 2 pomiarem skok to wiedzialam co do godziny kiedy jajko wyszlo,
Na aplikacje tak nie licz bo algorytm wylicza a czy to prawda u mnie i na apce sie moze walnac o 4 dni owulacja to strasznie duzo! , ja teraz jestem 7dc i chyba za 7-8 dni owulacja, teraz chyba zrobie raz po pozytywie z abstynencja meza i zakwaszaniem dzien przed i pozniej trzymac niskie ph do 2dpo,

Ja kiedys myslalam.nad adopcja ale boje sie bo moj syn ma.problemy emocjonalne :/ nie wiem.gdzie mam sie udac z tym problemem,tu ciezko psycholog mnie olał, bo on nic nie widzi a to jest nie szukam problemu na siłe - facet nie chcial sie mieszac w chora sytuacje z moim exem.. :/ ugh

Elisse- czesc! Ja Cie pamietam - ciesze sie ze sie Tobie udalo,i gratuluje 3 bąbelka- gdybym miala parke to juz by mi nie zalezalo jakiej płci kolejne dzieci ja marze chociaz o 1 corci,

Kruszynka - kciuki za bete!
Wiem.ze sie boisz , ale bedzie dobrze,

Luisa- masakra co sie dzieje ludzie traca nerwy z dziecmi - naprawde powinni robic testy psychologiczne przyszlym rodzicom ,

Ja czekam jeszcze na moje suple.i nowe testy oby doszly jeszcze jest kilka dni :)

Imama- jak tam.odpoczywasz :)? Bylas u fryzjera juz ?

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Miciurka obym mogła tylko rozpocząć kolejke na corcie to byłaby wniebowzieta, ale dopadł mnie troche smutek bo podobno córki zagniezdzaja się 8-10 dpo a chłopcy ok 6 dpo. I wychodzi ze u mnie byłby synek.
Przy 2 synku w 11 dpo kreska była już dobrze widoczna, czerwona nie żaden cień. I teraz pewnie będzie podobnie.

Do góry