reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Marzycielka86 Hahah jaka laska z nadwagą [emoji6]

@szczypiorkowa123456 No ciekawe kto zamieszkał pod serduszkiem, oby Igorek byś mogła sie poczuć spełniona [emoji1307]

Ja jakoś uwierzyłam, że to możliwe ale boje sie uwierzyć, że ja mogłabym mieć córkę [emoji17]
A z drugiej szykuje różową wyprawkę [emoji23][emoji166]

Dziewczyny ja uznałam, że tyleż tu przypadku co planowania [emoji6] i już tak mega restrykcyjnie nie podchodzę do diety. Mięso poszło wek, bo białko mi zaburzało, i tłuszczy tez ograniczyłam a resztę już nie patrzę byle sie w kcal mieścić. No dobra nie jem typowo chlopczykowym składników, obnizylam poziom potasu i sodu [emoji6]
Tylko musicie uwazac żeby nie za bardzo, bo to ważne elektrolity w pracy serca są!
Wy też takie podekscytowanie czujecie przed starankami? [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A coś jeszcze chlopczykowatego oprócz bananów pomidorów ziemniaków soli itp?

Pomidorów, ziemniaków, strączkowych, z owoców sporo odpada ale nie pamietam teraz co konkretnie. Ja jem tylko maliny, jagody i truskawki. I to w ilości garstki do jogurtu [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Strasznie mi ciężko teraz, bo wszystko mówi że się mogło udać i faktycznie będzie Igor a za 5' myślę sobie nieee to nie mogło się udac tyle szczęścia i taka pełna rodzina... Zwariueje...
Mam to samo, że szczescie itd a za chwilę ze to za piękne żeby było prawdziwe tzn chodzi mi o ciążę dlatego czekam za beta jak głupia... A plec to może być tylko piekny dodatek będę szczęśliwa z tego co bog da ju
Nie, nigdy nie robiłam i teraz też raczej nie będę :)
I moze to i dobrze.. . Tyle przy tym stresu i
Kruszynka mocne ✊✊✊ wszystko będzie ok ;-) odezwij się jak będziesz miała już wyniki.
Ja jutro idę na betę zobaczymy, przed chwilą zrobiłam ponownie test ale nie z Rossmanna i widać na nim juz cień cienia :-D
Oczywiście że dam znac ;-) ;)
A mowilam:pze test testowi nie rowny;-) ;)
Na bobo zoltym z rosmana miala bys napewno ladna kreskę ewentuaknie super czuly pink:happy:

Kruszynka wiem że test testowi nierówny ale wystraszylam się strasznie aż co chwilę patrzę na test czy nadal widać 2 kreskę [emoji23]
1519035630-9abb44a59eb6b7bd-aaaaaa.jpeg

Jeśli możesz o tym marzyć, znaczy, ze możesz też to zrobić... [emoji166][emoji175][emoji64]

Kruszynka1234 czekamy[emoji110] i zaciskamy [emoji110]
Szczypiorkowa @PrzyszłaMama87 była tu ekspertem od wyglądu piersi vs płeć haha jak się pojawi to ją pytaj :)
Gosica a czy mnie podesłałabys tego pdf? [emoji120]
Marzycielka tak jak mowilam jak ja już widzę dwie kreski to znaczy że dzidziuś już mieszka brzuszku [emoji7]
Leeleeth wyobrażalam sobie ciebie inaczej :) na pewno jako blond kobietę hehe super synus siedzi jak małpka na pleckach [emoji86] ja nie umiem się zachusyowac, choć nigdy nie próbowałam
Kto gra u ciebie na pianinie? : )

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleth jaki Emil już duży! [emoji7][emoji7][emoji7] i chusta u nas tez była i będzie.
Marzycielka No to ja już oficjalnie gratuluje. Krechy jak nic! Ja z rossmana tez miałam taki cień i u Ciebie tez go widzę. Dokaldnie identyczny w 9dpo wiec beta napewno wysoka!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry