reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@Marzycielka86 Hahah jaka laska z nadwagą [emoji6]

@szczypiorkowa123456 No ciekawe kto zamieszkał pod serduszkiem, oby Igorek byś mogła sie poczuć spełniona [emoji1307]

Ja jakoś uwierzyłam, że to możliwe ale boje sie uwierzyć, że ja mogłabym mieć córkę [emoji17]
A z drugiej szykuje różową wyprawkę [emoji23][emoji166]

Dziewczyny ja uznałam, że tyleż tu przypadku co planowania [emoji6] i już tak mega restrykcyjnie nie podchodzę do diety. Mięso poszło wek, bo białko mi zaburzało, i tłuszczy tez ograniczyłam a resztę już nie patrzę byle sie w kcal mieścić. No dobra nie jem typowo chlopczykowym składników, obnizylam poziom potasu i sodu [emoji6]
Tylko musicie uwazac żeby nie za bardzo, bo to ważne elektrolity w pracy serca są!
Wy też takie podekscytowanie czujecie przed starankami? [emoji23][emoji23][emoji23]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
A coś jeszcze chlopczykowatego oprócz bananów pomidorów ziemniaków soli itp?

Pomidorów, ziemniaków, strączkowych, z owoców sporo odpada ale nie pamietam teraz co konkretnie. Ja jem tylko maliny, jagody i truskawki. I to w ilości garstki do jogurtu [emoji6]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Strasznie mi ciężko teraz, bo wszystko mówi że się mogło udać i faktycznie będzie Igor a za 5' myślę sobie nieee to nie mogło się udac tyle szczęścia i taka pełna rodzina... Zwariueje...
Mam to samo, że szczescie itd a za chwilę ze to za piękne żeby było prawdziwe tzn chodzi mi o ciążę dlatego czekam za beta jak głupia... A plec to może być tylko piekny dodatek będę szczęśliwa z tego co bog da ju
Nie, nigdy nie robiłam i teraz też raczej nie będę :)
I moze to i dobrze.. . Tyle przy tym stresu i
Kruszynka mocne ✊✊✊ wszystko będzie ok ;-) odezwij się jak będziesz miała już wyniki.
Ja jutro idę na betę zobaczymy, przed chwilą zrobiłam ponownie test ale nie z Rossmanna i widać na nim juz cień cienia :-D
Oczywiście że dam znac ;-) ;)
A mowilam:pze test testowi nie rowny;-) ;)
Na bobo zoltym z rosmana miala bys napewno ladna kreskę ewentuaknie super czuly pink:happy:

Kruszynka wiem że test testowi nierówny ale wystraszylam się strasznie aż co chwilę patrzę na test czy nadal widać 2 kreskę [emoji23]
1519035630-9abb44a59eb6b7bd-aaaaaa.jpeg

Jeśli możesz o tym marzyć, znaczy, ze możesz też to zrobić... [emoji166][emoji175][emoji64]

Kruszynka1234 czekamy[emoji110] i zaciskamy [emoji110]
Szczypiorkowa @PrzyszłaMama87 była tu ekspertem od wyglądu piersi vs płeć haha jak się pojawi to ją pytaj :)
Gosica a czy mnie podesłałabys tego pdf? [emoji120]
Marzycielka tak jak mowilam jak ja już widzę dwie kreski to znaczy że dzidziuś już mieszka brzuszku [emoji7]
Leeleeth wyobrażalam sobie ciebie inaczej :) na pewno jako blond kobietę hehe super synus siedzi jak małpka na pleckach [emoji86] ja nie umiem się zachusyowac, choć nigdy nie próbowałam
Kto gra u ciebie na pianinie? : )

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleth jaki Emil już duży! [emoji7][emoji7][emoji7] i chusta u nas tez była i będzie.
Marzycielka No to ja już oficjalnie gratuluje. Krechy jak nic! Ja z rossmana tez miałam taki cień i u Ciebie tez go widzę. Dokaldnie identyczny w 9dpo wiec beta napewno wysoka!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry