reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kredkaczarna mnie też było głupio, ale napisałam jak radziła anija82 i dodałam że marzę o synku :) pisz, kredka pisz siostry dostaną w ciągu dwóch dni dużo maili haha

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie, dołączam do kawkujacych [emoji477]️

Ja już wczoraj napisałam o pasek [emoji23] i ze pragnę córeczki [emoji166]

Strasznie zmeczona jestem, Emilek daje czadu - ząbkuje [emoji85][emoji24]
Jakie plany na weekend?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas żadne mąż pracuje dziś jestem sama z dziećmi także spacer i sprzątanie domu :) a jutro lenistwo chyba nigdzie nie pójdziemy oprócz spaceru. Zbieram siły na przyszły tydzień bo będę miła sporo pracy:-

Hej w weekend :)
U mnie dziś spokojnie, mąż w pracy jutro zresztą też. Mała zasnęła a ja nie mogłam się powstrzymać i patrzę i patrzę na te nasze ciuszki... I normalnie serce mi ściska z jednoczesnej radości że jest ciąża, wiary że jest Igor i strachu połączonym z niepokojem czy jakims cudem się udało...
Ojej ja naprawdę chyba zejdę na zawal...

Dziewczyny, piszecie że każda ciąża i objaw inny i nie ma co się dop artyści objawów w płci - przecież ja to wiem [emoji39] tj tak samo jak i z soda, obrączka, kamieniami, lampami i innymi takimi. To są przesądy i 'zabobony' ale mi na dzień dzisiejszy uśmiech na twarzy wywołuje fakt że dziewczyny bolała głowa, nie zygaly i bolał brzuch i urodziły chłopców choć wiem jak niedorzecznie to brzmi [emoji23][emoji41]

1518855742-522be6158bd2e80e-aaaaaa.jpeg

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

@leeleeth u nas to samo z młodsza... Można zwariować ehhh ale ja powtarzam sobie jak manne że to wszystko musi w końcu do chory minąć prawda?! To nic ze lada chwila będą budnty skoki i inne dziadostwo ale powtarzam i powtarzam aż sama w to uwierzę [emoji23]

@leeleeth u nas to samo z młodsza... Można zwariować ehhh ale ja powtarzam sobie jak manne że to wszystko musi w końcu do chory minąć prawda?! To nic ze lada chwila będą budnty skoki i inne dziadostwo ale powtarzam i powtarzam aż sama w to uwierzę [emoji23]

Ja zawsze mowie byle do wiosny o będzie dobrze! [emoji23][emoji23][emoji23]
Jak ja Cię rozumiem, ja nawet w ciąży nie jestem ale wyciągam ciuszki i sam ich dotyk napawa mnie taka radością. To tyle miłości w nich jest, tyle tęsknoty [emoji7] te nasze dzieci to chyba najbardziej oczekiwane na świecie są!

@gorligorligor co tam u Ciebie? Wiesz już kto pod serduszkiem zamieszkał?
Daj znać!

@Ana87 a jak u Ciebie?

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Kura33 ja bralam 6tabl wiesiolka dziennie .
Szczypiorkowa ciuszki i cala reszta tych dzidziusiowych bibelotow mam nadzieję ze i Mi bedzie dane już niedługo zacząć się rozgladac za tym :D

reklama
Do góry