reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Leeleeth ale to test owu, gdyby to był ciążowy to bym już bym dawno na zawał zeszła :-D
Pytam bo nie chce robić sobie zludnych nadziei.

Widzę, że owu [emoji6]
Wg mnie będzie druga kreska! U mnie tez mocna była, a na ciążowym ledwie cień. Kiedy testujesz? Już oficjalnie [emoji3]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Leeleeth a nie musi być test całkowicie pozytywny aby można podejrzewać wtedy ciąże?
Nie wiem kiedy będę testować, boję się bieli.

Leeleeth a nie musi być test całkowicie pozytywny aby można podejrzewać wtedy ciąże?
Nie wiem kiedy będę testować, boję się bieli.
Ekhm napisałam wyżej że ja miałam taki test 9 albo 10 dpo (cykl 30dni). I też mnie boli podbrzusze, ale u mnie ta ciąża już jest zupełnie inna jak przy dziewczynach a jest dop 5tydzien [emoji23][emoji39][emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

Szczypiorkowa ja też mam cały czas skurcze i kłucia i też jest inaczej niż w innych ciazach o ile okaże sie ze to faktycznie ciąża.
U mnie cykle 31 dniowe.

Kurczę dziewczyny ciężko mi wyrobić normę kcal przy dwóch posiłkach. Musiałabym jeść po 800 kcal jeden, ciężko... ( chyba ze czekoladę heh )

Wiec sama nie wiem czy rozbijać to na 3 posiłki?

Na dodatek bardzo mnie mdli odkąd jem 2-3 posiłki a nie 5. Uhggg....

Marzycielka86 u mnie w cyklu z ciaza ktora straciłam LH nie byl wogole pozytywny kreska była blada a mimo to w 12dpo test Hcg byl pozytywny .
Straszne mam styki dziewczyny boję sie powtórki z rozrywki :(
Jestem na takiej grupie na fb i tam co chwilę dziewczyny mają ciaze biochemiczne koszmar niby 60% ciąż to właśnie biochemiczne .

@Marzycielka86 u mnie była taka porządna kreska, Twojej tez nic nie brakuje. Nigdy nie słyszałam, że musi byc pozytyw to cos znaczy. Tylko, że wykrywa bhcg
@Luisa2018 ja jem 3posilki, nie dawałam rady na dwóch. Porcje były tak ogromne ze nie dawałam rady zjeść wszystkiego. Zreszta nadal mam tem problem i często nie „wyjadam” kcal jem poprostu dużo mniej. Węglowodany mnie zapychają i kiepsko jest [emoji6]
No ale im mniej kcal tym lepiej [emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Leeleth znam to. Dzisiaj zjadłam dwa posiłki i trzeciego nie zmieszczę . Ledwo dobiłam tys kcal :/ :/ nie żebym narzekała. Bo ja mam troszkę do zrzucenia wiec zapas tłuszczu mam ;)))) i schudnąć się przyda. Mam nadzieje ze jakoś wybitnie sobie tym krzywdy nie zrobię . Czasem 2 czasem 3 jem. Ale do słodkiego ciągnie mnie okrutnie....

Do góry