reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki za linka leeleth :) chyba wszystko zrozumiałam, aczkolwiek ona w ogóle nie pisze o abstynencji? Ma być jeden stosunek na dziewczynkę 2-3 dni przed owulacja, a czy robi to jakaś różnice czy mąż będzie miał abstynencje czy wcześniejsze sexy z zabezpieczeniem?

W sumie przy chłopcach było często ( nie codziennie ) ale co 2 dni itp także myśle ze spróbuje baby dust

Kurde suple babydust i dieta no musi się udać ha ha

reklama
Życzę Wam powodzenia w staraniu się o wymarzone córki/synów [emoji5]️ kiedyś starałam się o chłopca (mam jeszcze córkę). Mi się udało.

Trzymam kciuki, by Wam też. Widzę, że trochę zmieniło się w staraniach [emoji5]️

d63488f888.png

Życzę Wam powodzenia w staraniu się o wymarzone córki/synów [emoji5]️ kiedyś starałam się o chłopca (mam jeszcze córkę). Mi się udało.

Trzymam kciuki, by Wam też. Widzę, że trochę zmieniło się w staraniach [emoji5]️

d63488f888.png

Gratuluje!!! A jaki miałaś plan?

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

reklama
Leeleeth ale to test owu, gdyby to był ciążowy to bym już bym dawno na zawał zeszła :-D
Pytam bo nie chce robić sobie zludnych nadziei.

Do góry