reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

@kitqa poprosiłam o zamowienie siostrę, mówiłam o książce wiec sama nie wiem czy cały pakiet mi zamówiła,miałam problem z rejestracja konta na Amazonie

@Imama spokojności [emoji1307]

@Szczypiorkowa123456 ja tez miałam pikanie w ostatniej ciąży od samego początku i byłam pewna, że za chwile okres przyjdzie i chłopak [emoji1307]
@kinga_z1 tez napisałam, nie wiem jak to wyglada i nigdy nie miałam [emoji6]
Nie wiem czy są jakieś kamienie na chłopca, bo jony dodatnie są niezdrowe, ale sprzęty bezprzewodowe wydzielają dużo, telefony, tablety itp

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
@kinga_z1
Ja przy pierwszej córce rzygalam jak kot w pierwszych 3msc, przy drugiej mię może zemdlilo że 2x. Ale takich boli jak teraz nie miałam aż zaczynam się stresować, podobnie z bólami głowy, ale jak dziewczyny mówią że ok to pewnie panikije :)

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)
Nie stresuj się. Ja myślę że jest teraz burza hormonów bo to dla organizmu nowość. Ja zupełnie nie pamiętam czy miałam bóle brzucha na początku (bo potem brałam nospe) ale na pewno macica się rozpulchnia więc sądzę że to normalne. Kiedyś mój lekarz powiedział Ze jak nie ma krwawienia to wszystko jest ok. Więc na pewno będzie dobrze. Niestety migreny męczyły mnie od 6 tygodnia prawie do końca ciazy[emoji53] z resztą Imame chyba też dlugo?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@leeleeth ok więc czekam na wnioski z lektury.
@anija82 zamówiłam pasek, napisałam prawie to samo co o ty:) z jednym małym wyjątkiem [emoji57]
Przecież dziewczyny dobrze wiecie że dziwne objawy w ciazy nie mają nic wspólnego z płcią dziecka. Niestety

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Kruezynka gratuluje;-)

Ja potwierdzam z Jagoda rzygalam jak got do 22tc maskra wieczorwm to nie raz plakalam z bezsilnosci.

Z Jasiem jedyny objaw to byl wilczy glod i wyczulony wech.

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuję jeszcze raz dziewczyny.
Kinga ja od dwoch cykli bralam wiesiolek pomogl na zmiane śluzu w tym cyklu miałam mega wodnisty z domieszką rozciągliwego .
Marzycielka86
Majorcia
Ja to nawet narazie nie smię marzyć o córeczce narazie skupie się na zdrowej ciazy a mdłości i zyganie biorę na klate

Dziękuję jeszcze raz dziewczyny.
Kinga ja od dwoch cykli bralam wiesiolek pomogl na zmiane śluzu w tym cyklu miałam mega wodnisty z domieszką rozciągliwego .
Marzycielka86
Majorcia
Ja to nawet narazie nie smię marzyć o córeczce narazie skupie się na zdrowej ciazy a mdłości i zyganie biorę na klate
A ten wiesiołek brałaś tylko do owulacji czy przez cały cykl?

Ja wiesiołka. 4 tabletki biorę może za duzo... Mam nadzieję że ovulki mi to nie przestawi.

Litwa i Kinga trzymam kciuki i ładujemy się na niebiesko :)

Kruszyna super beta na pewno będzie zdrowa i kochana dzidzia.

Ja w jednej ciazy gory mogłabym przenosić i mdłości tylko przez tydzień a w drugiej rzygałam jak kot do 6 m-ca i spałam w dzień a w nocy bezsenność.

reklama
Kruszynka super beta:)
Bole na poczatku sa normalne mnie tez bolało. Bralam nospe.

Dziewczyny a o ten pasek to tak popsrotu sie pisze? Glupio mi tak ni z puchy ni z pietruchy prosic :)

Napisane na SM-G955F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry