reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Kredkaczarna mnie też było głupio, ale napisałam jak radziła anija82 i dodałam że marzę o synku :) pisz, kredka pisz siostry dostaną w ciągu dwóch dni dużo maili haha

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Witam sie, dołączam do kawkujacych [emoji477]️

Ja już wczoraj napisałam o pasek [emoji23] i ze pragnę córeczki [emoji166]

Strasznie zmeczona jestem, Emilek daje czadu - ząbkuje [emoji85][emoji24]
Jakie plany na weekend?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas żadne mąż pracuje dziś jestem sama z dziećmi także spacer i sprzątanie domu :) a jutro lenistwo chyba nigdzie nie pójdziemy oprócz spaceru. Zbieram siły na przyszły tydzień bo będę miła sporo pracy:-

Hej w weekend :)
U mnie dziś spokojnie, mąż w pracy jutro zresztą też. Mała zasnęła a ja nie mogłam się powstrzymać i patrzę i patrzę na te nasze ciuszki... I normalnie serce mi ściska z jednoczesnej radości że jest ciąża, wiary że jest Igor i strachu połączonym z niepokojem czy jakims cudem się udało...
Ojej ja naprawdę chyba zejdę na zawal...

Dziewczyny, piszecie że każda ciąża i objaw inny i nie ma co się dop artyści objawów w płci - przecież ja to wiem [emoji39] tj tak samo jak i z soda, obrączka, kamieniami, lampami i innymi takimi. To są przesądy i 'zabobony' ale mi na dzień dzisiejszy uśmiech na twarzy wywołuje fakt że dziewczyny bolała głowa, nie zygaly i bolał brzuch i urodziły chłopców choć wiem jak niedorzecznie to brzmi [emoji23][emoji41]

1518855742-522be6158bd2e80e-aaaaaa.jpeg

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)

@leeleeth u nas to samo z młodsza... Można zwariować ehhh ale ja powtarzam sobie jak manne że to wszystko musi w końcu do chory minąć prawda?! To nic ze lada chwila będą budnty skoki i inne dziadostwo ale powtarzam i powtarzam aż sama w to uwierzę [emoji23]

@leeleeth u nas to samo z młodsza... Można zwariować ehhh ale ja powtarzam sobie jak manne że to wszystko musi w końcu do chory minąć prawda?! To nic ze lada chwila będą budnty skoki i inne dziadostwo ale powtarzam i powtarzam aż sama w to uwierzę [emoji23]

Ja zawsze mowie byle do wiosny o będzie dobrze! [emoji23][emoji23][emoji23]
Jak ja Cię rozumiem, ja nawet w ciąży nie jestem ale wyciągam ciuszki i sam ich dotyk napawa mnie taka radością. To tyle miłości w nich jest, tyle tęsknoty [emoji7] te nasze dzieci to chyba najbardziej oczekiwane na świecie są!

@gorligorligor co tam u Ciebie? Wiesz już kto pod serduszkiem zamieszkał?
Daj znać!

@Ana87 a jak u Ciebie?

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]

Kura33 ja bralam 6tabl wiesiolka dziennie .
Szczypiorkowa ciuszki i cala reszta tych dzidziusiowych bibelotow mam nadzieję ze i Mi bedzie dane już niedługo zacząć się rozgladac za tym :D

reklama
Do góry