reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki @leeleeth kupiłaś przez Amazon razem z testami owu?

No cześć @Imama :) ile jechaliscie?

@kruszynka ni widzisz :) i po co te nerwy, gratuluję [emoji2]

@Kinga_1 jaki bierzesz ten wiesiołek i ile? Przeczytałam że jest mega zdrowy więc zacznę go sobie wcześniej łykac [emoji57] tak dla zdrowej cery itp [emoji6]
(mój mąż coś tam lekko ostatnio wspomnial o 3 dzidziusiu[emoji7])
Ty pewnie jakieś większe dawki bierzesz?
Działają wam powiadomienia? Bo mnie się coś popsulo

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Kruszynka123 jak tu takie kciuki to się dziwię że nie ponad 150[emoji41]

Dziewczyny mam pytanie:
Czy ktoras z Was miała podobne objawy w 5tyg? Tzn ciagnacy i pikajacy ból podbrzusza i czasem jajnikow oraz bol głowy?
Mój mąż mówi że 'cos jest nie tak' i dla niego objawem ciąży jest to że nie chce słodkiego tylko kebaba [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)
Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Ból głowy od 6 tygodnia. Ból brzucha wcześniej, ale takie mocne pociagniecia, że nawet przy Krecie tak nie miałam. No i chłopca urodziłam :)

Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Ból głowy od 6 tygodnia. Ból brzucha wcześniej, ale takie mocne pociagniecia, że nawet przy Krecie tak nie miałam. No i chłopca urodziłam :)
No i piękna odpowiedź [emoji7]
Więc bo kolejna rzecz która mówi że mój Igor ma 5tygodni [emoji39][emoji7]

A co sie tam do nich pisze?
Ze chcesz pasek bo starasz sie o dziecko czy o płci tez mowisz? Nigdy nie zamawiałam paska [emoji3]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Ja napisałam że proszę o modlitwę bym mogła poraz trzeci dostąpić daru macierzyństwa. Marzę o córce. I podałam swój adres.

U mnie nadal powiadomienia nie działają [emoji53] dlatego dopiero odpisuję.
Wiesiolek biorę Oeparol 2 tabletki dziennie do owulacji.
Ja przy córce nie miałam wymiotow czułam się cudownie więc też łudzilam się że to chłopczyk także obalam teorie wymiotow w ciąży z córką [emoji4]
Kruszyński piękna beta. Ja na dzień @ miałam 49 a Ty jeszcze przed i 90? To może bliźniaki będą co? Gratuluję:-) super wiadomość.
Kitqa, kura czyli my zostalysmy na placu boju o synka[emoji4] szczypior już ma w brzuchu Igora więc tylko niech dobrze nas tu zarazi tym wirusem[emoji6]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Słownik w telefonie widzę że miał fantazje[emoji4] Kruszynka, Szczypiorek- edytuje[emoji6]

Pasek zamawiam jeszcze dziś choć nie wiem co to za pasek jak wygląda i w ogóle biorę w ciemno.

Ostatnio pytałam o kamienie do bransoletki na chłopca? Ktoś coś wie jakie to mogą być?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@kinga_z1
Ja przy pierwszej córce rzygalam jak kot w pierwszych 3msc, przy drugiej mię może zemdlilo że 2x. Ale takich boli jak teraz nie miałam aż zaczynam się stresować, podobnie z bólami głowy, ale jak dziewczyny mówią że ok to pewnie panikije :)

Kinga na prawdę wszystkie Twoje starania i objawy to jak na chłopca ! To teraz może czas na zakwaszanie ?;) a tak na serio to jestem pewna ze będzie chłopczyk :)

reklama
@Kinga_1 dzięki.
Tak pewnie zostaniemy same, choć ty już w marcu będziesz mieć dzidziusia w brzuszku :) a ja na swojego będę musiała jeszcze spokojnie poczekać. Wtedy to @PrzyszłaMama87 dołączy do mnie ze starankami : )
Kinga nie ma żadnych kamieni na chłopca :/ zamawiam opaskę i chyba ja sobie przewiąze przez nadgarstek i ściągnę po porodzie haha
Szczypiorkowa ja strasznie źle się czułam w drugiej ciąży, bolało mnie w brzuchu i mialam częste bóle głowy gdzie prawie nigdy mnie głowa nie boli i mam ślicznotke [emoji7]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry