reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Dzięki @leeleeth kupiłaś przez Amazon razem z testami owu?

No cześć @Imama :) ile jechaliscie?

@kruszynka ni widzisz :) i po co te nerwy, gratuluję [emoji2]

@Kinga_1 jaki bierzesz ten wiesiołek i ile? Przeczytałam że jest mega zdrowy więc zacznę go sobie wcześniej łykac [emoji57] tak dla zdrowej cery itp [emoji6]
(mój mąż coś tam lekko ostatnio wspomnial o 3 dzidziusiu[emoji7])
Ty pewnie jakieś większe dawki bierzesz?
Działają wam powiadomienia? Bo mnie się coś popsulo

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Kruszynka123 jak tu takie kciuki to się dziwię że nie ponad 150[emoji41]

Dziewczyny mam pytanie:
Czy ktoras z Was miała podobne objawy w 5tyg? Tzn ciagnacy i pikajacy ból podbrzusza i czasem jajnikow oraz bol głowy?
Mój mąż mówi że 'cos jest nie tak' i dla niego objawem ciąży jest to że nie chce słodkiego tylko kebaba [emoji23]

* o mnie: 2 córy, 'walczymy' o syna :)
Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Ból głowy od 6 tygodnia. Ból brzucha wcześniej, ale takie mocne pociagniecia, że nawet przy Krecie tak nie miałam. No i chłopca urodziłam :)

Ja tak miałam w pierwszej ciąży. Ból głowy od 6 tygodnia. Ból brzucha wcześniej, ale takie mocne pociagniecia, że nawet przy Krecie tak nie miałam. No i chłopca urodziłam :)
No i piękna odpowiedź [emoji7]
Więc bo kolejna rzecz która mówi że mój Igor ma 5tygodni [emoji39][emoji7]

A co sie tam do nich pisze?
Ze chcesz pasek bo starasz sie o dziecko czy o płci tez mowisz? Nigdy nie zamawiałam paska [emoji3]

atdc9vvjktz16vlw.png

PINK BABY DUST NEEDED [emoji166][emoji166][emoji166]
Ja napisałam że proszę o modlitwę bym mogła poraz trzeci dostąpić daru macierzyństwa. Marzę o córce. I podałam swój adres.

U mnie nadal powiadomienia nie działają [emoji53] dlatego dopiero odpisuję.
Wiesiolek biorę Oeparol 2 tabletki dziennie do owulacji.
Ja przy córce nie miałam wymiotow czułam się cudownie więc też łudzilam się że to chłopczyk także obalam teorie wymiotow w ciąży z córką [emoji4]
Kruszyński piękna beta. Ja na dzień @ miałam 49 a Ty jeszcze przed i 90? To może bliźniaki będą co? Gratuluję:-) super wiadomość.
Kitqa, kura czyli my zostalysmy na placu boju o synka[emoji4] szczypior już ma w brzuchu Igora więc tylko niech dobrze nas tu zarazi tym wirusem[emoji6]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Słownik w telefonie widzę że miał fantazje[emoji4] Kruszynka, Szczypiorek- edytuje[emoji6]

Pasek zamawiam jeszcze dziś choć nie wiem co to za pasek jak wygląda i w ogóle biorę w ciemno.

Ostatnio pytałam o kamienie do bransoletki na chłopca? Ktoś coś wie jakie to mogą być?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

@kinga_z1
Ja przy pierwszej córce rzygalam jak kot w pierwszych 3msc, przy drugiej mię może zemdlilo że 2x. Ale takich boli jak teraz nie miałam aż zaczynam się stresować, podobnie z bólami głowy, ale jak dziewczyny mówią że ok to pewnie panikije :)

Kinga na prawdę wszystkie Twoje starania i objawy to jak na chłopca ! To teraz może czas na zakwaszanie ?;) a tak na serio to jestem pewna ze będzie chłopczyk :)

reklama
@Kinga_1 dzięki.
Tak pewnie zostaniemy same, choć ty już w marcu będziesz mieć dzidziusia w brzuszku :) a ja na swojego będę musiała jeszcze spokojnie poczekać. Wtedy to @PrzyszłaMama87 dołączy do mnie ze starankami : )
Kinga nie ma żadnych kamieni na chłopca :/ zamawiam opaskę i chyba ja sobie przewiąze przez nadgarstek i ściągnę po porodzie haha
Szczypiorkowa ja strasznie źle się czułam w drugiej ciąży, bolało mnie w brzuchu i mialam częste bóle głowy gdzie prawie nigdy mnie głowa nie boli i mam ślicznotke [emoji7]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry