reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wszyscyśmy się mylili :) taka myśl, a co ma być to będzie

Dziękuję Wam za życzenia i gratulacje :*
Mała jest bardzo grzeczna, dużo śpi i je jak smok hihi
Czuję świetnie aż sama jestem w szoku, że tym razem tak szybko doszłam do siebie :) co prawda jeszcze trochę boli, ale tyle to nic.
A to moja iskierka z brudna mordką od mleczka [emoji7]
1513181393-92dd2cfc1c0a3510-aaaaaa.jpeg

Następna do rozpakowania w kolejce jak dobrze pamiętam jest @PrzyszłaMama87 i @Mikallo powodzenia!

A pozostałym mamom nadal życzę dwóch upragnionych kreseczek i spełnienia marzeń [emoji178][emoji170]
Jeszcze o mnie zapomnialas :-)

reklama
Śliczna ta Twoja Ewka, Kitqa!!! [emoji171][emoji171][emoji171] kochaniutka z ta brudna buźka hehe tez już chce mieć bobasa [emoji7] takie małe najukochańsze a jak jeszcze śpi to pozazdrościć. I super ze szybko dochodzisz do siebie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kitqa, Ewunia podobna do mojej malutkiej jak była mała [emoji4] przypomniałam sobie ten rozkoszny widok[emoji4] cudna jest.

Gosica, w tym miesiącu chciałam zrobić tylko monitoring i zorientować się jak się ma owulacja z testami owu i temperatura itd. Za miesiąc starania. O ile się uda cokolwiek bo coś dziwnie zapowiada mi się to planowanie ...

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa to jednak mąż będzie musiał przyszykowac ten rewolwer na adoratorow :-)
Przecudna jest ;-) zaraź mnie tym wiruskiem ;-)
Miciurka te 3 miesiące szybko zleca i zobaczysz że za niedługo będziesz się nam tu chwalić pięknymi kreseczkami.

Ale miałam dziś sen :-( nawet najgorszemu wrogowi nie życzę takich snów. śniło mi się że urodziłam trojaczki 2 synów i córeczkę ale nawet ich nie zobaczyłam a jak zaczęłam się dopytywac kiedy zobaczę moje skarby to pielęgniarka powiedziała że były jakieś komplikacje i cała trójka umarła. Normalnie to teraz mi to siedzi w głowie i nie umiem tego się pozbyć. Szok.

Kitqa trzeba było "uczynić" piękną Ewę przez wiele kalek, to my byśmy się już pozostałymi zaopiekowały:p
Marzycielka, no sny bywają mega dziwne i pokręcone.Na szczęście mało z nich jest proroczych, a większość to wytwory umysłu. Nie sądzę, by te tragiczne u Ciebie były prorocze. Spokojnie. Trzeba nam myśleć pozytywnie mimo wszystko. Widać, że się mocno przejmujemy i już w podświadomość się to wszystko wżarło. Ja dziś jadę do gin. Będę walczyć z tsh i zobaczymy co i jak.

Kitqa.. gratuluję ślicznej córeczki! Mam nadzieje ze moja tez dziewczyną zostanie

Marzycielka.. ja też mam dziwaczne sny. Dzis mi się sniło ze jakaś lekarka w przebraniu zakonnicy robiła mi usg i pokazywała mi siurka i jajka u mojego dziecka .. normalnie bzika dostanę do twgo 12tego stycznia juz nawet dzwoniłam prywatnie, zeby sie gdzies dostać, ale kazdy mi termin na styczeń daje.mowią że zawalenie przed swiętami.
A tak bardzo bym sie chciala mamie pichwalic ze bedzie miała swoją wnuczkę.
W szczczepana bedą miec 40tą rocznicę slubu i miała by fajny prezent, bo ma 7 wnuków i ani jednej dziewczyny. Jednak wstrzymam się z ogłaszaniem nowiny, choc tu dziewczyny piszą że w 13tc juz wyrostek sie nie podniesie i na pewno jest dziewuszka

reklama
Mama synkow ja tez mialam wyrwzne fotki corciowe i wszystkie ekspertki na forach mowily 100% girl.Malo swira nie dostalam do polowkowych dopiero wtedy uwierzylam jak lekarz dal mi to na pismie i powiedzial ze 99% laska no a pozniej moja gin prowadzaca potwierdzila.

A sny w miedzyczasie o jacie snilo mi sie co chwile ze jednak wyrosl siurek albo ze urodzilam dziewczgnke a potem jej dorosl siurek no komedia;D

Miciurka przykro mi a czemu az 3 miesiace macie sie wstrzymac???? Szok .Moja siostra po poronieniu w 7tyg i pobycie w szpitalu od razu zaszla nawet @ nie dostala po poronieniu i lekarz jej powiedzial ze bardzo dobrze zrobila.Ciaza bezbroblemowa Wiktor zaraz roczek konczy;-)
Ja po biochemicznej tez od razu sie staralam .

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry