reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Gosica pocieszam się tym ze mam już dwóch synów a co mają powiedzieć te pary które się starają latami i im się nie udaje. Mamy w rodzinie taki przypadek i wolę nie myśleć co oni czują i wszystko by oddali nawet za samych synów lub córki a ja jak ta wariatka pragnę córki ale najbardziej to pragnę zajść w ciąże i urodzić zdrowe dziecko.

reklama
Marzycielka, oj święta prawda. Tyle jest par które mnie mogą mieć dzieci. Niektóre wydają oszczędności swojego życia aby poddać się in vitro, albo biora kredyty. A wiadomo i to im nie daje gwarancji na ciaze. Smutne to jest. A ja tu biadole o córce, mam 2 zdrowych synow i to powinnam docenić. Niestety natura człowieka jest taka, ze nie docenia to co ma i taka jest prawda [emoji19]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Marzycielka.. moj brat jest chyba 12 lat po slubie i również noe ma dzieci..a bardzo by chcieli. Ja zachodzę w ciążę bez zadnych problemowi.Glupio mi ze ja wybrzydzam z płcią a Oni nie mają nic . Jednak ja im pomoc nie mogę..

Imama już niedługo będziesz tulić swojego własnego prywatnego bobasa także poczekaj jeszcze troszkę. Jak się czujesz?
Andzelisia a ty kiedy się rozpakowujesz? :)
Marzycielka tak mąż ma już jedną parę kajdanek i coś do strzelania ;) także wystarczy dokupić drugie kajdanki [emoji57]
Proszę bardzo wysyłam wiruski dziewczynkowe [emoji135][emoji67]‍[emoji68]‍[emoji66]‍[emoji66][emoji177][emoji179]❣️[emoji738][emoji176][emoji173]️

Dziewczyny a może w tym.planowaniu chodzi o to że wszystko dzieje się na odwrót? Czyli chcąc mieć córkę trzeba starac sie o synka? i na odwrót. Z tego co widzę to tylko "to" działa [emoji41]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Hej,
Witam nowe dziewczyny :happy:

@kitqa gratuluje ślicznej córeczki <3

@Biedronka0506 tak testowałam ,a po teście @ zaraz przyszła :-( :( znowu nic z tego ,ale wlasnie wyjezdzamy na urlop do Polski,mam nadzieję,ze odpoczniemy i na święta akurat bedziemy dzialac ;) teraz zrobie sobie tez badania hormonów i minerałów ,zobaczę to tam u mnie sie dzieje w organizmie .
Trzymam kciuki za Ciebie, oby sie udało w tym cyklu !

@Miciur-ka ,szkoda ,ze nic z tego ...jakas czarna seria dziewczyny jest

Ostatnia edycja:
Imama już niedługo będziesz tulić swojego własnego prywatnego bobasa także poczekaj jeszcze troszkę. Jak się czujesz?
Marzycielka tak mąż ma już jedną parę kajdanek i coś do strzelania ;) także wystarczy dokupić drugie kajdanki [emoji57]
Proszę bardzo wysyłam wiruski dziewczynkowe [emoji135][emoji67]‍[emoji68]‍[emoji66]‍[emoji66][emoji177][emoji179]❣️[emoji738][emoji176][emoji173]️

Dziewczyny a może w tym.planowaniu chodzi o to że wszystko dzieje się na odwrót? Czyli chcąc mieć córkę trzeba starac sie o synka? i na odwrót. Z tego co widzę to tylko "to" działa [emoji41]

Jakbym sie starala na synka to na bank bliźniaki męskie by były [emoji6][emoji23][emoji23][emoji23]
Nie wiem czy cokolwiek tu działa czy to nie jest poprostu loteria [emoji848]
Wszystko sie wzajemnie wyklucza i można przyjąć dowolna strategie i tak mamy te same szanse na wymarzona płeć chyba [emoji57]

atdc9vvjktz16vlw.png

Ja niby mam termin na 19 luty ale mam rodzic szybciej przez cukrzyce i insuline ale musze dotrwac do 38 tyg. Dzis wg aplikacji mam 32 i 0.takze jakby 6 tyg minimum :-).obstawiam poczatek lutego :-)

reklama
Do góry