reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama

Pocieszę Cię że jeżeli chodzi o męża to mój tak samo zero alkoholu jedyne co wprowadził to cole zero w dużych ilościach przez chwilę brał magnez wapń później odezwała się jego kamica nerkowa i więcej mu nie dawałam a tak żadnej diety żadnych Lukrecji a jednak mamy córkę

Nub typowo dziewczynkowy nic jej nie wyrośnie :) czyli masz tak jak ja trzech muszkieterow i teraz mała księżniczkę extra:-) :)

Nub typowo dziewczynkowy nic jej nie wyrośnie :) czyli masz tak jak ja trzech muszkieterow i teraz mała księżniczkę extra:-) :)

Oby ja juz mam takiego bzika, ze.nawet skan na jakies zagraniczne grupy o nubach fb wysylałam wszyscy są zgodni ze na pewno ze dziewczynka to tak cudowne, ze aż nie do opisania

Lekarz zaglądał tez w 13tc na dziecko " od nocnika" i tez mowił ze nic nie odstaje a przy chlopcu ma tym etapie odstaje wyrostek i go widac. Nie mam jednak zdięcia, ale było tam gładko w ogole to chyba sobie o mnie źle pomyślał bo ja zamiast skupic się na zdrowiu dziecka to ciągle o płci mowilam. Dlatego wyobserwował bobasa z kazdej strony
U mnie na usg wszystko widac jak ma dłoni. Lekarz mowił ze zadko są.tak idealne warunki do badania jak u mnie.

Tak z tym alkoholem pisałyscie. To u mnie we wrzesniu był szał imprez wesela, poprawiny, roczek, imprezy firmowe... Mąz drinkował kilka dni i wtedy tez zaszłam w ciążę moze zeczywiscie alko ma jakis wpływ na to ..no bo przecież ja u siebie nie zmieniłam nic..

Ostatnia edycja:
Mama-synków, ale masz fajnie ;) tez chciałabym się doczekać takich chwil [emoji6]
Bb_Anna, dzięki ze pytasz. wczoraj tempka mi spadła wiec czekam na @. No i na przełomie roku znowu działamy.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kitqa-kochana wielkie gratulacje :* !
"Zazdroszcze" córy :D i wiedziałam i wierzyłam do końca że będzie to ONA

Żonami- super z już po wizycie :)!5.1mm a później taki wielkolud się rodzi 3 kg :) hihi szok

Mamasynkow- Ja już bym skakala z radości :D

U mnie nic nowego jak będzie nowe info to dam znać

Miłego dnia wam życzę :)

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Miciurka, jutro idziesz do lekarza-dobrze pamietam? Kciuki [emoji110]
Bb_Anna a Ty kiedy testujesz, starasz się? Już sie pogubiłam.
Biedronka-Ty już w tym cyklu po starankach?
Gorligor tez nachodzą mnie myśli co jeśli doczekam się kolejnego syna. Widm, ze najpierw będzie rozczarowanie, ale z kolej myśle ze bardziej będę na to gotowa niż w drugiej ciazy. Jednak smutek i tęsknota za córka pozostanie. Ale wiem, ze jeśli nie spróbuje to będę żałowała do końca życia. Będzie chłopak to będzie miała więcej swoich facetów do kochania [emoji6]

Gosica dziękuje za pamięć ja mam 21 dc i jestem w trakcie staranek,owu miałam późno bo albo wczoraj albo dziś, sprawdzam dodatkowo szyjke tzn. Kilka dni i wyłapałam jak się otwiera wczoraj. Tempka dziś troszkę skoczyła ale jeszcza aplikacja mi nie wyznaczyła owu. Mam nadzieje, że uda się zatestować przed świętami, a Co tam u Ciebie Gosica? Ja odpuściłam wszystko...poprostu jakoś wyluzowałam i i tak będzie co ma być... co u Was dziewczyny testuje któraś?

reklama
Biedronka, rzeczywiście późno ovu, ale ja mam podobnie jeśli nie biore clo a plan jest taki na kolejny cykl.
U mnie OK, już nie mogę się doczekać kolejnego cyklu, na razie musi @ przyjść. Nie załamuje się tylko staram się widzieć pozytywy, ze jeśli od tak nie zachodzimy w ciaze to może rzeczywiście mąż ma osłabione plemniki i mamy ciut zwiększone szanse na córkę. Trzeba widzieć pozytywy ;)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry