Dziewczyny, wiem o czym piszecie-to pragnienie córki jest tak zakorzenione ze trudno się tego pozbyć. Jak mam więcej pracy to w miarę funkcjonuje. Snów na szczęście nie mam związanymi z porodem, po porodzie czy z płcią dziecka.
Miciurka, tez uważam ze jeden cykl warto odpuścić a w styczniu krotko przed ovu pójść na kontrole. Dzięki temu podejrzysz jajeczko No i jeśli wszystko OK to dzieła!
Leeleth, współczuje chorób umaszczeniu w marę dzieci się trzymają chociaż młodszy ciągnie nosem, tylko patrzeć jak cos może mocniej chwycić.
Imama, Ty już niedługo usg połówkowe? O rany ale ten czas leci.mam nadzieje ze z dzidzia i łożyskiem będzie wszystko OK. No i ze w końcu dowiesz się czy może to księżniczka [emoji6]ja cały czas w to wierze.
Mama-synków, oj ilena dziewczęcych ciuszków podarowałem na lewo i prawo. Sama przyjemność [emoji56]chłopięce ubranka tez są ładne, ale te falbanki, tiule nic nie przebije!
Marzycielka, nie myśl ze nie będziesz miała kolejnego dziecka. Starań się myśleć pozytywnie. Wiem ze może być to trudne. Ja ostatnio jak zobaczyłam biel na teście ciążowym to trochę się zmartwiłam i zdziwiłam ze jak to, kiedyś tak bez problemu zachodziłam w ciaze a teraz drugi cykl i nic. Ale może teraz plemniki słabsze, wiec potrzebujemy więcej czasu, zwiększamy z kolei szanse na dziewczynke. Tak sobie przynajmniej wmawiam, a jaka jest prawda...?
Dzisiaj mam pierwszy dzień cyklu.zaczynam obmyślać strategie. Nie ruszam clo. Mąż znowu dostaje lukrecję, standardowo OLE. Ja tylko kwas foliowy. Dieta u mnie pseudo LE, nie jem za dużo, chyba ze w święta ruszę z kopyta, kto wie. Największa zagadka to jak często działać. Na pewno zechce jeden docelowy strzał,ale nie wiem czy hurry up, frequent release-jeśli tak to ile dni przed docelowym starankami, czy może co 4 dzień. Czy z lub bez j&d. Abstynencje zechce teraz ominąć-nie brać pod uwagę. Imama, doradzisz? [emoji4]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom