reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Wszyscyśmy się mylili :) taka myśl, a co ma być to będzie

Dziękuję Wam za życzenia i gratulacje :*
Mała jest bardzo grzeczna, dużo śpi i je jak smok hihi
Czuję świetnie aż sama jestem w szoku, że tym razem tak szybko doszłam do siebie :) co prawda jeszcze trochę boli, ale tyle to nic.
A to moja iskierka z brudna mordką od mleczka [emoji7]
1513181393-92dd2cfc1c0a3510-aaaaaa.jpeg

Następna do rozpakowania w kolejce jak dobrze pamiętam jest @PrzyszłaMama87 i @Mikallo powodzenia!

A pozostałym mamom nadal życzę dwóch upragnionych kreseczek i spełnienia marzeń [emoji178][emoji170]
Jeszcze o mnie zapomnialas :-)

reklama
Śliczna ta Twoja Ewka, Kitqa!!! [emoji171][emoji171][emoji171] kochaniutka z ta brudna buźka hehe tez już chce mieć bobasa [emoji7] takie małe najukochańsze a jak jeszcze śpi to pozazdrościć. I super ze szybko dochodzisz do siebie

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kitqa, Ewunia podobna do mojej malutkiej jak była mała [emoji4] przypomniałam sobie ten rozkoszny widok[emoji4] cudna jest.

Gosica, w tym miesiącu chciałam zrobić tylko monitoring i zorientować się jak się ma owulacja z testami owu i temperatura itd. Za miesiąc starania. O ile się uda cokolwiek bo coś dziwnie zapowiada mi się to planowanie ...

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa to jednak mąż będzie musiał przyszykowac ten rewolwer na adoratorow :-)
Przecudna jest ;-) zaraź mnie tym wiruskiem ;-)
Miciurka te 3 miesiące szybko zleca i zobaczysz że za niedługo będziesz się nam tu chwalić pięknymi kreseczkami.

Ale miałam dziś sen :-( nawet najgorszemu wrogowi nie życzę takich snów. śniło mi się że urodziłam trojaczki 2 synów i córeczkę ale nawet ich nie zobaczyłam a jak zaczęłam się dopytywac kiedy zobaczę moje skarby to pielęgniarka powiedziała że były jakieś komplikacje i cała trójka umarła. Normalnie to teraz mi to siedzi w głowie i nie umiem tego się pozbyć. Szok.

Kitqa trzeba było "uczynić" piękną Ewę przez wiele kalek, to my byśmy się już pozostałymi zaopiekowały:p
Marzycielka, no sny bywają mega dziwne i pokręcone.Na szczęście mało z nich jest proroczych, a większość to wytwory umysłu. Nie sądzę, by te tragiczne u Ciebie były prorocze. Spokojnie. Trzeba nam myśleć pozytywnie mimo wszystko. Widać, że się mocno przejmujemy i już w podświadomość się to wszystko wżarło. Ja dziś jadę do gin. Będę walczyć z tsh i zobaczymy co i jak.

Kitqa.. gratuluję ślicznej córeczki! Mam nadzieje ze moja tez dziewczyną zostanie

Marzycielka.. ja też mam dziwaczne sny. Dzis mi się sniło ze jakaś lekarka w przebraniu zakonnicy robiła mi usg i pokazywała mi siurka i jajka u mojego dziecka .. normalnie bzika dostanę do twgo 12tego stycznia juz nawet dzwoniłam prywatnie, zeby sie gdzies dostać, ale kazdy mi termin na styczeń daje.mowią że zawalenie przed swiętami.
A tak bardzo bym sie chciala mamie pichwalic ze bedzie miała swoją wnuczkę.
W szczczepana bedą miec 40tą rocznicę slubu i miała by fajny prezent, bo ma 7 wnuków i ani jednej dziewczyny. Jednak wstrzymam się z ogłaszaniem nowiny, choc tu dziewczyny piszą że w 13tc juz wyrostek sie nie podniesie i na pewno jest dziewuszka

reklama
Mama synkow ja tez mialam wyrwzne fotki corciowe i wszystkie ekspertki na forach mowily 100% girl.Malo swira nie dostalam do polowkowych dopiero wtedy uwierzylam jak lekarz dal mi to na pismie i powiedzial ze 99% laska no a pozniej moja gin prowadzaca potwierdzila.

A sny w miedzyczasie o jacie snilo mi sie co chwile ze jednak wyrosl siurek albo ze urodzilam dziewczgnke a potem jej dorosl siurek no komedia;D

Miciurka przykro mi a czemu az 3 miesiace macie sie wstrzymac???? Szok .Moja siostra po poronieniu w 7tyg i pobycie w szpitalu od razu zaszla nawet @ nie dostala po poronieniu i lekarz jej powiedzial ze bardzo dobrze zrobila.Ciaza bezbroblemowa Wiktor zaraz roczek konczy;-)
Ja po biochemicznej tez od razu sie staralam .

Napisane na LG-K350 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry