reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hmm,to masz dobrze. Ją muszę się pilnować bo takie geny ze wagą wysoko. Mam 10kg nadwagi i ciekawi mnie czy to na coś wpływa.
A co mąż na ewentualną córcie? Powiedziałaś mu?

O tak..on wie.. jest przeszczesliwy, bo jego brat ma parkę i zawsze zazdroscil mu tej corki no ale również nie do konca wierzy ..

Ostatnia edycja:
reklama
@Imama, gorzka czekolada? Na chłopca? Przecież tam dużo magnezu a chyba magnez i wapń odradzane? Już się gubię w tym bo wszędzie co innego....:( siemię i wiesiolek codziennie po 1000mg także tu jestem wzorowa:) A co sądzisz o irygacjach? Wyczytałam gdzieś że na godzinę przed przytulankami irygacja z wody z sodą... co myslisz? Jak trafić do tej Atomic? Muszę przeczytać co ona jeszcze radzi na synka...

Co do mojej córki to ostatnio zaczęłam wszystko analizować i myślę że wyszła ona bo to był pierwszy normalny cykl po poronieniu a pisalyscie ostatnio że o córkę łatwiej w takiej sytuacji. Także chyba tu leży odpowiedź.

@Zonami, a Ty nie miałaś usg w czwartek?

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Tak tak Kinga- gorzka czekolada na chłopca a mleczne i te inne bardziej dziewczynkowe lecz się odradza wszelkie słodycze przy starankach o córkę.
Ja jadłam mega dużo czekolady gorzkiej przy dwóch synach. Podnosi ona tez testosteron i zawiera dużo wartości odżywczych i antyoksydantów. Więcej niż te inne.
sweets and all them nice things
Link do: sweets and all them nice things
Podobno już się nie stosuje tych doet potasowych i sodowych na chłopców tylko ta HE dietę.
Link do: HIGH EVERYTHING DIET NUTSHELL VERSION
Tu masz mała lekturę od Atomic właśnie:
Link do: The COMPLETE Index!!!
I tak. Po poronieniach chyba te hormony zaburzone itd dlatego na córeczkę pierwszy cykl po jest.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Sytuacja jest taka że w sobotę o 19:20 przyszła na świat moja córka Ewa[emoji179][emoji3] duży bobasek bo 56cm i 3400 hihi jest grzeczna. Bardzo się cieszę że już jest po, czuje się o wiele lepiej niż po 1cc! [emoji106] a dziś o 20 wychodzimy do domu.
Nie wiem co tu się dzieje ale życzę wam wszystkiego dobrego :*

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

@kitqa, jeju to niemożliwe! Już??? Jeszcze dziś myślałam o Tobie że w piątek będziesz rodzic, a tu już po! Przeogromnie gratuluje!!! Piękne imię:) dużo zdrówka dla Was, wypoczywajcie!:*****

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa gratulacje:))fajnie ze sie czujesz po cc dobrze:) i tez mi sie wydawalo ze czekasz na syna?

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry