reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gratulacje! Kitqa ale duża dziewczynka [emoji7]
Napisz nam jak porod jak sie odpoczniesz i jak malutka. Śliczne imię

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O Kitqa moje gratulacje! Czyli jednak te bóle to było to, dobrze ze cc zrobili.
Ewa śliczne imię, jedak dziewczynka jestem w szoku, tymbardziej ze na końcu lekarka widziała synka!
Ale pewnie już się zakochałaś. Zajrzyj do nas jak już odpoczniecie. Duża zdrówka dla Was, córeczka niezłe chowała i narobiła zamieszania [emoji171] po wadze widzę ze super w terminie. Jeszcze raz Gratuluje!!! Buziaki od ciotki z forum

Kitqa, gratulacje zdrowej coreczki. Super, ze wagowo OK pomimo ze przed czasem. W którym tc urodziłaś? Dobrze pamietam to druga córeczka?

Miał być syn ale jest córka [emoji7]
Nic nie szkodzi, na serio jest idealna
Lekarze podczas cc opowiadają innym Panią że była tu dwa dni temu kobieta u której miał urodzić się syn a wyszła córka, stworzyłam im niezly temat i stalam się legendą[emoji41]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa gratuluję
to Ci psikusa malutka zrobiła to chyba dlatego że chciałaś synka
Super że malutka jest już z Tobą
Czekam na zdjęcia i życzę dużo zdrówka

Kitqa wierze ze zrobiłaś zamieszanie w szpitalu [emoji23]
Czyli twoja lekarka to wrozka (bo pamietam jak to pisałaś hehe) a „prawdziwa” wrozka tez omylna!
Córka miała być i tyle [emoji7]

Ostatnia edycja:
reklama
Kitqa gratulacje! Piękny bożonarodzeniowy prezent ❤️
Kinga byłam jednak w środę bo mi przesunął, 6t1d był bałam się że nic nie będzie widać ale była krewetka 5,1 mm i biją ce serduszko! Wg usg 6t0d, wszystko ok nawet kartę ciąży mi założył jakoś szybko, w poprzedniej ciąży nie chciał przed 8 tyg zakładać. :)

Do góry