reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Gratulacje! Kitqa ale duża dziewczynka [emoji7]
Napisz nam jak porod jak sie odpoczniesz i jak malutka. Śliczne imię

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O Kitqa moje gratulacje! Czyli jednak te bóle to było to, dobrze ze cc zrobili.
Ewa śliczne imię, jedak dziewczynka jestem w szoku, tymbardziej ze na końcu lekarka widziała synka!
Ale pewnie już się zakochałaś. Zajrzyj do nas jak już odpoczniecie. Duża zdrówka dla Was, córeczka niezłe chowała i narobiła zamieszania [emoji171] po wadze widzę ze super w terminie. Jeszcze raz Gratuluje!!! Buziaki od ciotki z forum

Kitqa, gratulacje zdrowej coreczki. Super, ze wagowo OK pomimo ze przed czasem. W którym tc urodziłaś? Dobrze pamietam to druga córeczka?

Miał być syn ale jest córka [emoji7]
Nic nie szkodzi, na serio jest idealna
Lekarze podczas cc opowiadają innym Panią że była tu dwa dni temu kobieta u której miał urodzić się syn a wyszła córka, stworzyłam im niezly temat i stalam się legendą[emoji41]

Napisane na WAS-LX1A w aplikacji Forum BabyBoom

Kitqa gratuluję
to Ci psikusa malutka zrobiła to chyba dlatego że chciałaś synka
Super że malutka jest już z Tobą
Czekam na zdjęcia i życzę dużo zdrówka

Kitqa wierze ze zrobiłaś zamieszanie w szpitalu [emoji23]
Czyli twoja lekarka to wrozka (bo pamietam jak to pisałaś hehe) a „prawdziwa” wrozka tez omylna!
Córka miała być i tyle [emoji7]

Ostatnia edycja:
reklama
Kitqa gratulacje! Piękny bożonarodzeniowy prezent ❤️
Kinga byłam jednak w środę bo mi przesunął, 6t1d był bałam się że nic nie będzie widać ale była krewetka 5,1 mm i biją ce serduszko! Wg usg 6t0d, wszystko ok nawet kartę ciąży mi założył jakoś szybko, w poprzedniej ciąży nie chciał przed 8 tyg zakładać. :)

Do góry