reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

A nie obawiasz się że będziesz mocno faworyzować swoją księżniczkę przez co chłopcy mogą się poczuć odrzceni?
Ja wiem że miłość matki się mnoży a nie dzieli. Ale jeśli coś czego bardzo się pragnie nagle staje się rzeczywiste czy nie zaczyna być najważniejsze. Co myślicie?

reklama
A nie obawiasz się że będziesz mocno faworyzować swoją księżniczkę przez co chłopcy mogą się poczuć odrzceni?
Ja wiem że miłość matki się mnoży a nie dzieli. Ale jeśli coś czego bardzo się pragnie nagle staje się rzeczywiste czy nie zaczyna być najważniejsze. Co myślicie?

Nie mam pojęcia ja będIe. W ogole to niech ta corka zostanie potwierdzona i wtedy zaczne o tym myśleć . Zawsze to najmłodsze jest faworyzowane. Jeszcze do tego byla by to pierwsza dziewczynka w rodzinie z.mojej strony. Alw mysle ze milosxi mi starczy dla kazdego z osobna bo kazde.z. moich dzieci jest inne i wyjatkowe na swój sposób

Z tą soją to chyba różnie bo ja przed ciążą z dziewczynką jadłam sojowe rzeczy w ogromnych ilościach bo jestem wege, z chłopakami mniej sojową dietę miałam. W ogole to myślałam ze soja obniża poziom testosteronu, chociaż jedząc jej tak dużo nie robiłam tego celowo, po prostu ogranizm się domagał. Kawy pilam tez sporo ale tyle samo przed chłopcami jak i dziewczynka.

Mama-synków, nie masz wyjścia jak tylko uwierzyć ze niedługo urodzisz córkę.
Miciurka, jeszcze poczytam o tej soji, w pliku excelowym ze statystykami znalazłam ten suplement, gdzieś czytalamze dziewczyny używała te soję w miejsce clo. Być może kwestia typy soji.
Imama, Teraz to mi dałaś do myślenia. Być może ten czynnik odrzucony od niedawna przez Atomic.Moze cos odkryła i teraz jednak proponuje aby to odstawić.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Gosica nie potrafię znaleźć już dokładnie postu o tym. Ale tu znalazłam o weganizmie.
Pink sway newbie with questions about vegan diet on LE
Link do: Pink sway newbie with questions about vegan diet on LE i wiadomo jak się trzyma limitów protein i tłuszczy to tak naprawdę można jeść wszystko. Ale tutaj pisze ze jednak zaleca tylko 2-3 w tyg soję i tofu:
1512852818-7f1dd2d8441db3ae-aaaaaa.jpeg

7u229jcg4s0byzyg.png

Imama, dzięki za linka i info. Wyluzuje z ta soja, nie ma co przedabrzac. Teraz musze się skupić i pomyśleć jak działać w kolejnym cyklu, czy brać clo czy lepiej w tym cyklu sobie podarować. Co byś mi radziła?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Dzień dobry :)
Ja ciągle czytam i analizuje Wasze wpisy i znalazłam coś o kotach... Czy one mają jakiś pośredni wpływ? Bardzo mnie to ciekawi bo jestem posiadaczką trzech cudownych futrzaków:)

reklama
Dziewczyny tak naprawde nie ma jednej złotej metody (a szkoda) , Ale co niektóre dziewczyny się wcale nie katuja świętami suplami i mają te dziewczynki ,

Ja generalnie jak pisałam z Atomic to mówiła mi że większość z tych rzeczy co używali już nie używają - bo miałam spisane wszystko co chce robić i sudafed i zyrtec i to i siamto ona tylko mi odp. Że tego już nikt nie praktykuje robi ciężko było zajsc a efekty znikome więc też to się zmienia jak w kalejdoskopie,

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry