reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Kitqa-a pokażesz buzię dzidzi? Po buzi tez pozna się płeć

Imama-z mężem mamy po 30 lat ,stwierdziliśmy ze wolimy mieć 10 letnie dzieci na nasze 40-tki a nie takie maluchy ;)

Zaraz spr ile mam dawek w mg

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Leeleeth ja tez fixuje mysle o tym caly czas :) bardzo bym chciala te córunie :) to teraz moje największe marzenie
Wcale Ci się nie dziwie, że już sie nie mozesz doczekac staran bo ja tez :)

Biedronka badanie mam dopiero na 16:00.
Leeleeth ja teraz mam moment ze się okaże wszystko czy coś to zadziałało. Tyle widzę wspaniałych i naprawdę mocnych planowań i synów z tego także sama mam mętlik. Nigdy się nie dowiemy czy to wogole działa czy to przypadek. Ale myśle spróbować warto. Miglam przy pierwszym synu kombinować. Ekspertem bym była. Wtedy super idę modyfikować wszystko.
Miciurka tez jestem takiego samego zdania! Ja mam 28 mąż 34 także tez chce mieć w miare odchowane przy 40 [emoji7]
Aleksandra czekamy na wieści. Oby było coś widać [emoji6] bo z tymi dziewczynkami to tak 100% nie dają jak przy chłopcach

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Ale wy cwaniary jesteście!! Szybko bajbiki zrobić odchować, a po czterdziestce drugą młodość przeżyć [emoji23][emoji23][emoji23]
A ja stara i głupia w pieluchy sie pcham [emoji23][emoji23][emoji23]
Ale co tam byle różowe były [emoji7]

Leelee "wykupić ten plan od Atomic dostosowany do mnie"-możesz troszkę szerzej o tym?:)
Kurcze, Wy wszystkie to takie młode jesteście. W ogóle ostatnio wszyscy dookoła mnie to młodsi...

u mnie, to raczej wszystko nastawione na chłopca stety, niestety;) może powinnam się zacząć starać o kolejnego, a tu bach i będzie niespodzianka? ;) ja jem podobnie chyba, co moja mam i siostra. Wszystkie luuuuubimyyyy kawę. Mięsko jem, ale nie tak, że garściami. Wiem, że jem za mało warzyw i owoców (to na pewno). Słodkie ciuciu też lubię, ale nie codziennie. Moja mama ma dwie córki, moja siostra jedną córeczkę, no a ja zupełnie inaczej, dlatego wnioskuję, że u mnie to od męża jednak bardziej zależy, a on: młodszy ode mnie,nie ma siostry (tylko bracia), chodzący testosteron. Myślicie, że mam szansę na córkę?
Kiedyś przeczytałam na jakimś forum (nie pamiętam, gdzie bo to już jakiś czas było), jakaś dziewczyna miała 5 synków i bardzo marzyła o córce. No i pisała, że ona tak chce, że będzie się chyba dalej starać, ale czy jest sens? I wtedy "życzliwe" grono dziewczyn odpisywało jej, że lepiej by sobie odpuściła, bo raczej nie ma szans na córkę...miłe były co nie?:errr:

Leeleeth może nam się jeszcze zachce przy 40dziestce Haha nigdy nie mówię nigdy!
Gorligor nie chodzi o to ze się szans nie ma, zawsze są 50/50. Nie wierze ze ktoś jest skazany na dana płeć. Nie wiem czy to od testosteronu zależy bo znam dużo mężczyzn łysych (co wskazuje na wysoki poziom testosteronu) a maja córki. Sam Bruce Willis ma np dwie itd. Chodzi o to ze porostu nie wolno chcec dziecka tylko z myślą ze to może będzie wymarzona dziewczynka/chłopczyk. A później rozczarowanie..... szanse są ale dzidziusia trzeba chcec obojętnie czy to syn czy córka [emoji7] i piszesz ze ona miała 5 synów i wątpię ze chciał szóstego syna chciała poprostu córkę a jak nie to co? Przecież tak można robić dzieci w nieskończoność i może się nie "udać"

Mi się wydaje ze niektórzy maja ogromna przewagę jednej płci w rodzinach i to widać po braciach/siostrach/ kuzynach. Znam takie gdzie są serio sami chłopcy albo same dziewczyny.
A co do próbowania w nieskończoność tez tego nie rozumiem. Tak jakby córki czy synowie się nie liczyli bo nie ma wymarzonej płci. Dobrze któraś z Was napisała ze liczy się chęć posiadania jeszcze jednego dziecka a jak będzie wymarzona płeć to super. W końcu jak ma się 5 synów to chyba nie marzy się o 6??
Dziewczyny ja mam dwoje i to parke i zastanawiam się nad 3 marzy mi się córka kolejna Ale nie wiem mam tyle obaw i pytań. W jakim wieku macie dzieci i ile ? Czy przy staraniach są to wasze drugie czy trzecie pociechy ? Jak w ogóle zapatrujecie się na troje dzieci. W końcu to już rodzina wielodzietna.

reklama
Do góry