reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama tak mam przeczucie że się nie udało, nie mam żadnych objawów nic kompletnie nic. Tempka nie wskazuje też aby coś było na rzeczy. Nawet test owu zrobiłam i kreska testowa jest dobrze widoczna ale nie tak jak kontrolna. Tak ze nie mam złudzeń.

Załączniki

• Screenshot_2017-10-10-10-04-24.png
    Screenshot_2017-10-10-10-04-24.png
    47,2 KB · Wyświetleń: 69
reklama
Marzycielka widzę ze temp w pierwszej fazie tez wyższa pewnie przez ten clo. Moim zdaniem on zaburza temp właśnie bardzo wiec nic straconego. Ja wierze ze może się udać i trzymam kciuki. Jeszcze czas aby temp się podwyższyła ja to w cyklach co zaszłam to wcale w FL nie milam odrazu wyższej tylko Ok 9-10 dnia była właśnie podwyższona Ala ciążowa [emoji7]
Ana zawsze mamy 50/50 szans na córeczkę. A czy coś pomaga to ja sama już nie wiem.
Mam nadzieje ze minie w ostatniej ciaz w 15 tc już było super. Wiec czekam te trzy tyg! Millo się odzywa i wszystko wporzadku. Antonia już dawno nie pisała

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

a co u andzelisi, przyszla mama czekala na dziewczynke okazal sie chlopiec tak? przepraszam ze sie tak dopytuje, ale nie dokopie sie za dlugo mnie nie bylo

imama ja w te moje 80 % nie bardzo wierze, bo tak dzieciatko siedzialo w sumie kleczalo:D ze naprawde ciezko dojzec bylo, raz na samolocie badal raz na lozko kazal sie przeniesc i nic uparte nie chcialo rozkraczyn nozek a ni sie obkrecic, tyle co mowil no nic nie wystaje wiec mozliwe ze dziewczynka tak na 80 % dlatego jak za miesiac okaze sie chlopiec nie bede zdziwiona:)

Przyszła mama będzie miała chłopca i andzelisia również [emoji4]
Ana życzę Ci z całego serca żeby potwierdziła się ta dziewczynka[emoji4]

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Ana zobaczysz będzie córka. Jeszcze twoja biochemiczna mogła naprawdę namieszać i przyczynić się na hormony dziewczynkowe.
Co do kołatań serca. Ja tez mam straszne. Ale mierzyłam cisnienie i mam mega niskie. I czytałam ze przy niskim właśnie są kołatania serca. Zalecono mi picie herbaty czarnej. Przyszłamama ma chłopczyka. Będzie starała się po porodzie o dziewczynkę [emoji6]

reklama
@aleksandra kaw czekamy na różowe wieści [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Niech sie posypią [emoji166][emoji166][emoji166]
Oby tylko starczyło dla mnie tej passy na róż
Ale czytając Was, mam trochę ciśnienie. I już bym chciała zaczynać.

Ja w tym całym planowaniu to wierze w zmianę biochemii i kobietki , zakwaszenie troszkę bo utrudnia jednak dotarcie do jaja, i obniżenie hormonów u faceta.
Tylko mam jakieś obawy, że ten mój to ma wyłącznie xy [emoji55]

Czytając Was mam co faz większy mętlik w głowie, i cieszę sie, że postanowiłam wykupić ten plan od Atomic dostosowany do mnie, bo samej co pewnie bym namieszała co nie miara [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry