reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Imama tak mam przeczucie że się nie udało, nie mam żadnych objawów nic kompletnie nic. Tempka nie wskazuje też aby coś było na rzeczy. Nawet test owu zrobiłam i kreska testowa jest dobrze widoczna ale nie tak jak kontrolna. Tak ze nie mam złudzeń.

Załączniki

• Screenshot_2017-10-10-10-04-24.png
    Screenshot_2017-10-10-10-04-24.png
    47,2 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Marzycielka widzę ze temp w pierwszej fazie tez wyższa pewnie przez ten clo. Moim zdaniem on zaburza temp właśnie bardzo wiec nic straconego. Ja wierze ze może się udać i trzymam kciuki. Jeszcze czas aby temp się podwyższyła ja to w cyklach co zaszłam to wcale w FL nie milam odrazu wyższej tylko Ok 9-10 dnia była właśnie podwyższona Ala ciążowa [emoji7]
Ana zawsze mamy 50/50 szans na córeczkę. A czy coś pomaga to ja sama już nie wiem.
Mam nadzieje ze minie w ostatniej ciaz w 15 tc już było super. Wiec czekam te trzy tyg! Millo się odzywa i wszystko wporzadku. Antonia już dawno nie pisała

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

a co u andzelisi, przyszla mama czekala na dziewczynke okazal sie chlopiec tak? przepraszam ze sie tak dopytuje, ale nie dokopie sie za dlugo mnie nie bylo

imama ja w te moje 80 % nie bardzo wierze, bo tak dzieciatko siedzialo w sumie kleczalo:D ze naprawde ciezko dojzec bylo, raz na samolocie badal raz na lozko kazal sie przeniesc i nic uparte nie chcialo rozkraczyn nozek a ni sie obkrecic, tyle co mowil no nic nie wystaje wiec mozliwe ze dziewczynka tak na 80 % dlatego jak za miesiac okaze sie chlopiec nie bede zdziwiona:)

Przyszła mama będzie miała chłopca i andzelisia również [emoji4]
Ana życzę Ci z całego serca żeby potwierdziła się ta dziewczynka[emoji4]

Napisane na LG-D722 w aplikacji Forum BabyBoom

Ana zobaczysz będzie córka. Jeszcze twoja biochemiczna mogła naprawdę namieszać i przyczynić się na hormony dziewczynkowe.
Co do kołatań serca. Ja tez mam straszne. Ale mierzyłam cisnienie i mam mega niskie. I czytałam ze przy niskim właśnie są kołatania serca. Zalecono mi picie herbaty czarnej. Przyszłamama ma chłopczyka. Będzie starała się po porodzie o dziewczynkę [emoji6]

reklama
@aleksandra kaw czekamy na różowe wieści [emoji1307][emoji1307][emoji1307]
Niech sie posypią [emoji166][emoji166][emoji166]
Oby tylko starczyło dla mnie tej passy na róż
Ale czytając Was, mam trochę ciśnienie. I już bym chciała zaczynać.

Ja w tym całym planowaniu to wierze w zmianę biochemii i kobietki , zakwaszenie troszkę bo utrudnia jednak dotarcie do jaja, i obniżenie hormonów u faceta.
Tylko mam jakieś obawy, że ten mój to ma wyłącznie xy [emoji55]

Czytając Was mam co faz większy mętlik w głowie, i cieszę sie, że postanowiłam wykupić ten plan od Atomic dostosowany do mnie, bo samej co pewnie bym namieszała co nie miara [emoji23][emoji23][emoji23]

Do góry