reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka, haha rób wszystko jakbyś robiła syna to wyjdzie Ci córka:)) no właśnie dlatego tu jestem bo może znajdę ten złoty środek na syna bo wydaje mi się że robiłam dużo a i tak okazało się że jednak to nie wystarczyło. Moja Pyza skończyła roczek miesiąc temu:)
Teraz Ty dawaj przepis na syna:)

Dziewczyny znalazłam taki kalendarz, sprawdza się Wam? córka moja się zgadza...
Link do: Chinese Baby Gender Predictor | Baby Gender Selection

reklama
Naomi, dzieci - super sprawa! Pewnie, że czasami i szału można dostać, ale w życiu nie chciałabym mieć jedynaka. Mi się marzy 5, ale i z 4 będę bardzo szczęśliwa. U nas z każdym kolejnym dzieckiem jest coraz fajniej i ciekawiej:) Także POLECAM!!!
Kitqa-wszystkiego naj naj, ja za to mam urodzinki w czwartek:p (18+ hak:p-no wiecie)
Imama-trzymam kciuki, by przede wszystkim było zdrowe i i tak do porodu! (ale oczywiście życzę córeczki. Jak Ci się udało, to może zostaniesz moim osobistym trenerem?:p)
styczeń-no też się przymierzam, bo fajnie by było mieć dzidzię we wrześniu, czy październiku (w końcu byłoby nie rogate zodiakalnie;)/choć oczywiście tam horoskopów nie czytam i nie wierzę/ tylko u mnie jak wiecie kiepawo ze zdrówkiem. Teraz byłam ponad 3 tyg.chora, zatoki jeszcze całkowicie niewyleczone, nie byłam już jakiś czas u gina, przeprowadziłam się z miasta na wioskę, więc musiałabym szybko na jakąś wizytę do miasta się zapisać (a nie mam na razie kiedy), no i oczywiście jeszcze nic nie robiłam odnośnie zwiększenia szansy na księżniczkę. Także same widzicie jestem w tyle ehh aha i jeszcze muszę zrobić badania na tsh :/

kinga_1 nie wierz w zadne pierdoly : ) to tak w skrocie ;) z córką kalendarz sprawdził się, teraz plazuje że będzie syn a nie będzie :p czyli 50/50
Biedronka, Imama, gorligorligor dziekuję za życzenia :* to nasza 3 rocznica ślubu choć jesteśmy ze sobą 11 lat (w styczniu pyknie 12[emoji33]) po prostu dlugo testowalam przyszlego męża [emoji14] haha

Miciurka looknij no na priv

Kitqa my w tym roku tez 3 lata po ślubie a jesteśmy 10 lat razem [emoji7] tez sprawdzałam Haha
Mikallo mam nadzieje ze na wizycie wszystko wporzadku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mi się wydaje ze niektórzy maja ogromna przewagę jednej płci w rodzinach i to widać po braciach/siostrach/ kuzynach. Znam takie gdzie są serio sami chłopcy albo same dziewczyny.
A co do próbowania w nieskończoność tez tego nie rozumiem. Tak jakby córki czy synowie się nie liczyli bo nie ma wymarzonej płci. Dobrze któraś z Was napisała ze liczy się chęć posiadania jeszcze jednego dziecka a jak będzie wymarzona płeć to super. W końcu jak ma się 5 synów to chyba nie marzy się o 6??
Dziewczyny ja mam dwoje i to parke i zastanawiam się nad 3 marzy mi się córka kolejna Ale nie wiem mam tyle obaw i pytań. W jakim wieku macie dzieci i ile ? Czy przy staraniach są to wasze drugie czy trzecie pociechy ? Jak w ogóle zapatrujecie się na troje dzieci. W końcu to już rodzina wielodzietna.
też myslę nad trzecim, ale raczej za kilka lat ;-) i w sumie jakby była dziewczynka to by miała pokój z córką, bo między tym trzecim dzieckiem a synkiem to już będzie za duża róznica wieku na wspólny pokój i byłby problem :) gdyby nie to, to byłoby mi obojętnie jaka płeć bo dzieci się kocha niezależnie od płci :-)

reklama
Kitqa my w tym roku tez 3 lata po ślubie a jesteśmy 10 lat razem [emoji7] tez sprawdzałam Haha
Mikallo mam nadzieje ze na wizycie wszystko wporzadku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@kitqa gratulacje i wszystkiego naj z okazji rocznicy,
@Imama tez ładny wynik, tez testowałam męża przed sporo [emoji6]
Ja z moim w przeszłym roku będziemy obchodzić 20 rocznice [emoji23][emoji23][emoji23]i chciałabym już z brzuszkiem byc [emoji55]tak mi sie marzy [emoji7]

Naomi, dzieci - super sprawa! Pewnie, że czasami i szału można dostać, ale w życiu nie chciałabym mieć jedynaka. Mi się marzy 5, ale i z 4 będę bardzo szczęśliwa. U nas z każdym kolejnym dzieckiem jest coraz fajniej i ciekawiej:) Także POLECAM!!!
Kitqa-wszystkiego naj naj, ja za to mam urodzinki w czwartek:p (18+ hak:p-no wiecie)
Imama-trzymam kciuki, by przede wszystkim było zdrowe i i tak do porodu! (ale oczywiście życzę córeczki. Jak Ci się udało, to może zostaniesz moim osobistym trenerem?:p)
styczeń-no też się przymierzam, bo fajnie by było mieć dzidzię we wrześniu, czy październiku (w końcu byłoby nie rogate zodiakalnie;)/choć oczywiście tam horoskopów nie czytam i nie wierzę/ tylko u mnie jak wiecie kiepawo ze zdrówkiem. Teraz byłam ponad 3 tyg.chora, zatoki jeszcze całkowicie niewyleczone, nie byłam już jakiś czas u gina, przeprowadziłam się z miasta na wioskę, więc musiałabym szybko na jakąś wizytę do miasta się zapisać (a nie mam na razie kiedy), no i oczywiście jeszcze nic nie robiłam odnośnie zwiększenia szansy na księżniczkę. Także same widzicie jestem w tyle ehh aha i jeszcze muszę zrobić badania na tsh :/

Jesteś pierwsza osoba, której marzy sie duża rodzina [emoji23] która tutaj na bb spotkałam. Wszaycy zazwyczaj sie dziwią jak można mieć więcej niż trzy [emoji15]
I pytają czemu chce mieć tak dużo dzieci i z czym mam problem (w sensie chyba ze z głowa [emoji57])
A ja chce mieć kolejne dziecko, fajnie jakby to była dziewczynka ale chłopaczka tez będę uwielbiać widzę po Emilku.
W tej ciąży mi wkręcali na pocztaku, że będzie dziewczynka. Sama na początku w to uwierzyłam. Ale na nad genetycznych, ( tam gdzie Ty jedziesz @Imama) mi od razu doktor powiedział, że chłopczyk i nie poczułam rozczarowania tylko radość. Można mieć pięciu chłopców i chcieć kolejnego [emoji6]

Mój Emil zjadł o 21 i do tej pory spi i nie chce cyca. Z jednej strony fajnie, a z drugiej mam stresa, że cos jest nie tak...

atdc9vvjktz16vlw.png

Do góry