reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Miciurka, haha rób wszystko jakbyś robiła syna to wyjdzie Ci córka:)) no właśnie dlatego tu jestem bo może znajdę ten złoty środek na syna bo wydaje mi się że robiłam dużo a i tak okazało się że jednak to nie wystarczyło. Moja Pyza skończyła roczek miesiąc temu:)
Teraz Ty dawaj przepis na syna:)

Dziewczyny znalazłam taki kalendarz, sprawdza się Wam? córka moja się zgadza...
Link do: Chinese Baby Gender Predictor | Baby Gender Selection

reklama
Naomi, dzieci - super sprawa! Pewnie, że czasami i szału można dostać, ale w życiu nie chciałabym mieć jedynaka. Mi się marzy 5, ale i z 4 będę bardzo szczęśliwa. U nas z każdym kolejnym dzieckiem jest coraz fajniej i ciekawiej:) Także POLECAM!!!
Kitqa-wszystkiego naj naj, ja za to mam urodzinki w czwartek:p (18+ hak:p-no wiecie)
Imama-trzymam kciuki, by przede wszystkim było zdrowe i i tak do porodu! (ale oczywiście życzę córeczki. Jak Ci się udało, to może zostaniesz moim osobistym trenerem?:p)
styczeń-no też się przymierzam, bo fajnie by było mieć dzidzię we wrześniu, czy październiku (w końcu byłoby nie rogate zodiakalnie;)/choć oczywiście tam horoskopów nie czytam i nie wierzę/ tylko u mnie jak wiecie kiepawo ze zdrówkiem. Teraz byłam ponad 3 tyg.chora, zatoki jeszcze całkowicie niewyleczone, nie byłam już jakiś czas u gina, przeprowadziłam się z miasta na wioskę, więc musiałabym szybko na jakąś wizytę do miasta się zapisać (a nie mam na razie kiedy), no i oczywiście jeszcze nic nie robiłam odnośnie zwiększenia szansy na księżniczkę. Także same widzicie jestem w tyle ehh aha i jeszcze muszę zrobić badania na tsh :/

kinga_1 nie wierz w zadne pierdoly : ) to tak w skrocie ;) z córką kalendarz sprawdził się, teraz plazuje że będzie syn a nie będzie :p czyli 50/50
Biedronka, Imama, gorligorligor dziekuję za życzenia :* to nasza 3 rocznica ślubu choć jesteśmy ze sobą 11 lat (w styczniu pyknie 12[emoji33]) po prostu dlugo testowalam przyszlego męża [emoji14] haha

Miciurka looknij no na priv

Kitqa my w tym roku tez 3 lata po ślubie a jesteśmy 10 lat razem [emoji7] tez sprawdzałam Haha
Mikallo mam nadzieje ze na wizycie wszystko wporzadku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Mi się wydaje ze niektórzy maja ogromna przewagę jednej płci w rodzinach i to widać po braciach/siostrach/ kuzynach. Znam takie gdzie są serio sami chłopcy albo same dziewczyny.
A co do próbowania w nieskończoność tez tego nie rozumiem. Tak jakby córki czy synowie się nie liczyli bo nie ma wymarzonej płci. Dobrze któraś z Was napisała ze liczy się chęć posiadania jeszcze jednego dziecka a jak będzie wymarzona płeć to super. W końcu jak ma się 5 synów to chyba nie marzy się o 6??
Dziewczyny ja mam dwoje i to parke i zastanawiam się nad 3 marzy mi się córka kolejna Ale nie wiem mam tyle obaw i pytań. W jakim wieku macie dzieci i ile ? Czy przy staraniach są to wasze drugie czy trzecie pociechy ? Jak w ogóle zapatrujecie się na troje dzieci. W końcu to już rodzina wielodzietna.
też myslę nad trzecim, ale raczej za kilka lat ;-) i w sumie jakby była dziewczynka to by miała pokój z córką, bo między tym trzecim dzieckiem a synkiem to już będzie za duża róznica wieku na wspólny pokój i byłby problem :) gdyby nie to, to byłoby mi obojętnie jaka płeć bo dzieci się kocha niezależnie od płci :-)

reklama
Kitqa my w tym roku tez 3 lata po ślubie a jesteśmy 10 lat razem [emoji7] tez sprawdzałam Haha
Mikallo mam nadzieje ze na wizycie wszystko wporzadku

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@kitqa gratulacje i wszystkiego naj z okazji rocznicy,
@Imama tez ładny wynik, tez testowałam męża przed sporo [emoji6]
Ja z moim w przeszłym roku będziemy obchodzić 20 rocznice [emoji23][emoji23][emoji23]i chciałabym już z brzuszkiem byc [emoji55]tak mi sie marzy [emoji7]

Naomi, dzieci - super sprawa! Pewnie, że czasami i szału można dostać, ale w życiu nie chciałabym mieć jedynaka. Mi się marzy 5, ale i z 4 będę bardzo szczęśliwa. U nas z każdym kolejnym dzieckiem jest coraz fajniej i ciekawiej:) Także POLECAM!!!
Kitqa-wszystkiego naj naj, ja za to mam urodzinki w czwartek:p (18+ hak:p-no wiecie)
Imama-trzymam kciuki, by przede wszystkim było zdrowe i i tak do porodu! (ale oczywiście życzę córeczki. Jak Ci się udało, to może zostaniesz moim osobistym trenerem?:p)
styczeń-no też się przymierzam, bo fajnie by było mieć dzidzię we wrześniu, czy październiku (w końcu byłoby nie rogate zodiakalnie;)/choć oczywiście tam horoskopów nie czytam i nie wierzę/ tylko u mnie jak wiecie kiepawo ze zdrówkiem. Teraz byłam ponad 3 tyg.chora, zatoki jeszcze całkowicie niewyleczone, nie byłam już jakiś czas u gina, przeprowadziłam się z miasta na wioskę, więc musiałabym szybko na jakąś wizytę do miasta się zapisać (a nie mam na razie kiedy), no i oczywiście jeszcze nic nie robiłam odnośnie zwiększenia szansy na księżniczkę. Także same widzicie jestem w tyle ehh aha i jeszcze muszę zrobić badania na tsh :/

Jesteś pierwsza osoba, której marzy sie duża rodzina [emoji23] która tutaj na bb spotkałam. Wszaycy zazwyczaj sie dziwią jak można mieć więcej niż trzy [emoji15]
I pytają czemu chce mieć tak dużo dzieci i z czym mam problem (w sensie chyba ze z głowa [emoji57])
A ja chce mieć kolejne dziecko, fajnie jakby to była dziewczynka ale chłopaczka tez będę uwielbiać widzę po Emilku.
W tej ciąży mi wkręcali na pocztaku, że będzie dziewczynka. Sama na początku w to uwierzyłam. Ale na nad genetycznych, ( tam gdzie Ty jedziesz @Imama) mi od razu doktor powiedział, że chłopczyk i nie poczułam rozczarowania tylko radość. Można mieć pięciu chłopców i chcieć kolejnego [emoji6]

Mój Emil zjadł o 21 i do tej pory spi i nie chce cyca. Z jednej strony fajnie, a z drugiej mam stresa, że cos jest nie tak...

atdc9vvjktz16vlw.png

Do góry