reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

reklama
Witajcie o poranku ;)
Biedronka, @ nadal brak. Kolejny cykl będzie na luteinie bo faza poowulacyjna jest zdecydowanie za długa ;(
Imama,jutro wielki dzień. Mam nadzieje, ze zobaczysz nuba ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Miciurka kurde ja to mam sklerozę do tych dawek. Ale widzę ze bierzesz się do pracy, bardzo się cieszę! Wiec chyba decyzja podjęta [emoji7]
Ja wszystko dawałam w jeden tabletce bo mój mąż nie bardzo na taka ilość tabletek. Wiec jak najwiecej dozwolonych mg w jednej przyjmował.
Lukrecję chyba 800 mg w jeden tabletce ale myśle lepiej dwie po 450mg brać. Ale doczytaj bo już nie mam opakowania i naprawdę nie wiem. Gosica ile dajesz mężowi? Bo mój już nie bierze.
OLE dawałam jednak Biedronka 750mg 20% bo teraz patrzę ze mam opakowanie.
A szyszek chmielu:
Link do: COLFARM SZYSZKA CHMIELU STRES NERWY DOBRY SEN jedna tabletkę. Ja nie przekraczałam nigdy norm z opakowania nawet jak pisali ze większe dawki na forach. Mój brał wiele miesięcy i nie chciałam przesadzić.
Biedronka stres mam. I to taki podzielony bo boje się czy wszystko Ok. A z drugiej str tego siusiaka tez się boje hehe ze jednak teraz tak fajnie żyć nadzieja ze to córka a tak się szykuje jednak na coś odstającego bo to zbyt piękne poprostu wszystko!
Aleksandra kciuki wielkie odemnie. Wracaj z różowymi wiadomościami [emoji166]
Marzycielka oczywiscie [emoji6] tu masz mój wykresik:
1507620484-aaaaaa.jpeg

A jak tam twoja temperatura? Czujesz coś, jakieś przeczucia ze jednak się udało?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Imama musi u Ciebie być róż :)

Zamowilam to OLE 400MG bo tylko takie w gemini mają 60 kaps. To nic dostanie po 2 dziennie bo mozna 1,2 kaps na dzien. A moze sie uda w pierwszym cyklu i nie trzeba bedzie domawiac :)

Jesli chodzi o samo zajscie w ciaze to ja z suplementow najbardziej wierze w ten inofolic, przez to juz z miesiac pije

Ana seksy częsciej niż przy chlopcach tzn?
tak seksy byly czesciej, bo przy chlopcach jeden strzal, a teraz blisko owulacji prawie codziennie.
Mikallo to gratuluje :)
imama nadal mecza cie mdlosci? mnie glowa bolala tak okolo 15 tyg do 18 strasznie potem przeszlo dwa tyg sie meczylam za to mam kolatania serca od trzech tyg i jakies takie niespokojne to moe serce jest dal mi w sobote ziolowe tabletki z glogiem jestem kroliczkiem doswiadczalnym, bo niby to nowy lek mam za miesiac powiedziec czy dziala.
Ktoras pytala o arginine i imbir ja mojego faszerowalam ,bo myslalam ze ma problemy z erekcja :p bo jak dochodzilo do konkretnych dni w cyklu to maz dawal plame, a cynk i arginina dodatkowo na jakosc plemniczkow dzialala wiec jadl 3 - 4 miesiace, a na koniec mial salfazin w szczesliwym cyklu, ale one pewnie jeszcze nie zdazyly pomoc bo proces produkcji spermy trwa 3 mce chyba.
Monia to bede ci kibicowala, trzymam kciuki mocniutko!!!
Biedronka pytalas w ktorym jestem tyg? w 21 tak jestem po polowkowym ,
a testu glukozy nie mialam, nikt mi nic nie powiedzial ostatnio i nastepnym razem mam przyjsc na czczo za miesiac dopiero.
Widze nowe staraczki to sie witam i zycze powodzenia :)

Biedronka trzymam Cię za słowo [emoji7] róż musi być!
Ana wczoraj straszne mdłości. Biorę wit b6 i po niej naprawdę lepiej. Ostatnio nie brałam bo już prawie czwarty miesiąc wiec myślałam ze minie ale dupa nadal są i mega mocne bez witaminy! Głowa do teho doszła właśnie. W nocy nawet spać nie umie jak nie mdłości to głowa. Ale myśle jeszcze pare tyg i minie. Mam teraz 12 tv.

Miciurka, daje swojemu mezowi te same szyszki chmielu 1 tab wieczorem, dodatkowo OLE swansona 750 mg, jedna tabletka, czasem daje tez OLE w płynie ale średnio to smakuje, lukrecja swanson 750 mg tez jedna tabletka. Mój mąż bierze ole i lukrecję OK.4,5 mies, 2 -3 tyg temu dodałam szyszki. Super ze plan jest ze od stycznia staracie się o córkę! Brawo [emoji7]
Aleksandra, czekamy na różowe wieści ;)

reklama
Aleksadra dopiero doczytalam ze masz dzis wizyte kciuki mocno zacisniete. :)
imama wspolczuje bardzo tych mdlosci i boli. jestes w 12 tyg ? to minie za chwile oby zycze ci tego. U mnie jesli okaze sie na 100 % ze dziewczynka to nic innego nie moglo zawazyc jak te seksy czeste.

Do góry