reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Hej dziękuję ślicznie za kciuki :) jednak tak jak myslam dziś niczego się nie dowiem. Zbadał mi szyjke i zobaczyl serduszko. Jak zaczęłam pytać o płeć to powiedział że na następnej wizycie po 20 tygodniu będziemy robić szczegółowe badania. Nic dziś zapisuję się na 2 badania prenetalne które powinnam mieć za około 2 tygodnie. Bo z miesiączki mam 18 tydzień.
Imama kciuki za Twoja wizytę jutro! :)

reklama
Naomi ja uważam, że dzieci to szczęście i nieważne czy podoba się sąsiadowi, że masz dwoje czy troje a nie daj Bóg więcej dzieci. Moja znajoma urodziła kilka miesięcy temu czwarte i jak widziałam wzrok ludzi dowiedziawszy się o czwartej ciąży to mnie coś ruszało. są szczęśliwi, dzieci są zdrowe. Wiem, że masz obawy przed trzecim, ale wg mnie trójka to taka fajna ilość. Pomyśl jak za 20 lat będzie Ci miło, bo jak nie z pierwszym to z drugim lub trzecim porozmawiasz:) ja mam dwie siostry czyli było nas trzy, mój mąż miał 3 siostry czyli u nich czwórka. Pamiętam że zawsze chciałam trójeczkę mieć. Dwójka to takie absolutne minimum:) Także głowa do góry, rozpoczynaj staranka;)

Imama czekam z niecierpliwością na jutrzejsze wieści:)

Jestem jeszcze nowicjuszką na forum, ale w miarę możliwości śledziłam Was od roku kiedy to urodziłam córeczkę. Oczywiście wiele stron ominęłam bo nie sposób było być na bieżąco przy tak malutkim bobasku i mogę nie kojarzyć która z Was jakiego dzieciaczka pragnęła ale życzę każdej spełnienia marzeń odnośnie płci a tak jak napisała jedna z Was wyżej najważniejsze zdrowe i jasne że będziemy je kochać ale dlaczego tak przy okazji nie zrobić czegoś aby taki malutki szczegół jak płeć się spełnił. Ja mam córcię mimo że liczyłam bardzo na synka i nie wyobrażam sobie żeby mogło jej nie być. Nie oznacza to faktu iż będę próbować na synka jeszcze:) zaczynam od stycznia:) widzę że jakby się nam wszystkim udało chętnym na styczeń to w październiku byłby wysyp maluszków:))))

@aleksandra_kow szkoda, że nic Ci nie powiedział, najgorsza ta niewiedza!
@Imama kciuki za jutro! O ktorej masz wizytę?

Kto następny testuje? Trzymam kciuki za dwie kreseczki no i wymarzoną płeć ;)

Ja dzis mam kolejne połówkowe, tym razem prywatnie. Oby mały pokazał główkę. Trzymajcie proszę kciuki bo mam dużego stresa...

Aleksandra dobrze ze zobaczył chociaż serduszko. Dziwne ze nie chciał płci ale może faktycznie jak już za dwa tyg wizyta to dlatego. Na połówkowych jednak szczegółowe robią to usg.
Trzymajcie trzymajcie za mnie bo ja na 16 jutro!
Mikallo trzymam za twoja dzidzie niech wszystko będzie wporzadku!

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Naomi ja jak zobaczyłam teraz jak się wychowuje rodzeństwo razem zachciałam trójki. I tak szybko realizuje to [emoji7] obawy są. Bo mój najmłodszy będzie miał pewnie bunt dwulatka jak trzeci się urodzi wiec bać się boje ale już postanowione Haha

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

aleksandra_kow no szkoda
że lekarz nie chcial spojrzec na plec:/ tak to czasem bywa, moze i lepiej ominie cie spekulacja, a dwa tygodnie szybko mina;)
Mikallo [emoji1307] za wizyte! Oby maluszek chcial wspolpracowac [emoji1303]
Imama nic sie nie stresuj przed wizytą, ponieważ jutro jest szczesliwa data mego zamąż pojscia [emoji6] także w taki piękny dzień spodziewaj sie tylko dobrych wiesci [emoji166]

Mnie się wydaje ze takie promowanie a nóż się uda to po prostu tkwienie w tym marzeniu posiadania tej córki czy syna,ta chęć ponad wszystko ,nie znaczy to że poprzednie dzieci gorsze tylko to juz lekko desperacja.. ;)

Naomi-ja zawsze chcialam mieć trójkę mąż chce 4 [emoji23], (czubek) ;) , ja mam dwóch synów 4 lata i 9 mies niedługo będzie miał marzy mi się Corka na dobitke ;)

Kinga - ja też zaczynam w styczniu :) , tylko na córe :) , poradz jak ja zrobić a ja Ci poradzę z synem [emoji23][emoji23]

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry