reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja ostatnio tu cisza była to dzisiaj zes cię naszkrobaly.
Gosica mój mąż brał lukrecję z przerwami 7,5 miesiąca. Nie robiłam mu badań bo nie chciałam się zdenerwować jakby jednak miał wysoki T.
Kruszynka przykro mi ze @ przyszła. Najlepiej zwieszać pH w pochwie do Ok 7-8. Tu w de mamy do kupienia takie żele w aptece może zapytaj czy tez nie dostaniesz w Polsce. Poprawia on śluz płodny i utrzymuje sprzyjające środowisko w pochwie.
Buniczek tak mam wizytę już teraz w czwartek. A wyobraźcie sobie ze moja mama była u wróżki i jej powiedziała ze ja będzie miała 4 dzieci: i nie wie czy teraz na raz bliźniaki czy w przyszłości. I szok bo wiem ze chciałam podwiązać jajniki po tej ciąży.
Jeśli chodzi o owufriend i inne aplikacje to zawsze pokazują już owulacje PO. Czyli jak są trzy wyższe temperatury. Nie ma możliwości przewidzenia owu. Ewentualnie jak się ma regularne cykle można przypuszczać ze owu będzie w danym dniu( jak co miesiąc)
Przyszłamama Kitqa kciuki za wizyty.
Kitqa podrzucę Ci co i jak na chłopca jak już się okaże ze córa. Bo uwierz nie chce Ci robić nadzieji ale bardzo dużo córeczek okazało się na porodzie synami [emoji6]
Igusia gratulacje córeczki.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki kochane napiszcie proszę jak stosować wiesiołka i siemię na lepszy śluz. U mnie jakoś z tym kiepsko.

Wiesiołka brałam 1 tabl dziennie do spodziewanej owu, już w pierwszym (i ostatnim) cyklu mi śluz mega poprawił.

f2w39jcg9iht6up5.png

Ja nie powiem ze nie ale stresuje się ta wizyta chociaż z drugiej strony chyba wole wiedzieć niż tyle czasu się łudzić ze a nuz lekarz się pomylił :unsure:
Andzelisia jak tam po wizycie?

Przyszłamama kciuki za ta upragniona córeczkę. Tak jak piszesz lepiej wiedzieć niż co chwile kombinować. Napewno w środę już się dowiesz.
Andzelisia dzisiaj miałaś wizytę czy jutro dopiero?
Sanzak doczytałam ze jednak @ przyszła. Jak nie stosujesz to postaraj się może zaraz po starankach poleżeć przynajmniej godzinkę (najlepiej cała noc) na brzuchu. Podobno to dużo daje. I niech mąż tez unika ciepłych kąpieli/prysznicu przed staraniami żeby nie zmniejszać ilości plemników

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Leeleeth dzięki.
Imama @ jeszcze nie przyszla. Zawsze lezakuje po staraniach chociaż faktycznie nie na brzuchu. Spróbuję.
My marzymy o dziewczynce ale wydaje mi się, że te wszystkie sposoby zmniejszaja szansę ogólnie.

Do góry