PrzyszłaMama87
Fanka BB :)
Igusia nie martw się nie zapas tylko ciesz ciąża i wymarzona córeczka a czy mogłabyś wstawić zdjęcie swojej dzidzi z 16 tygodnia?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety @ przyszła .Kruszynka za dwie kreseczki może to już już zaciskam też kciuki
Andzelisia kciuki za jutrzejszą wizytę i życzę Ci tej upragnionej córci bo wspaniałych synów już masz a jak to chłopiec to niech będzie twoją czarną perełką
Imama ty w czwartek wizytujesz więc nadal trzymam kciuki za dwa piękne i pełne pęcherzyki z zarodkami żeńskimi
Przyszła mama tobie też życzę tej córci bo syna już masz a jeśli to chłopiec to napewno będzie to najprzystojniejszy facet i napewno sprawi że pokochasz go tak bardzo że będziesz dziękować Bogu że Ci go dał
Kruszynka za dwie kreseczki może to już już zaciskam też kciuki
Dziewczyny ja również polecam siemię lniane ja gotowałam ziarenka w całości i robiłam to dość gęste nawet trochę kiślowate polecam
A jakość plemników w znacznym stopniu poprawia Salfazin
Kiedyś pisałyście o witaminach ja stosowałam femibion z kwasem dha i moja córa urodziła się malutka 3090 ale brałam również elevit bo to są jedyne witaminy zarejstrowane jako lek a nie suplement i zawierają faktycznie tą zawartość witamin jaka jest podana na opakowaniu
Mara-tha a co u Ciebie nic a nic się nie odzywasz? Pozdrawiam
Leleeth a ty który już tydzień ciąży? Już niedługo będziemy Ci gratulować synusia U mnie też miało być że nie donoszę ciąży do końca a w końcu urodziłam w 39 tygodniu i pewnie tak będzie i u Ciebie ale już trzymam kciuki za szybki i bezbolesny poród
Jeżeli chodzi o leżenie po wszystkim to ja opierałam nogi o ścianę i tak leżałam przez jakiś czas u mnie to pomagało bo mam znaczne tylozgięcie
@Imama kto wie moze i sie chowaja u ciebie blizniaki teraz z taka betą ciekawe czy wrozka prawde mowi zobaczymy w czwartek, w kazdym razie bylas juz w blizniaczej, moze to widziala, a ostatnio czytalam na temat poronien w zwiazku ze sprawa mojej szwagierki i przeczytalam cos ładnego ze "dzieci ktore tracimy one nie umieraja, one zmieniaja date urodzin" jakos tak lzej mi sie na sercu zrobilo ciut