reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Ja ostatnio tu cisza była to dzisiaj zes cię naszkrobaly.
Gosica mój mąż brał lukrecję z przerwami 7,5 miesiąca. Nie robiłam mu badań bo nie chciałam się zdenerwować jakby jednak miał wysoki T.
Kruszynka przykro mi ze @ przyszła. Najlepiej zwieszać pH w pochwie do Ok 7-8. Tu w de mamy do kupienia takie żele w aptece może zapytaj czy tez nie dostaniesz w Polsce. Poprawia on śluz płodny i utrzymuje sprzyjające środowisko w pochwie.
Buniczek tak mam wizytę już teraz w czwartek. A wyobraźcie sobie ze moja mama była u wróżki i jej powiedziała ze ja będzie miała 4 dzieci: i nie wie czy teraz na raz bliźniaki czy w przyszłości. I szok bo wiem ze chciałam podwiązać jajniki po tej ciąży.
Jeśli chodzi o owufriend i inne aplikacje to zawsze pokazują już owulacje PO. Czyli jak są trzy wyższe temperatury. Nie ma możliwości przewidzenia owu. Ewentualnie jak się ma regularne cykle można przypuszczać ze owu będzie w danym dniu( jak co miesiąc)
Przyszłamama Kitqa kciuki za wizyty.
Kitqa podrzucę Ci co i jak na chłopca jak już się okaże ze córa. Bo uwierz nie chce Ci robić nadzieji ale bardzo dużo córeczek okazało się na porodzie synami [emoji6]
Igusia gratulacje córeczki.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Dziewczynki kochane napiszcie proszę jak stosować wiesiołka i siemię na lepszy śluz. U mnie jakoś z tym kiepsko.

Wiesiołka brałam 1 tabl dziennie do spodziewanej owu, już w pierwszym (i ostatnim) cyklu mi śluz mega poprawił.

f2w39jcg9iht6up5.png

Ja nie powiem ze nie ale stresuje się ta wizyta chociaż z drugiej strony chyba wole wiedzieć niż tyle czasu się łudzić ze a nuz lekarz się pomylił :unsure:
Andzelisia jak tam po wizycie?

Przyszłamama kciuki za ta upragniona córeczkę. Tak jak piszesz lepiej wiedzieć niż co chwile kombinować. Napewno w środę już się dowiesz.
Andzelisia dzisiaj miałaś wizytę czy jutro dopiero?
Sanzak doczytałam ze jednak @ przyszła. Jak nie stosujesz to postaraj się może zaraz po starankach poleżeć przynajmniej godzinkę (najlepiej cała noc) na brzuchu. Podobno to dużo daje. I niech mąż tez unika ciepłych kąpieli/prysznicu przed staraniami żeby nie zmniejszać ilości plemników

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Leeleeth dzięki.
Imama @ jeszcze nie przyszla. Zawsze lezakuje po staraniach chociaż faktycznie nie na brzuchu. Spróbuję.
My marzymy o dziewczynce ale wydaje mi się, że te wszystkie sposoby zmniejszaja szansę ogólnie.

Do góry