reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Przyszlamama.
Na wstępnie powiem ze w to nie wierze :) choc chcialbym aby ta przepowiednia spelnila sie ![emoji51] ale na początku obraczka zaczela sie krecic, potem wahala i teraz nie jetem pewna czy ruch wahadlowy zostal wyhamowany i ponownie zaczal sie mocno wahać czy to byla kontynuacja poprzedniego ruchu :)
A gdybym chciala zrobic ten test komus innemu, to wykonuje to obraczka tej osoby ? I czy mezczyzna tez mozna ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Tak możesz swoją obrączka i mężczyznom tez się to robi bo mojemu K wyszło to samo co u mnie ;)

reklama
Wzielam 2 globulki ale czy pomaga to nie wiem.bo rano mnie tam strasznie swedzialo mam jeszcze e wiec pewnie je zuzyje.kupilam dzis tez tantum rosa o sie podmywam.a powiedz mi kiedy mialas ostatnia@ i na kiedy masz termin.Bo z tego co pamietam to ty chyba podobnie jak ja mialas @ tylko u mnie owul byla pozniej???
O Tamtum Rosa tez muszę kupić. Ostatnia @ miałam 11.05, termin porodu prawdopodobnie bedzie 18.02.18 choc babyfriend wyznaczyl mi na 15.02. A jak u Ciebie?

Mikallo zawieszasz obrączkę na nitce, zaciskasz ją w lewej dłoni i puszczasz żeby była w bezruchu potem ona sama zaczyna albo ruszać się wahadłowo co wróży syna a okrężne ruchy wróżą córkę ;)
Imama No właśnie ja tez byłam zdziwiona ze tylu osobom się to sprawdziło i koleżanka najpierw mi wróżyła wyszło ze mam syna a druga będzie corka potem wróżyła mojemu K i wyszło pierwszy syn (ma syna z pierwszego małżeństwa) a druga corka i obydwu nam po dwójce dzieci obrączka stanęła w miejscu co oznacza ze więcej dzieci mieć nie będziemy ;) wiadomo nie każdemu się to sprawdza jak ze wszystkim myśle :)
A ta wrozba jest tylko dla ciezarnych zeby sparawdzic jak plec moeszka w brzuszku? Czy tez
O Tamtum Rosa tez muszę kupić. Ostatnia @ miałam 11.05, termin porodu prawdopodobnie bedzie 18.02.18 choc babyfriend wyznaczyl mi na 15.02. A jak u Ciebie?
Dobrze pamietalam ze podobnie :-) ja @ mialam 12 maja..Z tym ze owul jakos 31 maj.u mnie wychodzi z @ na 16 luty ale ja zawsze pozniej rodzilam jak termin z @ .Raczej byl to termin z usg :-).wizyte mam dopiero 27 czerwca czyli bedzie jakos 6 /7tydz :-)

Buniczek zdrowka dla Syna!!!
Leeleeth pieknie wygladasz:*
Antonia super brzuszek:*
Elena juz 3 msc?o rety:)Czas leci!!
Maziajka ma chyba 22:))
Przyszlamama u mnie nie dziala ta wrozba:p

Kurde sie bardzo zmartwilam..Mam b.liczne bakterie w moczu,nablonki plaskie,pasma sluzu i 4-6 leukocytow;(

Wizyte mam we wtorek.
W pon powtorze mocz i posiew zrobie:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Gin coś przepisze i będzie po sprawie :-)

xnw40tc7sy506vxn.png

Slyszalam o tej wrozbie obraczka juz dawno, nawet sobie nie raz robilysmy z dziewczynami w pracy... Mnie sie to nie sprawdza... Wielu osoba sie nie spawadza ale czesci pewnie sie sprawdzi tak jak chinskie kalendarze i inne takie ;)

@andzelisia to bedziemy podobnie rodzić ;) Jak dla mnie bebyfrend jakos dziwnie wylicza bo wedlug niego mam termin na 15.02 (owulacje miałam 23.05 czyli 8 dni przed Toba ;)) liczac stara metodą termin ostatniej miesiączki czyli 11.05 -3m-c + 1 rok +7dni wychodzi mi 17.02.2018 ale wiadomo, że dzieciaczki i tak wyjdą kiedy będą gotowe :D

Hej. Mam pytanie jak miałam owulacje o piatek, sobota albo niedziela to czy jak jutro bym poszła na rendgena zębów to by coś zaszkodziło? Dziękuję za odpowiedzi :)
Snily mi sie dzisiaj dwie piękne czerwone kreski na teście ciążowym :)

Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Mam pytanie jak miałam owulacje o piatek, sobota albo niedziela to czy jak jutro bym poszła na rendgena zębów to by coś zaszkodziło? Dziękuję za odpowiedzi :)
Snily mi sie dzisiaj dwie piękne czerwone kreski na teście ciążowym
Napisane na LG-H440n w aplikacji Forum BabyBoom
Jezeli mowimy o owulacj dziś, wczoraj lub przedwczoraj to teoretycznie nie powinno źle wpłynąć na dzidzie ale ja osobiscie poczekala bym do okresu bo nie wiesz ile w Twoim organiźmie bedzie się utrzymywac promieniowanie. Jeżeli owulacje mialas jakos tydzień temu to ja bym nie szła na RTG.
Oby Twoje sny prorocze były ;)

reklama
Patrycja ja osobiście bym nie ryzykowała. Sporo się naczytałam ostatnio i rozmawiałam z Polozna i taki samolot działa jak właśnie rentgen i mi mówiła ze to się utrzymuje w organizmie. Ja tez byłam u dentysty i właśnie nie dałam zrobić sobie RTG. Poczekaj na @. Zreszta nawet lekarz się pyta czy jest możliwość ciąży itd.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Do góry